A GROW nagy tapasztalattal rendelkezik tehetségprogramok tartásában

… számos nagyvállalati referenciánk van ezen a téren. Szakértő tanácsadóink mind a folyamatok megalkotásában, mind pedig a készségfejlesztésben nagy tapasztalattal rendelkeznek. Mentori rendszerek kialakításának úttörői voltunk Magyarországon (MOL Rt., K&H Bank), szakmai tapasztalatunk garantálja mentorprogramjaink sikerességét.

Teljes folyamatként kezeljük

A tehetségprogramokat teljes folyamatként kezeljük, külön figyelmet fordítva arra, hogy a program hogyan illeszkedik legjobban a szervezet egyéb működéséhez. Megbízóinkat támogatjuk a tehetségmenedzsment stratégiájuk kialakításában, a folyamat ívének és részleteinek megtervezésében.

A folyamatba mérési pontokat, értékelési lehetőséget illesztünk.  Támogatjuk a vezetés bevonását és a kommunikációt. A programok elemeit úgy állítjuk össze, hogy a résztvevők kompetenciáinak és elvárásainak, igényeinek is megfeleljenek. A folyamat megtervezése mellett a résztvevők kiválasztásában, és a programba épített készség- és vezetésfejlesztésben is magas színvonalú támogatást nyújtunk.

Sokrétű módszertan

A tehetségprogramok megtervezésekor ügyelünk arra, hogy sokrétű módszertannal dolgozzunk, a fejlődést blended learning elemekkel támogassuk. Megteremtjük az on-the-job és a társaktól való tanulás lehetőségeit is. Szem előtt tartjuk azt is, hogy a résztvevőkből közösség kovácsolódjon és a megvalósítás a szervezeti stratégiával és kultúrával összhangban történjen meg.

Mentor felkészítés

Tehetségprogramjainkba építve, és azoktól függetlenül is örömmel veszünk részt mentorprogramok kialakításában. A mentorokat felkészítjük szerepükre, és folyamatos támogatást, szupervíziót nyújtunk nekik mentor klubjainkon. Arról is gondolkodunk, hogy a mentori kapcsolat hatékonyságához és tisztaságához szükséges elveket és viselkedésmódokat mind a mentorok, mind a mentoráltak megismerjék, és mindkét fél számára előnyösen működjön a kapcsolat.

Inspiráció

© 2018 copyright GROW Group | A Grow Education Kft. engedélyezett felnőttképzési intézmény, nyilvántartásba vételi száma: E-000773/2014 | B/2020/000102