Új megközelítések, praktikus technikák és eszköztár változás-vezetők számára a CAFE módszertanra építve

Miért fontos és más ez a program?

 • A változási képesség a szervezetek egyik legkritikusabb versenytényezőjévé vált, egyre inkább azok a vállalatok lesznek sikeresek akik „jól tudnak változni”.
 • Éppen ezért, a változás-vezetés egy „szükséges rossz”-ból mára a talán legfontosabb vezetői feladattá vált, egyre inkább azok a vezetők lesznek sikeresek akik „jól tudnak változtatni”.
 • Mindezek miatt a változásokkal kapcsolatos viselkedés-tudományi kutatások és módszertani fejlesztések rendkívül gyors tempóban fejlődnek, rengeteg új tudás és módszer áll már rendelkezésünkre, azonban a mindennapi vezetői gyakorlat ezekhez képest jelentős lemaradásban van.
 • A CAFE Change Agility Framework egy új és folyamatosan fejlődő módszertani keretrendszer (changeagilityframework.com) , aminek a célja a tudományos és tapasztalati bizonyítékok alapján a ma legmodernebb változás-vezetési és változás-támogatási ismeretek és módszerek összegyűjtése, integrálása.

A képzésbe várunk olyan vezetőket, akik:

 • Az általuk vezetett vállalatban/szervezetben nagyobb változások bevezetésben vannak, vagy változásokat terveznek
 • Fejlesztenék tudatosságukat, és eszköztárukat a változások vezetésének legújabb, modern módszerei alapján

Mi teszi különlegessé képzésünket, miért éri meg részt venni?

 Egyedi tréneri csapat: Lőrincz Orsolya, dr. Eszes László, Sanjay Gupta

akiknek a háttere minden lényeges szempontot lefed:

 • A trénerek összesen több mint 60 év tapasztalattal rendelkezik szervezeti változások vezetése és tanácsadói támogatása terén
 • A GROW tanácsadóként Magyarországon a legtöbb tapasztalattal rendelkezik változási folyamatok tanácsadói támogatásában.

Paradigmaváltó módszertan:

 • A CAFE Change Agility Framework egy modern, egyedi, integrált módszertant, egy tág eszköztárat sajátítasz el és vihetsz be a szervezetedbe.
 • Hozzáférést kapsz egy folyamatosan frissített online platformhoz*, amin elérheted a módszertant és eszköztárat, így a tudásodat frissítheted.

Egyéni támogatás és valós problémák:

 • Egyéni mentorálás végig a program során
 • A te saját valódi eseteiden és helyzeteiden dolgozhatsz

A képzés folyamata:

 A képzés a CAFE változásvezetési modellje, a C.H.A.N.G.E. alapelvek épül fel:

A képzés trénerei:

Lőrincz Orsolya: A GROW egyik managing partnere; 20 év OD és változásmenedzsment tapasztalattal; a GROW számos ügyfelénél támogatta komplex változási folyamatok megvalósulását. PROSCI és CAFE változásmenedzsment módszertanok certified tanácsadója. Szenvedélye szakmájának oktatása.

Eszes László: 35 éves szervezet és változásmenedzsment tapasztalattal, számos nagy változást vezetett végig felsővezetőként és tanácsadóként is. A GROW Csoport alapítója, a CAFE módszertan alapítója és szakmai vezetője. Jelenleg CEO-k tanácsadója változási helyzetekben és a SEED Business School Faculty Director-a.

Sanjay Gupta: 25 év versenyszférás tapasztalattal a Siemensnél és a T-systems Magyarországnál Indiában, Németországban és Magyarországon. 2017 óta Grow Csoport CEO-ja, felsővezetői tanácsadó, inspirációs előadó és coach. CAFE változásmenedzsment módszertanok certified tanácsadója.

 

Tréner

Lőrincz Orsolya, dr. Eszes László, Sanjay Gupta

A képzés helyszíne

GROW Tréningtermében (1037 Budapest, Montevideo u. 3/a)

A tréning időpontja

3x1 napos képzés+mentoring

várható időzítés: 2022 februártól

A képzés részvételi díja

A képzés díja: 310.000.-Ft+ÁFA/fő

Ha bármilyen kérdése van tréningünkkel kapcsolatban, vagy szeretne jelentkezni, az alábbi elérhetőségeken keressen minket:

Sándor Orsolya
Tel.: +36 20 2070-425
e-mail: sandor.orsolya@grow-group.com

© 2018 copyright GROW Group | A Grow Education Kft. engedélyezett felnőttképzési intézmény, nyilvántartásba vételi száma: E-000773/2014 | B/2020/000102