GROW SZIMPÓZIUM

 

A folyamatos szakmai és technológiai fejlesztéseknek köszönhetően a vállalati tanulás piaca sokféle megoldást kínál a felmerülő kihívásokra, ugyanakkor a módszertanok és szolgáltatások kínálata lassan átláthatatlanná válik. Ez pedig megnehezíti a HR szakemberek és vezetők számára az eligazodást, hogy a csapataik számára a legmegfelelőbb tanulási kereteket válasszák. A digitális tanulás az életünk részévé vált, ezzel együtt átalakult a tanuláshoz fűződő viszonyunk, az egyéni motivációink és igényeink is. Olyan tanulási megoldásokra van most már szükségük, ahol a csoportos fejlesztés az egyéni igényekre reflektálva valósul meg. A GROW online szimpóziumán betekintünk a szervezeti szintű blended és hibrid tanulás világába, hogy segítsünk eligazodni az új tanulási trendekben és módszertanokban.

PROGRAM

>>Online esemény<<

 

9:15-9:30

AZ ESEMÉNYT MEGNYITJA

Sanjay Gupta, CEO, GROW Csoport

 

9:30-10:00

A BLENDED LEARNING ÉS GAMIFIKÁCIÓ KUTATÁSÁNAK LEGFRISSEBB EREDMÉNYEI

Hartyándi Mátyás

HRD kutató, tréner, tanácsadó

Az utóbbi évtizedben exponenciálisan nőtt meg a vegyes tanulásról és játékosításról szóló publikációk száma. Mindkét téma túl van már a Gartner-féle szenzáció-ciklus kezdeti szakaszain, és egyre inkább az árnyalt, kiegyensúlyozott kutatások jellemzik őket. Előadásomban a HR szakértők és vezetők számára releváns legfrissebb tudományos eredményekből és szakirodalmi áttekintőkből szemlézek.

 

10:00-10:30

MEGÉRI(K)? A DIPLOMA ÉRTÉKE ONLINE TANULÁS UTÁN

Dr. Vaszkun Balázs

egyetemi docens

Mennyire más a diploma értéke, ha az egyetemi tanulmányokat több féléven keresztül online környezetbe kényszerítjük? Az előadás során számos szemponton megyünk végig az egyetemi oktatók, hallgatók, és a munkahelyek szemszögéből. 

 

 

10:30-11:15

VIRTUÁLIS TANULÁS: egyenlő esélyek?

Beszélget: Szabó Veronika, Vaszkun Balázs, Sziráki Éva

Moderátor: Havasi Judit

 

11:15-11:45

AZ ONLINE ONBOARDING LEHETŐSÉGEI ÉS KIHÍVÁSAI

dr. Hegyi-Halmos Nóra

egyetemi adjunktus, az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar Felnőttképzés-kutatási és Tudásmenedzsment Intézetének intézetvezető helyettese

Az onboarding, folyamat rendkívül fontos a munkavállalók szervezeti szocializációja szempontjából. A folyamat célja, hogy az újonnan belépő munkatárs megértse és átvegye a szervezeti értékeket, normákat, azonosulni tudjon a szervezet céljaival, valamint tisztában legyen az elvárásokkal, kötelezettségeivel és jogaival. Ezt a rendkívül összetett feladatot állította újabb nehézség elé a home office, amikor távolról, online formában kellett megoldani a beillesztés folyamatát. Milyen kihívásokat jelent és lehetőségeket kínál az online onboarding?

 

11:45-12:00

AZ ESEMÉNYT ZÁRJA

Rolek Anna, blended learning koordinátor


JÁTSSZ, TANULJ, NYERJ!

Az esemény alatt kipróbálhatod játékos, gamifikált formában blended journey platformunkat; a journey első három helyezettjét értékes nyereménnyel jutalmazzuk.

 

© 2018 copyright GROW Group | A Grow Education Kft. engedélyezett felnőttképzési intézmény, nyilvántartásba vételi száma: E/2023/00003 | B/2020/000102