Több, mint 12 éve sikerrel futó, gyakorlatorientált, 9 hónapos program, mentoringgal és coaching támogatással.

 

„Az a színész, amelyik elhiszi magáról, hogy ő héttől tízig Anglia királya, az nem normális. De ha nem hiszi el, akkor nagyon rossz színész.”
Agárdy Gábor, színművész

Valahogy így vagyunk mi is a trénerséggel: nem lehet pusztán munkaként tekinteni rá. Ahogy a színészet is hitvallás és életszemlélet, úgy trénerként sem lehet hit és elkötelezettség nélkül fejleszteni és támogatni.

Miért a GROW Trénerképző?

 • Kevés olyan trénerképzés van a piacon, amely olyan régóta működik töretlen sikerrel, mint a Grow trénerképzője. 2008-ban indítottuk első nyílt, 9 hónapos programunkat, amely az évek során piacvezetővé vált.
 • Magyarországon egyedülálló, hogy a folyamat során 6 olyan szenior trénerrel dolgozhatnak résztvevőink, akik mindannyian bőven túl vannak már ezredik tréning napjukon, többségük több, mint 20 év tapasztalattal rendelkezik a tréning, szervezetfejlesztés, coaching területén. Tréneri csapatunkból ketten (Lénárt Viktor és Pintér Zoltán) már az első programtól kezdve benne vannak a folyamatban, a többiek pedig szintén régóta stabil tagjai trénerképző csapatunknak. Ezáltal résztvevőink nem csak óriási tapasztalattal találkozhatnak, hanem különböző tréneri stílusokat ismerhetnek meg, amely fontos tanulási pont lehet saját tréneri működésük formálásában.
 • A tréning alkalmak blended folyamatba ágyazottak, ehhez a Grow saját fejlesztésű gamifikált képzés-támogatási rendszere ad támogatást, a Thod. Ennek segítségével a résztvevők a kontakt alkalmak között további egyéni, kiscsoportos és nagycsoportos feladatokat kapnak a tanultak elmélyülésére, az önreflexió támogatására és a mindennapi életben való kipróbálására, gyakorlására.
 • Sok más trénerképzéstől eltérően tartjuk magunkat ahhoz a kerethez, hogy maximum 12 fő vehet részt a képzésen. Ennek célja, hogy a legideálisabb tanulási közeget és optimális gyakorlási időtartamot biztosítsunk minden résztvevőnknek.
 • Ugyanígy ragaszkodunk ennél a programnál a jelenléti képzéshez, a járványidőszak alatt sem tettünk át egy trénerképzésünket sem online platformra, hanem inkább megállítottuk a képzést és 1-2 hónap kihagyással folytattuk azt.
 • A piaci egyik leggyakorlatorientáltabb trénerképzését kínáljuk: minden tréningnapon saját élmény alapon tanulnak a résztvevők új tréneri eszközöket és módszereket, valamint a 17 nap alatt 4 teljes napjuk van a résztvevőknek saját tréningblokkjuk bemutatására, amire coaching beszélgetés keretében kapnak visszajelzést trénereinktől.
 • A programot évente 3-4 alkalommal indítjuk a nagy jelentkezői szám miatt.

9 hónapos trénerképzési folyamat

Nem lehet trénerré válni néhány nap alatt. Trénernek lenni nem egyszerűen módszertani tudást, játékok ismeretét jelenti, a trénerré válás a személyiségünket érintő sokkal átfogóbb folyamat, ezért 17 tréning nap és sok egyéb feladat biztosítja trénerképzésünk során, hogy résztvevőink kész trénerekké váljanak a folyamat végére.

Szervezetfejlesztési megközelítés

Ma már csak az lehet sikeres és eredményes a tréning piacon, aki szervezetfejlesztőként is rá tud hangolódni az ügyfelek igényeire, az adott cégkultúrára. A GROW is ennek a megközelítésnek köszönheti, hogy az elmúlt évek piaci visszaesései ellenére is dinamikusan növekszik. A trénerképzési folyamat során a résztvevőknek lehetősége van betekintést nyerni a szervezetfejlesztési gondolkodásmódba és többek között olyan projektek részleteit is megismerhetik, amivel a GROW elnyerte az Év Legjobb Szervezetfejlesztési Projektje Díjat.

Kiknek ajánljuk a GROW Trénerképzőt?

A trénerképző hasznos lehet mindazok számára, akik

 • eddigi szakmai munkájukat trénerként szeretnék kiteljesíteni
 • már trénerként dolgoznak, és szeretnék bővíteni tudásukat, tapasztalatukat,
 • HR területen dolgoznak és szeretnének mélyebben megismerkedni a tréninggel, mint képzési formával
 • szeretnének trénerré válni, a tréneri pályán elindulni,
 • akik a szakmában elismert képzettséget szeretnének szerezni a képzés végére – A program a Felnőttképzési törvény alapján (Fktv. 1. § 2. b; 18. §) szakképzettséget adó képzésnek minősül.

A képzésre jelentkezés feltétele: egyetemi vagy főiskolai végzettség

A Trénerképző eredményeképpen a résztvevők:

 • kialakítják a tréneri szerephez kapcsolódó személyes filozófiájukat és látásmódjukat;
 • képessé válnak adott igénynek és helyzetnek megfelelő tréningek összeállítására;
 • magabiztossá válnak tréningek lebonyolításában, csoportok kezelésében;
 • széleskörű módszertani repertoárral rendelkeznek a különböző helyzetek kezelésére;
 • elmélyülnek az általuk kijelölt személyes szakmai terület rejtelmeiben a téma szakértője segítségével,
 • muníciót kapnak saját tréneri Personal Brand-jük építéséhez, ami segíti őket a piacon való érvényesülésben.
 • tréneri eszközöket, gyakorlatokat sajátítanak el az online tréningtartáshoz.
 • A képzés végére a résztvevők képesek lesznek önállóan tréningeket összeállítani és megtartani legkülönbözőbb témákban, legkülönbözőbb ügyfél igényekre és helyzetekre reagálva.

Hogyan biztosítja ezt a GROW Trénerképzése?

 • A képzés során a résztvevők tréning gyakorlatok, elméleti modellek széles körét ismerik meg saját élményű tapasztalatokon keresztül
 • Elsajátítják a tréning összeállításához szükséges tréneri gondolkodásmódot.
 • Tréning blokkokat és teljes tréningeket állítunk össze, így megismerik a különböző tréning típusok jellegzetességeit.
 • A folyamat során kész tréningek születnek, amely rendkívül hasznos alapanyag lesz számukra tréneri munkájuk során.

A program trénerei:

A program szakmai vezetője, alapítója és vezető trénere: Pintér Zoltán, szenior tréner, coach, Gestalt terapeuta.
A folyamat során összesen hat szenior trénerrel dolgozik a csapat, akik többsége túl van már az ezredik tréning napján, közel 20 éve dolgoznak a szervezetfejlesztés, tréningek, coaching területén.

 • Lénárt Viktor – A Grow csoport elnőke, 20 éve tréner, szervezetfejlesztő, pszichodráma vezető
 • Laposa Laura – szenior tréner, 2005 óta a Grow csoportnál
 • Pataki Katalin – szenior tréner, 2010 óta tréner, coach a Grow csoportnál
 • Ördög László – szenior szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner, 2000 óta a Grow csoportnál
 • Kézdi-Kovács Bernát – szenior tréner, 2016 óta a Grownál

Hogyan bizonyosodhat meg róla, hogy a GROW trénerképzését érdemes-e választania?

A képzésre való jelentkezés előtt egy személyes beszélgetésen vesznek részt a jelentkezők, ahol lehetőség van megismerni a képzés részletes szakmai hátterét, a GROW trénerképzési megközelítését, és mi is megismerjük a résztvevőt és motivációit a képzéssel kapcsolatban. Célunk ezzel nem a résztvevők “tesztelése”, “felvételiztetése”, hanem, hogy biztosítsuk, hogy olyan résztvevőkkel dolgozzunk együtt a képzés egy éves ideje alatt, akiket tényleg a GROW trénerképzése támogat a legjobban céljaik elérésében, akik maximális elkötelezettséggel és hozzánk hasonló tréneri szemléletmóddal bírnak, ebben látjuk a közös munka sikerének alapjait. A beszélgetés után minden jelentkező egy bővebb információ és egy személyes benyomás alapján tudja meghozni döntését a képzéssel kapcsolatban.

 

Részletek

Tréner

szakmai vezető: Pintér Zoltán, és további 5 szenior tréner az egyes tréningmoduloknál

A képzés helyszíne

A tréningnapok személyes formában lesznek megtartva, a járványidőszak alatt maszk használatával. Ha nem lehetséges a személyes tréningek tartása, halasztjuk a programot, de online formában nem tartunk tréningnapokat ebben a képzésben.

Helyszín: 1037 Budapest, Montevideo u. 3/a., GROW tréningterem

A tréning időpontja

2021. szeptembertől havi 2 napban (péntek+szombat)

A képzés részvételi díja

Early bird jelentkezési határidő: 2021. aug. 13-ig.

Maximális létszám

12 fő

Ha érdekelnek a program részletei (szakmai tartalom, tematika, ár, időpontok) az alábbi elérhetőségeken keress minket és elküldjük számodra a program tájékoztató anyagát és szívesen válaszolunk kérdéseidre is:

Sándor Orsolya
Tel.: +36 20 2070-425
e-mail: sandor.orsolya@grow-group.com

© 2018 copyright GROW Group | A Grow Education Kft. engedélyezett felnőttképzési intézmény, nyilvántartásba vételi száma: E-000773/2014 | B/2020/000102