Fejlődni az önismeretben a csoport ereje és visszajelzései által

Mindannyiunknak vannak vakfoltjai. Ezekre pedig sem önsegítő könyvekkel, sem egyéni terápiával nem tudunk igazán jól rálátni, csakis egy csoport őszinte visszajelzései alapján. A csoportban zajló önismereti munka ezért az egyik leghatékonyabb módszer arra, hogy magunkról, a kapcsolati működéseinkről, a másokra való hatásunkról tanuljunk – és azokon megtanuljunk változtatni.

Részletek

Egy olyan zárt csoportot szeretnénk létrehozni, ahol 2 hónapos közös önismereti, tanulási utazáson vehetünk részt. Kurt Lewin módszertanán alapulva, az „itt és most” erejére, és a visszajelzés hatékonyságára támaszkodva, saját élményekkel szerzünk tapasztalatot önmagunkról, valamint a csoportok működéséről. Ezen alapmódszertan mellett más, csoportban alkalmazható módszertanokkal is dolgozunk majd, kihasználva a csoportok vezetésében szerzett korábbi széleskörű tapasztalatainkat, egyedi tudásunkat.

A tréninget különösen ajánljuk minden segítő szakembernek, de azoknak is, akik egyszerűen csak javítani szeretnének a kapcsolataik minőségén és növekednének az önismeretben.

Miben segít az önismereti csoport?

  • javítja a kapcsolatainkat
  • konfliktuskezelésben fejleszt
  • új viselkedésmódokat tudunk kipróbálni védett környezetben.

A csoport vezetői:

Dányi-Nagy Márió: 6 évig lelkészként dolgoztam csoportokkal a Református Egyházban. Kis kitérőt tettem a multik világába, és 2018 óta teljes munkaidejű tréner és coach vagyok a Grow Csoportnál. Csoportdinamikai szemléletű vezetést a Német Csoportdinamikai és Szervezetfejlesztő Társaságnál (DGGO) tanultam 2018 és 2020 között. Szenvedélyesen hiszek az Valóság és őszinteség elsőbbségében és gyógyító erejében.

Laposa Laura: Voltam őrsvezető, rajtitkár, munkahelyi vezető multicégnél, formális és informális csapatok vezetője és tagja. Tanultam és gyakoroltam a csoportokban való hatékony működést számos képzésen, így többek között elvégeztem a pszichodráma asszisztensi képzést és a Német Csoportdinamikai és Szervezetfejlesztő Társaságnál csoportdinamikai szemléletű vezetést tanultam. 2005-ben csatlakoztam a Grow-hoz, ahová egy pár év kalandozás után, 2015-ben tértem vissza senior trénerként és team coachként. Hol tanulhatnánk meg jobban csoportokban működni, mint egy visszajelzésekre nyitott támogató csoportban?!

 

Tréner

Dányi-Nagy Márió, Laposa Laura

A képzés helyszíne

GROW tréningterem
1037 Budapest
Montevideo u 3/a

A képzés részvételi díja

Összesen: 80.000,- Ft / 5 alkalom (62 990,- Ft+Áfa)

Ha bármilyen kérdése van tréningünkkel kapcsolatban, vagy szeretne jelentkezni, az alábbi elérhetőségeken keressen minket:

Dányi-Nagy Márió

danyi.nagy.mario@grow-group.com

© 2018 copyright GROW Group | A Grow Education Kft. engedélyezett felnőttképzési intézmény, nyilvántartásba vételi száma: E/2023/00003 | B/2020/000102