Alakítsd kedvedre a blended folyamaTHOD!

A jövő a blended megoldásoká.

Eredetileg megjelent a HR Portal-on.
_____
 
A blended fejlesztés egy olyan folyamat (“blended learning journey”), amelyben a személyes vagy virtuális kontakt alkalmakat kiegészítik a folyamatos impulzusokat generáló, egyéni vagy kiscsoportos, szinte bárhol végezhető aktivitások. A Grow Csoport egy blended tanulást támogató, saját fejlesztésű eszközt mutat be a Tréning Kerekasztal Konferencián. Az előadókat, Rolek Annát és Pataki Katalint kérdeztük.
 
📌 A neve alapján azt képzelném, hogy THOD egy robot. Mit tud?
 
A THOD egy sokoldalú, felhasználóbarát applikáció. Ez az első magyar fejlesztésű blended eszköz, amely egyszerre alkalmas képzések és tréningek követése során a résztvevők kompetenciáinak fejlesztésére, szervezeti kultúra- és belső együttműködés fejlesztésre, 360 fokos értékelésre valamint általános kompetencia fejlesztésre.
 
📌 Sok támogató eszközt ismerünk, mitől szintlépés a Thod program?
 
Megoldásunk újszerűsége abban rejlik, hogy más LMS rendszerekkel szemben, a fejlesztett rendszer a blended tanulás módszertanához igazodik, így strukturáltan és nyomon követhetően valósul meg 70-20-10 módszertani megközelítés.
 
A thod tervezésekor a fő szempont az volt, hogy képes legyen hathatósan támogatni a fejlesztési folyamatok egyedi tartalmainak kialakítását, amivel kiterjeszthető a tréningek, workshopok hatása, és jelentős mértékben nő a megszerzett tudásanyag mélyebb és hosszabb távú beépülése.
 
📌 Mi fog történni a mini bemutatón?
 
A workshopon a résztvevőknek lehetőségük lesz személyesen kipróbálni az applikációt egy demo kurzuson keresztül, ami nemcsak szórakoztató, hanem hasznos tudást is ad az érdeklődőknek.
 
_____________
© 2018 copyright GROW Group | A Grow Education Kft. engedélyezett felnőttképzési intézmény, nyilvántartásba vételi száma: E-000773/2014 | B/2020/000102