Nincs szervezeti vagy egyéni fejlődés önismereti lépések nélkül

A GROW-nál hisszük, hogy nincs szervezeti vagy egyéni fejlődés önismereti lépések nélkül, fel kell ismerni vakfoltjainkat, tisztába kell kerülnünk motivációinkkal, viselkedésünk másokra gyakorolt hatásával, személyiségünk tudatos és nem tudatos eszköztárával ahhoz, hogy a legtöbbet és legjobbat hozzuk ki magunkból.

Önismereti tréningjeink résztvevői közelebb kerülnek önmagukhoz, felismerik saját személyiségükből adódó működésüket, reakciókat, a változtatási lehetőségeket, és ezáltal képessé válnak kibontakoztatni képességeiket és elérni céljaikat.

Tréningjeinken olyan kérdésekre kapnak választ, mint például:

  • Miért kerülök sorozatosan hasonló élethelyzetekbe, miért követem el ugyanazokat a hibákat?
  • Milyen körülmények között lehetek igazán sikeres? Mik azok a helyzetek, amiket érdemes elkerülnöm, mik azok, amikben eredményesen tudok működni?
  • Mik a saját belső mozgatórugóim, mi az, amitől lelkesen tudom végezni a feladataimat? Mik azok a kihívások saját működésemben, amiket meg kell tanulnom kezelni?
  • Mik azok a „csapdák”, amikbe hajlamos vagyok belelépni? Hogyan kerülhetem ki ezeket?

A Grow csapata elkötelezett híve az önismeretnek. Önmagunk fejlesztése során számos irányzat képviselői lettünk, így hatékonyan tudjuk támogatni ügyfeleinket olyan önismereti megközelítésekkel, amelyek leginkább illeszkednek az ő személyiségéhez, jelenlegi élethelyzetéhez, útjához.

© 2018 copyright GROW Group | A Grow Education Kft. engedélyezett felnőttképzési intézmény, nyilvántartásba vételi száma: E/2023/00003 | B/2020/000102