ADAPT 2020

A folyamatosan változó, VUCA jellemzőkkel leírható világ és a 2020 első felében történt események alapvetően változtatták meg a munkavégzés, az egyéni és szervezeti működés eddigi mintázatait. Az üzleti vezetők fő feladata, hogy adaptálódjanak a jelenlegi környezethez. Ehhez a rugalmas adaptációhoz dolgoztunk ki megoldásokat.

 

 

 


ADAPTÍV VEZETŐ

VÁLTOZÁSMENEDZSMENT COACHING

A változásmenedzsment coaching a 2020 változásaira szabott fejlesztési folyamat, mely most különösen nagy segítség a vezetőknek a VUCA jellemzőkkel leírható világban.

A VÁLTOZÁS VEZETÉSE: EGY IRÁNYBAN, RUGALMASAN

2020 első felében alapvetően változtak meg a munkavégzés és együttműködés eddigi mintázatai. Tréningünkön a legjellemzőbb vezetői dilemmákra kínálunk válaszokat, jól használható gyakorlati módszereket.

 

ADAPTÍV MUNKAVÁLLALÓ

STABILITÁS A VÁLTOZÁSBAN: HOGYAN LEGYÜNK JÓL?

Hogyan tudunk munkavállalóként stabilak maradni 2020 kihívásai közepette? Webinar vagy élő előadássorozatunk a munkavállalói szintnek kíván inspirációt, gyorsan alkalmazható eszközöket és kézzel fogható válaszokat adni a rájuk nehezedő nyomás csökkentésében és az új lendület megtalálásában.

 

ADAPTÍV CSAPAT

Q3 WORKSHOP: HOZD KI A LEGTÖBBET 2020-BÓL!

A Q3 workshop célja, hogy felkészítse a csapatot arra, hogy az idei év sosem látott kihívásai után visszaállítsa stabilitását, és a hatékonyságát maximalizálva tudjon működni, miközben a csapategység erősödik, és az egyének is biztonságban érzik magukat.

VIRTUÁLIS CSAPATÉPÍTÉS

A virtuális csapatépítés online eszközökkel biztosít lehetőséget a munkatársaknak, hogy jó hangulatban töltsenek együtt közös időt, kialakítsanak olyan kapcsolódásokat, amelyeket a mindennapokban már virtuálisan is könnyebb fenntartani, és megéljék, hogy egy közösség értékes tagjai. A csapatépítésnek köszönhetően csökken az elszigetelődés kockázata, nő a kohézió, és erősödik a közösség megtartó ereje.

 

ADAPTÍV SZERVEZET

ADAPT 2020 VEZETŐI KLUB

A szervezet megújulási képessége, stabilitásának visszaszerzése a vezetői réteg felelőssége, közös terhe és kihívása. Elengedhetetlenül szükséges egy olyan fórum, ahol a vezetők folyamatosan meg tudják osztani a szervezetből megszerzett információt, diagnosztizálni tudják a helyzetet és összhangba tudják hozni tervezett lépéseiket.

EXPRESSZ OD

Expressz diagnózis folyamatunk felméri a munkatársak igényeit és visszajelzéseit az eddigi online/offline működési módokról, és segíti egy, az igényeket figyelembe vevő és hatékony hibrid működés kialakítását.

 

PRODUKTÍV SALES

AZ ÜGYFÉLKAPCSOLATOK ÁPOLÁSA A FOLYAMATOS VÁLTOZÁSBAN

A Q2-es időszakban a GROW számos nagyvállalat értékesítői csapatát készítette fel a gyors átállásra és a kapcsolódás új lehetőségeire, ezek tapasztalatát egybeépítve alakítottuk ki Produktív Sales programunkat.

 


 

Bővebb tájékoztatónkért illetve konkrét ajánlattal kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

© 2018 copyright GROW Group | A Grow Education Kft. engedélyezett felnőttképzési intézmény, nyilvántartásba vételi száma: E/2023/00003 | B/2020/000102