Hogyan végezzük a szervezeti helyzetfeltárást?

Szervezeti helyzetfeltárást, vagyis átfogó diagnosztikát, vagy elkötelezettség- illetve kultúrafelmérést, vagy akár a szervezet motivációs felmérését számos módszertannal végzünk. A GROW több évtizedes gyakorlatában összegyűlt egy módszertani bázis, melyben az ügyfeleink aktuális igényeire szabhatjuk a felmérésünket. Használunk nemzetközi módszertant is, a Denison kultúrafelmérés nemzetközi benchmark adatokkal teszi összehasonlíthatóvá a vállalati eredményeket.

A helyzetfeltárások során

…egyeztetünk a megrendelővel, hogy pontosan milyen szempontokra van szükség a diagnózishoz. Kvalitatív módszerekkel is validáljuk, megfoghatóvá tesszük a kérdőíves eredményeket. A felméréseket online és papír alapon is végrehajthatjuk.

Az eredmények feldolgozását az adatok elemzése után a szervezet vezetésének workshopon biztosítjuk. Az eredményekből származó akciótervek továbbvitelét, és az eredmények szervezeti szintű kommunikációját is támogatjuk igény esetén.

Inspiráció

© 2018 copyright GROW Group | A Grow Education Kft. engedélyezett felnőttképzési intézmény, nyilvántartásba vételi száma: E/2023/00003 | B/2020/000102