Tréning megoldásaink jelentős részét online módon is elérhetővé tettük, az online térre átalakított programjainkat pedig ügyfeleink igényei alapján készséggel testre szabjuk. Kérjük, érdeklődj központi elérhetőségeinken!

A megváltozott helyzetre speciálisan fejlesztett online portfóliónk pedig itt található: online megoldások >>

Számunka a készségfejlesztés többet jelent, mint egy tréningalkalom

Azt valljuk, hogy akkor fejlődünk, ha a tudatosságunk és ezzel a szabadságérzetünk növekszik. Minél mélyebb az önismeretünk és az emberismeretünk, annál több hasznos választási lehetőségünk van döntési és cselekvési helyzetekben. A tréning érzelmi intelligencia-fejlesztő, kivételes gyakorlóterep: szakértői figyelem mellett, biztonságos csoportkeretek között kapunk visszajelzést önmagunkról, újraélhetünk nehéz, kihívást jelentő szituációkat, modellezünk sikeres stratégiákat, keressük a saját hangunkat.

Mi, a Grow trénerei, elkötelezett és szenvedélyes csapat vagyunk akik éljük, amit tanítunk. Hiszünk az emberben rejlő potenciálban, a jaték és tanulás iránti vágyában, a jó szándékban, a csoport és a közösség megtartó és támogató erejében. Hisszük, hogy a gyakorlatok segítségével megtapasztalható tanulás változást és fejlődést generálhat a tréningeken résztvevők további életében otthon és a munkahelyen egyaránt.

Nem hiszünk a sablonos megoldásokban. Ezért készségfejlesztő programjainkat minden esetben a résztvevők képességeinek és a résztvevők szervezeti kontextusának megismerése előzi meg. Így a fejlesztési programot a résztvevők szükségleteihez és ahhoz a várható szervezeti környezethez tudjuk igazítani, melyben a tanultakat majd alkalmazniuk kell. Lehetőség és igény esetén szervezetfejlesztési javaslatokat is megfogalmazunk azzal a céllal, hogy a résztvevők szervezeti környezete lehetővé tegye az új ismeretek alkalmazását, és megerősítse, hosszú távon is fenntartsa azokat.

© 2018 copyright GROW Group | A Grow Education Kft. engedélyezett felnőttképzési intézmény, nyilvántartásba vételi száma: E-000773/2014 | B/2020/000102