Sajátítsd el és légy magabiztos a vezetői készségfejlesztés és szemléletformálás coaching technikáival!

Célirányos vezetői készségfejlesztés

A coaching az egyik leghatékonyabb vezetésfejlesztési eszköz, személyre szabott, direkt, intenzív készségfejlesztésre és önismeret fejlesztésre ad lehetőséget szervezeti közegben. A vezetőkkel való munka azonban speciális; a vezetői szerepben megszülető, komplex kihívások és kérdések erősen be vannak ágyazva a szervezeti és üzleti kontextusba. Ahhoz, hogy ezeken a témákon magabiztosan dolgozzunk coachként, az alapvető (life) coaching készségeken és eszköztáron túl képesnek kell lennünk hatékonyan fejleszteni a vezetői szerephez tartozó készségeket, és a mögöttes megközelítéseket, feltárni és megkérdőjelezni a hiedelmeket, valamint értenünk kell az eltérő elvárásokat, az üzleti célrendszert, amely mellett a coaching folyamat létrejön.

Hiánypótló a képzés, mert célirányosan építjük fel az alap coaching készségekre a vezetői készségfejlesztés és szemléletformálás technikáit. A Grow Csoportban 15 éve foglalkozunk coachinggal, és mára már több mint 500 coachot képeztünk ki, miközben a vezetőfejlesztési programjainkon évente több száz vezető fordul meg. Mindez lehetővé teszi a számunkra, hogy lássuk a vezetők támogatási igényeit és ezt össze tudjuk hangolni a coach képzésünk tematikájával.

Végeredményben szeretnénk professzionális business coachokat képezni, akik a vezetők számára magas minőségben teremtenek értéket a mindennapi sikerességükhöz, és akik – a vezetők fejlesztésén keresztül – jelentős hatást gyakorolnak a hazai vezetési kultúrára.

Kiknek hasznos a képzés?

Olyan minimum 80-100 óra egyéni coaching tapasztalattal rendelkező coachoknak, akik:

 • szeretnének nagyobb magabiztossággal dolgozni az ügyfeleik munkahelyi, szervezeti témáin;
 • szeretnének közép- és felsővezetői coaching folyamatokat vezetni;
 • szeretnének mélyebb rálátást kapni a különböző szervezeti formák működésére, kultúrájára, mint multi, kkv, családi vállalkozás;
 • szívesen megismernék közelebbről a vezetők tipikus kihívásait, a szereppel járó konfliktusokat, a vezetői életút egyes szakaszait.

A képzésre jelentkezés feltétele:

 • Minimum 80-100 óra egyéni coaching tapasztalat (Ezen a képzésen nem foglalkozunk az alap coaching készségek fejlesztésével és a coaching folyamat vezetésének modelljeivel, hanem a már meglévő coaching gyakorlatra építjük rá a vezetői coaching speciális technikáit, és a szervezeti kontextus sajátosságait.)
 • A képzésre való jelentkezésnek NEM feltétele a GROW Integratív Coach képzésen való korábbi részvétel, más coach iskolák elvégzése után és máshol szerzett coaching gyakorlattal is lehet jelentkezni a programra. Ami fontos, hogy a fent említett coaching gyakorlati óraszám meglegyen és már csak a business coaching aspektusokra tudjunk fókuszálni a képzésen.

Fontos! Ha EMCC akkreditáció előtt állsz, vagy szeretnéd azt megújítani: A képzésen való részvétel 30 órával beszámítható az EMCC egyéni akkreditáció megszerzéséhez illetve megújításához szükséges folyamatos szakmai fejlődést bizonyító óraszámba.

 

A képzés folyamata és moduljai:

A képzés keretei:

 • 5 egész napos képzési nap (3 nap online és 2 nap személyes tréning. Minden képzési nap 9.00-17.00-ig tart). Amennyiben a járványhelyzet nem teszi lehetővé a személyes tréningnapokat, azokat is online térbe helyezzük át.
 • 4 kiscsoportos gyakorló coaching ülés és demo coaching alkalom (ebből 2 alkalom mentor coach szupervíziója mellett)
 • Egyéni tanulás:
  • gyakorlás további kiscsoportos gyakorló alkalmakon
  • gyakorlás saját ügyfélhelyzetekben
  • ismeretbővítő/készségfejlesztő „házifeladatok” feldolgozása
  • heti tananyag és kiegészítő inspiráló olvasnivalók feldolgozása

A képzés eredményeképpen a résztvevők:

 • megismerik a business coaching folyamatát, tudni fogják, hogyan keretezzenek, hogyan szerződjenek;
 • rálátást szereznek a vezetői szerep legfontosabb dilemmáira, ezáltal magabiztosabbak lesznek ügyfeleikkel;
 • integrálják a life coaching készségeiket és tapasztalataikat a biznisz coaching kontextusába;
 • képesek lesznek alkalmazni a vezetői skill coaching eszköztárát;
 • tetszés szerint kibővíthetik működési körüket és tapasztalataikat üzleti környezetben.

A képzés coach trénerei:

Németh Éva, business coach, tréner, tanácsadó

Közgazdászként végeztem, majd közel 20 éven át dolgoztam a pénzügy szektorban felsővezetőként, majd cégvezetőkén, imádtam a szakmám és a csapatépítést, vezetést.  Emellett továbbképeztem magam pszichológiai és filozófiai irányzatok, coaching és mediáció témakörökben. 11 éve pályát módosítottam, hogy a humánfejlesztésben teljesedhessek ki. Azóta senior coachként, KKV tanácsadóként, valamint az Integratív Coach képzés szakmai vezetőjeként, trénereként, a Team- és csoportos Coach képzés, valamint vezetőfejlesztő képzések trénereként tevékenykedem. Tényleg elmondhatom, hogy a hivatásom a hobbim, melyben minden tanulmányom és munkatapasztalatom esszenciális egyvelegét érvényesíthetem és adhatom át, a legnagyobb szenvedéllyel.

Váradi Szabó Zsuzsa, szenior tanácsadó, tréner, coach

Közgazdászként és szervezetfejlesztő tanácsadóként az üzleti közeg, a Budapesti Corvinus Egyetem Vezetéstudományi intézetben eltöltött 8 év alatt a vezetés elméletei, később trénerként a vezetőkkel való készségfejlesztői munka vált otthonossá. Szerencsés vagyok, mert az elmúlt 15 évben nemcsak csináltam, hanem tanítottam is a „szakmát”, az egyetemen és a Grow Csoport szakmai képzéseiben. A Business coach képzésbe leginkább az elmúlt 15 év vezetésfejlesztési tapasztalatait hozom, illetve a változásmenedzsment tanácsadóként a vezetőkkel való munka és vezetői coachingok világát.

Máté Beáta, Gestalt terapeuta és coach, szenior tréner, a GROW Learning csapatának vezetője

Több mint 10 év tréneri és coach tapasztalattal a mindennapjaim része, hogy vezetőket fejlesztek, teszem ezt a GROW Integrált Vezetőképzőjében, Coach képzésünkben és számos ügyfelünknél személyre szabott folyamatokban. Coaching megközelítésben a Gestalt irányzat áll hozzám a legközelebb, a Norvég Gestalt Intézet terapeuta képzésén végeztem és jelenleg oktatok is a képzésben.

 

A GROW 2014 óta, mint regisztrált felnőttképző intézmény tart képzéseket, melyek célirányosan kompetenciakialakításra vagy -fejlesztésre irányulnak, de nem adnak szakképzettséget, végzettséget. 2020. július 31-ével életbe lépő 2011. évi CCIV. törvény, valamint egyes kapcsolódó törvények módosításáról szóló 2020. évi XXXIII. törvény értelmében a “coach”  megnevezés bárki által használható, függetlenül attól, hogy rendelkezik-e egyetemi szakirányú továbbképzésen szerzett szakképzettséggel, vagy végzett-e bármilyen képzést.

A képzés helyszíne

Az online képzési napok ZOOM-on lesznek megtartva, a személyes képzési napok pedig a GROW Tréningtermében (1037 Budapest, Montevideo u. 3/a)

A tréning időpontja

Tervezés alatt

A kiscsoportos gyakorlóalkalmak időpontját a résztvevők és a mentorcoachok egyénileg egyeztetik.

A képzés részvételi díja

370.000-. Ft + 0% ÁFA / fő, ami tartalmazza a képzést, az oktatási anyagokat, a személyes tréningnapokon a helyszín és kávészünet bekészítés költségeit.

Kedvezmény

A GROW Integratív Coach képzésében végzett hallgatók számára a képzés: 340.000.-Ft+ 0% ÁFA/fő

© 2018 copyright GROW Group | A Grow Education Kft. engedélyezett felnőttképzési intézmény, nyilvántartásba vételi száma: E-000773/2014 | B/2020/000102