Coaching folyamataink zavartalanul folytatódnak figyelembe véve az online tér sajátosságait. Kérjük, érdeklődj központi elérhetőségeinken! A megváltozott helyzetre speciálisan fejlesztett online portfóliónk pedig itt található: online megoldások >>

A GROW coaching megközelítése

A coaching egy eredményorientált, testreszabott fejlesztési folyamat. A coaching során ügyfeleinkkel, mint partnerekkel gondolatébresztő és kreatív munkára szövetkezünk, amely inspirálja és támogatja őket személyes- és szakmai potenciáljuk kiaknázásában. Coachaink szakmai színvonalát a GROW saját fejlesztésű minőségbiztosítási keretrendszere szavatolja. Kollégáinktól önismereti-, folyamatos továbbképzési ill. szupervíziós kritériumok teljesítését várjuk el. Működésük magas színvonalát belső támogatással, képzési lehetőségekkel erősítjük.

A coach és coachee együttműködése partneri folyamat annak érdekében, hogy a coachee a lehető legtöbbet hozza ki önmagából - személyes és szakmai szempontból egyaránt -, így életét egyre hitelesebben, önazonosabban alakíthassa.

Fontos tudnivaló, hogy a coaching nem pszichoterápiás eljárás*, közvetlenül és közvetve sem célozza pszichés és pszichoszomatikus zavarok megoldását. Pszichés, illetve pszichoszomatikus zavarral, mentális működést érintő problémában erre feljogosított szakember, így különösen pszichoterapeuta nyújthat segítséget.

A GROW csapatában dolgozó coachok kivétel nélkül szigorú szakmai szempontok szerint kerülnek kiválasztásra, munkájukat pedig coach szupervízió mellett végzik. Az egyértelmű és átlátható tájékoztatás érdekében ajánlatunkban és honlapunkon részletesen feltüntetjük szakembereink szakmai tapasztalatait, coaching és egyéb végzettségeit és tanulmányaikat.

______________________

* Pszichoterápia: többféle módszeren alapuló, tudományosan megalapozott, a pszichés és pszichoszomatikus zavarok esetén alkalmazott, egyéni vagy csoportos formában, több, meghatározott időtartamú ülésben történő terápiás eljárás, amelyet a pszichoterápiás eljárások végzésére képesítéssel rendelkező szakorvos vagy klinikai szakpszichológus végezhet önállóan. (Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény 103.§.)

Pszichoterapeuta: pszichoterápiás eljárások végzésére képesítéssel rendelkező szakorvos vagy klinikai szakpszichológus.

Inspiráció

© 2018 copyright GROW Group | A Grow Education Kft. engedélyezett felnőttképzési intézmény, nyilvántartásba vételi száma: E/2023/00003 | B/2020/000102