Kik vagyunk?

Mit csinálunk?

1994 óta biztosítunk ügyfeleinknek egyedi, magas hozzáadott értékű szervezet- és humánfejlesztési megoldásokat. Ügyfeleink céljait magunk elé tűzve, velük partnerségben dolgozunk azon, hogy a feltárt problémákra testreszabott megoldást nyújtsunk.

Kik vagyunk?

Hogyan dolgozunk?

Összhang

Ügyfeleinkre hangolódva azt nyújtjuk, amire a legnagyobb szükség van az adott pillanatban az eredményességhez.

Felmérjük és megértjük, hogy hol tart az ügyfelünk, és mire van szüksége.

Olyan eszközöket és megközelítéseket alkalmazunk, amelyek legjobban szolgálják a cél elérését.

Mindig úgy vagyunk jelen, ahogy a legjobban van ránk szükség: figyelünk, irányt mutatunk, kísérünk vagy éppen inspirálunk.

Érzékeljük az aktuális helyzetet, és rugalmasan reagálunk rá. Építünk egy folyamatot, de tervünket már agilisen alakítjuk az aktuális történések függvényében.

Projektjeink megfelelő összehangoltsággal, erőforrás háttérrel és magas színvonalú operatív támogatással valósulnak meg.

Kik vagyunk?

Maradandó egyéni- és szervezeti tanulási élményt létrehozó fejlesztő szakemberek vagyunk.

Szeretjük, amit csinálunk: örömmel, kitartóan, szenvedélyesen, energiát nem kímélve dolgozunk. Folyamatosan fejlesztjük és képezzük magunkat, követjük a hazai és a nemzetközi trendeket. Tiszteljük és tiszteletben tartjuk az ügyfeleink és a munkatársaink egyediségét, sokszínűségét és szuverenitását. Szeretjük és értjük a humort.

  • Több mint 30 tréner, coach, tanácsadó
  • Változatos szakmai eszköztár
  • Juniortól a C-level szintig
  • Széles körű iparági tapasztalat

Hogyan érünk el eredményt?

A növekedést, a fejlődést, a kiteljesedést, a sikeressé válást támogatjuk, egyéni és szervezeti szinten, emberi és üzleti nézőpontból egyaránt.

Olyan tanulást hozunk létre, amely élményekben gazdag és mély, mindezt élvezetesen, tapasztalati úton.

Értjük és támogatjuk az üzleti szempontokat; integrált fejlesztési megoldásaink az üzleti eredményesség szolgálatában állnak.

Kreativitásunknak, spontaneitásunknak és profizmusunknak köszönhetően minden helyzetből kihozzuk az elérhető maximumot.

© 2018 copyright GROW Group | A Grow Education Kft. engedélyezett felnőttképzési intézmény, nyilvántartásba vételi száma: E/2023/00003 | B/2020/000102