BLENDED LEARNING

BLENDED LEARNING

A blended learning egy kombinált tanulási és fejlesztési forma, amelyben az internet nyújtotta lehetőségeket és a hagyományos tantermi oktatás módszereit ötvözzük. A blended fejlesztési folyamatban (“blended learning journey”) a személyes vagy virtuális kontakt alkalmakat kiegészítik az online platformon keresztül elérhető, időben eloszló, folyamatos impulzusokat generáló, egyéni vagy kiscsoportos, szinte bárhol végezhető aktivitások. Így egyéni, team és szervezeti szinten is támogatva a képzéseket, vezetés- és szervezetfejlesztést. A résztvevők a tréning alkalmakra előre készülve a saját egyéni kérdéseikre kapnak választ, és a saját gyakorlatba beépített (on-the-job) tapasztalatokat dolgozhatják fel. A blended folyamatokban strukturáltan és nyomon követhetően valósul meg a 70-20-10  (On the job-Social-Formal) módszertani megközelítés. A blended learning módszertan növeli a fejlesztési folyamat hatékonyságát, gyorsítja a viselkedésváltozás beépülését, és javítja a megtérülését.

  • Élmény alapú tanulás
  • Rugalmasság (bárhol, bárhonnan)
  • Mérhetőség
  • Nyomonkövethetőség
  • Személyre szabott, azonnali visszajelzés
  • Gamifikáció
  • Közösségi élmény
  • Kiszámíthatóság

thod - blended learning journey

A blended fejlesztési folyamatban (“blended learning journey”) a személyes vagy virtuális kontakt alkalmakat kiegészítik az online platformon keresztül elérhető aktivitások.  A GROW Csoport saját fejlesztésű digitális platformja, a thod hatékonyan növeli a tanulás, fejlődés és viselkedés változás hosszú távú beépülését. Egyedülálló kialakítása oktatók, tanácsadók és tanulási szakértők bevonásával, évtizedes humán fejlesztési tapasztalatokra épül, hogy a legjobban illeszkedjen az egyéni igényekhez.

______

TOVÁBB A THOD WEBOLDALÁRA

FUNKCIÓK

A funkcionalitások széles körének köszönhetően a platform alkalmas készség-, és szervezetfejlesztési programok támogatására.

Testre szabott fejlődési út

A kurzus tartalma és felépítése rugalmasan alakítható a csoporthoz, akár a folyamat közben is.

Könnyen kezelhető felület

Hozzáférés bárhonnan, bármikor. E-mail értesítések érkeznek minden fontos eseményről.

Együtt könnyebb!

Virtuális együttműködés és közösségi élmény: versenyek, csevegés, üzenetküldés és kommentek, tabella.

Élmény a tanulás

A játékos, gamifikált elemek és a pontgyűjtés izgalmasabbá teszik a fejlődési folyamatot.

Mérhető fejlődés

A pontok gyűjtésével a résztvevők előre meghatározott fejlődési szinteken haladnak előre.

Kövesd nyomon!

Részletes riportok a HR vagy az üzleti vezetők számára, külön hozzáféréssel.

Kinek ajánljuk?

HR MENEDZSEREKNEK

TRÉNEREKNEK

RÉSZTVEVŐKNEK

SZERVEZETEKNEK

© 2018 copyright GROW Group | A Grow Education Kft. engedélyezett felnőttképzési intézmény, nyilvántartásba vételi száma: E-000773/2014 | B/2020/000102