Támogasd ügyfeleidet az egyének és a csapatok motivációjának mérésével és feltérképezésével.

A Motivációs Térkép egy olyan újszerű tipológia, és mérőeszköz, amelyet James Sale, Európa első számú motivációs szakértője dolgozott ki. A Motivációs Térkép kérdőív, és a belőle készülő riport nagyszerű eszköz minden coach, tréner, szervezetfejlesztő számára az egyének és a csapatok motivációjának mérésére és feltérképezésére, a motiváció részletes megértésére.

A GROW Motivációs Térkép Licenced Practitioner képzése során olyan szakembereket képzünk, akik az MT nemzetközi rendszerében regisztrált akkreditációt tudnak megszerezni a képzés nyomán, amely által jogosultságot szereznek a kérdőívhez való hozzáféréshez, és megtanulják a riportok teljes körű elemzését. Ezáltal tudják támogatni ügyfeleiket, egyéneket és csoportokat is a motivációjuk megértésében, illetve mások motivációjának feltérképezésében.

Miért válaszd a GROW Motivációs Licenced Practitioner képzését?

  • Több év tapasztalatával rendelkezünk mi magunk is az MT alkalmazásában tréningek során és coaching folyamatokban is.
  • Egyedülálló módon alkotunk olyan oktatói csapatot, amelyben egyesítjük a GROW tréneri tapasztalatát Varga Ilona Nóra (Motivációs Térkép Business Practitioner), és az MT magyarországi megjelenését elindító szakmaiságot von Bartheldné Ábri Judit (Motivációs Térkép Business Practitioner) segítségével.
  • A jelentkezők időbeosztásához rugalmasan igazodva alakítjuk ki a képzési modulok rendjét és platformját (személyes és online alkalmak vegyesen).
  • Nem csak azt tanítjuk meg, hogy hogyan tudsz értékes visszajelzést adni az ügyfelednek a riportja alapján, hanem tréneri eszköztárat is kapsz a tipológia csoportos tanításához.
  • Egyéni támogatást nyújtunk a vizsgára (szóbeli és írásbeli) való felkészülésben.
  • Az akkreditációd megszerzését követően folyamatos szakmai támogatást adunk, ingyenes csoportos konzultációkat tartunk.
  • Segítünk az MT belső, online rendszerének kezelésében.
  • Kizárólag nálunk elérhetőek a Motivációs Térkép riportok magyar nyelven is.
Tréner

Varga Ilona Nóra

A képzés helyszíne

1037 Budapest, Montevideo u. 3/a
Grow Tréningterem

A tréning időpontja

2024. ősz

A képzés részvételi díja

460.000,- HUF + ÁFA

Ha bármilyen kérdése van tréningünkkel kapcsolatban, vagy szeretne jelentkezni, az alábbi elérhetőségeken keressen minket:

Varga Ilona Nóra

+36705334554

varga.ilona@grow-group.com

Jelentkezés

    © 2018 copyright GROW Group | A Grow Education Kft. engedélyezett felnőttképzési intézmény, nyilvántartásba vételi száma: E/2023/00003 | B/2020/000102