Több, mint 12 éve sikerrel futó, gyakorlatorientált, 9 hónapos program, mentoringgal és coaching támogatással.

 

„Az a színész, amelyik elhiszi magáról, hogy ő héttől tízig Anglia királya, az nem normális. De ha nem hiszi el, akkor nagyon rossz színész.”
Agárdy Gábor, színművész

Valahogy így vagyunk mi is a trénerséggel: nem lehet pusztán munkaként tekinteni rá. Ahogy a színészet is hitvallás és életszemlélet, úgy trénerként sem lehet hit és elkötelezettség nélkül fejleszteni és támogatni.

Széleskörű nemzetközi és magyarországi tapasztalattal rendelkező szakmai csapatunk olyan szemléletmódot, tudásbázist nyújt résztvevőinknek, amely különleges a piacon. A folyamat során 7 szenior trénerünk is dolgozik a csapattal, akik mind más területre szakosodtak.

9 hónapos trénerképzési folyamat

Nem lehet trénerré válni néhány nap alatt. Trénernek lenni nem egyszerűen módszertani tudást, játékok ismeretét jelenti, a trénerré válás a személyiségünket érintő sokkal átfogóbb folyamat, ezért 17 tréning nap és sok egyéb feladat biztosítja trénerképzésünk során, hogy résztvevőink kész trénerekké váljanak a folyamat végére.

Módszertanok és stílusok széles köre

Mivel a folyamat során 7 szenior tréner is dolgozik a csoporttal, résztvevőink különböző csoportvezetői stílusokkal találkozhatnak. Ez tovább segíti saját tréneri szemléletük formálódását, valamint segítségükkel módszertanok széles körét ismerhetik meg. Ezek között megtalálható a Tranzakció-analízis, Erőszakmentes kommunikáció, Gestalt, Pszichodráma, és betekintünk a coaching világába is, hiszen a képzés során több coaching beszélgetésben dolgozhatnak a résztvevők saját tréneri működésük fejlesztésén.

Szervezetfejlesztési megközelítés

Ma már csak az lehet sikeres és eredményes a tréning piacon, aki szervezetfejlesztőként is rá tud hangolódni az ügyfelek igényeire, az adott cégkultúrára. A GROW is ennek a megközelítésnek köszönheti, hogy az elmúlt évek piaci visszaesései ellenére is dinamikusan növekszik. A trénerképzési folyamat során a résztvevőknek lehetősége van betekintést nyerni a szervezetfejlesztési gondolkodásmódba és többek között olyan projektek részleteit is megismerhetik, amivel a GROW elnyerte az Év Legjobb Szervezetfejlesztési Projektje Díjat.

Kiknek ajánljuk a GROW Trénerképzőt?

A trénerképző hasznos lehet mindazok számára, akik

 • eddigi szakmai munkájukat trénerként szeretnék kiteljesíteni
 • már trénerként dolgoznak, és szeretnék bővíteni tudásukat, tapasztalatukat,
 • HR területen dolgoznak és szeretnének mélyebben megismerkedni a tréninggel, mint képzési formával
 • szeretnének trénerré válni, a tréneri pályán elindulni,
 • akik a szakmában elismert képzettséget szeretnének szerezni a képzés végére – A program a Felnőttképzési törvény alapján (Fktv. 1. § 2. b; 18. §) szakképzettséget adó képzésnek minősül.

A Trénerképző eredményeképpen a résztvevők:

 • kialakítják a tréneri szerephez kapcsolódó személyes filozófiájukat és látásmódjukat;
 • képessé válnak adott igénynek és helyzetnek megfelelő tréningek összeállítására;
 • magabiztossá válnak tréningek lebonyolításában, csoportok kezelésében;
 • széleskörű módszertani repertoárral rendelkeznek a különböző helyzetek kezelésére;
 • elmélyülnek az általuk kijelölt személyes szakmai terület rejtelmeiben a téma szakértője segítségével,
 • muníciót kapnak saját tréneri Personal Brand-jük építéséhez, ami segíti őket a piacon való érvényesülésben.
 • A képzés végére a résztvevők képesek lesznek önállóan tréningeket összeállítani és megtartani legkülönbözőbb témákban, legkülönbözőbb ügyfél igényekre és helyzetekre reagálva.

Hogyan biztosítja ezt a GROW Trénerképzése?

 • A képzés során a résztvevők tréning gyakorlatok, elméleti modellek széles körét ismerik meg saját élményű tapasztalatokon keresztül
 • Elsajátítják a tréning összeállításához szükséges tréneri gondolkodásmódot.
 • Tréning blokkokat és teljes tréningeket állítunk össze, így megismerik a különböző tréning típusok jellegzetességeit.
 • A folyamat során kész tréningek születnek, amely rendkívül hasznos alapanyag lesz számukra tréneri munkájuk során.

Hogyan bizonyosodhat meg róla, hogy a GROW trénerképzését érdemes-e választania?

A képzésre való jelentkezés előtt egy személyes beszélgetésen vesznek részt a jelentkezők, ahol lehetőség van megismerni a képzés részletes szakmai hátterét, a GROW trénerképzési megközelítését, és mi is megismerjük a résztvevőt és motivációit a képzéssel kapcsolatban. Célunk ezzel nem a résztvevők “tesztelése”, “felvételiztetése”, hanem, hogy biztosítsuk, hogy olyan résztvevőkkel dolgozzunk együtt a képzés egy éves ideje alatt, akiket tényleg a GROW trénerképzése támogat a legjobban céljaik elérésében, akik maximális elkötelezettséggel és hozzánk hasonló tréneri szemléletmóddal bírnak, ebben látjuk a közös munka sikerének alapjait. A beszélgetés után minden jelentkező egy bővebb információ és egy személyes benyomás alapján tudja meghozni döntését a képzéssel kapcsolatban.

Trénerképzési megközelítésünk

Miben hiszünk a GROW-nál? Talán meglepő lesz a válasz: mindenki egy kicsit másban. Hiszen a tanításban nincsenek biztos utak, kész válaszok, csak útkeresések. Ami közös bennünk, az a fejlődésbe és tanulásba vetett hit. Az irány egy, megközelítésünk viszont sokszínű.

Ezt az alapelvet követjük a tréner képző programunk során is. Nem a megkérdőjelezhetetlen utat mutatjuk meg, hanem segítünk az útkeresésben. Nem húzunk rá mindenkire egy sablont, hanem segítünk, hogy mindenki kialakítsa a saját személyiségéhez leginkább illő tréneri stílust. Nem egy területre alkalmas trénereket képzünk, hanem lehetőséget biztosítunk, hogy mindenki a maga számára legfontosabb területen váljon profivá. Hisszük, hogy ez biztosítja a legjobb fejlődési lehetőséget résztvevőink számára.

Célunk, hogy olyan trénerek kerüljenek ki tőlünk a folyamat végén, akik könnyedén, örömmel és nagy sikerrel állják meg helyüket tréneri szerepben.

 

Részletek

Tréner

A program vezető trénere: Pintér Zoltán, szenior tréner, coach, Gestalt terapeuta. Az egyes témáknál több más szenior tréner is bekapcsolódik a folyamatba.

A képzés helyszíne

A tréningnapok személyes formában lesznek megtartva, a járványidőszak alatt maszk használatával

Helyszín: 1037 Budapest, Montevideo u. 3/a., GROW tréningterem

A tréning időpontja

2021. áprilistól

A képzés részvételi díja

Early bird jelentkezés: febr. 24-ig!

Maximális létszám

12 fő

Ha érdekelnek a program részletei (szakmai tartalom, tematika, ár, időpontok) az alábbi elérhetőségeken keress minket és elküldjük számodra a program tájékoztató anyagát és szívesen válaszolunk kérdéseidre is:

Sándor Orsolya
Tel.: +36 20 2070-425
e-mail: sandor.orsolya@grow-group.com

© 2018 copyright GROW Group | A Grow Education Kft. engedélyezett felnőttképzési intézmény, nyilvántartásba vételi száma: E-000773/2014 | B/2020/000102