Szervezetfejlesztési megoldásaink jelentős részét online módon is elérhetővé tettük, az online térre átalakított programjainkat pedig ügyfeleink igényei alapján készséggel testre szabjuk. Kérjük, érdeklődj központi elérhetőségeinken!

A megváltozott helyzetre speciálisan fejlesztett online portfóliónk pedig itt található: Online megoldások >>

Miről szól a szervezetfejlesztés és miért érdemes foglalkozni vele?

A szervezetek, vállalatok komplex rendszerek: részüket képezik az úgynevezett „hard”, kemény elemek, például az üzleti stratégia, szervezeti struktúra és hierarchia, gyártási technológiák, rendszerek, folyamatok; valamint a „soft”, puha elemek is, például maguk az ott dolgozó munkatársak és az ő szakértelmük, a szervezeti képességek, jellemző vezetési és együttműködési stílus és a közös értékek, valamint a szervezeti kultúra is. Egy szervezet sikerességét ezek a tényezők, és különösen ezek megfelelő illeszkedése, egymásra hatása határozza meg. Ha valamelyik oldalon, vagy a két oldal közötti kapcsolatokban problémák merülnek fel, az negatívan hat a a szervezet teljesítményére.

A GROW megközelítése

A GROW-nál szervezetfejlesztés alatt azt értjük, hogy feltárjuk, „diagnosztizáljuk” a puha szervezeti tényezők, a humán szempontok jelenlegi működését és ezek illeszkedését a kemény szervezeti tényezőkhöz. Feltárjuk az elakadási pontokat, azonosítjuk a gyökér-okokat, és olyan szervezeti beavatkozásokat, akciókat tervezünk, amelyek ezek forrásánál hatnak.

Hogyan dolgozunk?

A megbízásaink során üzleti, emberi és személyes síkon is összehangolódunk az ügyféllel. Építünk egy folyamatot, de a tervünket már agilisen alakítjuk az aktuális történések függvényében. Tanácsadóként nem pusztán felmérünk, definiálunk, anyagokat készítünk és vezetőket készítünk fel, hanem a megvalósításban is kísérjük, támogatjuk ügyfeleinket, erős projekt- és változásmenedzsment támogatással.

Inspiráció

© 2018 copyright GROW Group | A Grow Education Kft. engedélyezett felnőttképzési intézmény, nyilvántartásba vételi száma: E/2023/00003 | B/2020/000102