Miért érdemes külső munkaerőt igénybe venni?

A változási folyamatok menedzsmentje időszakosan sok erőforrást igényelhet. Egy változásmenedzsment projektcsapat nem csupán azzal foglalkozik, hogy megtervezi a szükséges lépéseket és végrehajtja azokat, de rengeteg egyéb előkészítő, nyomon követő, tartalomgyártó, szervezési és egyeztetési munkával is jár. Ezeket belülről megoldani gyakran jóval több erőforrást igényel, mint külső munkaerőt igénybe venni.

Az együttműködés előnyei

A GROW az elmúlt években számos ügyfelénél támogatta a változásmenedzsment folyamatokat, meghatározott számú tanácsadó munkaidejének rendelkezésre bocsátásával. Ezek az együttműködések a néhány hónapostól az egy-két éves időtávig terjedhetnek, és a tanácsadók a megállapodás alapján minden olyan feladatot levesznek a szervezet válláról, melyek végrehajtására nincsen kapacitás. Az ilyen együttműködések általában kölcsönös elégedettséggel zajlanak, hiszen tanácsadóink nem csupán kapacitásukat adják az ügyfeleinknek, hanem azt a szaktudást, tapasztalatot, jártasságot is, amelyet az évek során a változások támogatása során szereztek.

© 2018 copyright GROW Group | A Grow Education Kft. engedélyezett felnőttképzési intézmény, nyilvántartásba vételi száma: E/2023/00003 | B/2020/000102