Kihívások a belső változási folyamatok menedzselésében

Ügyfeleink sok esetben belülről, vezetők, HR-szakemberek és változásmenedzserek alkalmazásával alakítják a belső változási folyamataikat. Ezek a szakemberek, bár többnyire elkötelezettek, és a saját szakterületükön kiváló szakemberek, kihívásokkal küzdenek a változások menedzselése terén.

Egy-két szakkönyv elolvasása, néhány alapelv, modell ismerete még nem vértezi fel őket azzal a tapasztalati ismerettel, mely segítene nekik eldönteni, hogy milyen tevékenységre mennyi erőforrást fordítsanak, mi fog működni az ő szervezetükben, és mi nem, illetve melyek azok az elemek, amelyekre feltétlenül szükség van, és melyek az elhagyhatók.

A változásmenedzsment tanulható

Változásmenedzsment képzéseink éppen ebben nyújtanak segítséget. Az általános tudásátadás mellett erősen gyakorlatfókuszúak, és lehetőséget adnak arra is, hogy minden résztvevő a saját helyzetére vonatkoztatva dolgozhassa ki a leghatékonyabb megoldásokat.

 

A képzés eredményeképp a résztvevők:

  • Megismerik a változások természetét, a mögöttes emberi dinamikákat.
  • Elsajátítják a legfontosabb változásmenedzsment modelleket, és  a GROW Change GPS módszertant.
  • Fejlődnek a változásmenedzsment szerep betöltéséhez szükséges főbb készségekben.
  • Begyakorolják az elsajátított eszközöket és készségeket szakértőink személyes támogatása mellett és saját változásmenedzsment helyzeteikben kapnak személyes támogatást.
© 2018 copyright GROW Group | A Grow Education Kft. engedélyezett felnőttképzési intézmény, nyilvántartásba vételi száma: E-000773/2014 | B/2020/000102