Keretrendszer a stratégia és az üzleti terv megvalósításához

Megközelítésünk szerint a HR feladata olyan hatékony humán rendszerek kialakítása és működtetése, melyek keretrendszert biztosítanak a stratégia és az üzleti terv megvalósításához. Ezek a rendszerek lehetővé teszik az egyéni és a szervezeti működés összehangolását, valamint keretet adnak a mindennapi működésnek: lehetőséget teremtve a szervezeti értékek megjelenítésére.

HR-tanácsadási megközelítésünk

HR-tanácsadási folyamatainkban is alapelvünk a bevonás, és az adott szervezeti helyzetben a leghatékonyabban alkalmazható megoldások megtalálása. Ezért ilyen folyamatainkban is jellemzők a workshopok, interjúk, minden stakeholder szempontrendszerének integrálása a készülő rendszerbe.

Szakértelmünket, több évtizedes szakmai tapasztalatunkat természetesen felhasználjuk a közös munka során, amellett, hogy lehetséges megvalósítások opcióit mutatjuk, hogy minden szervezet a maga számára legmegfelelőbbet választhassa ki.

Azt is tudjuk, hogy sokszor a belső HR-erőforrás nem elegendő ahhoz, hogy egy szofisztikált rendszer felépülhessen, ehhez ha szükséges, szakértő tanácsadó erőforrást biztosítunk.

A folyamat eredménye

Hiszünk abban, hogy ha a HR értékteremtő működése által a cég képes bevonzani, megtartani, fejleszteni, elismerni és irányítani a munkavállalókat, akkor az üzleti eredményesség már nem az „emberi oldalon” múlik.

Inspiráció

© 2018 copyright GROW Group | A Grow Education Kft. engedélyezett felnőttképzési intézmény, nyilvántartásba vételi száma: E-000773/2014 | B/2020/000102