Légy magabiztos coach üzleti környezetben is, legyen szó bármilyen vezetői kihívásról, dilemmáról! A képzésben ehhez adunk eszközöket!

Célirányos vezetői készségfejlesztés

A coaching az egyik leghatékonyabb vezetésfejlesztési eszköz, személyre szabott, direkt, intenzív készségfejlesztésre és önismeret fejlesztésre ad lehetőséget szervezeti közegben. A vezetőkkel való munka azonban speciális; a vezetői szerepben megszülető, komplex kihívások és kérdések erősen be vannak ágyazva a szervezeti és üzleti kontextusba. Ahhoz, hogy ezeken a témákon magabiztosan dolgozzunk coachként, az alapvető (life) coaching készségeken és eszköztáron túl képesnek kell lennünk hatékonyan fejleszteni a vezetői szerephez tartozó készségeket, és a mögöttes megközelítéseket, feltárni és megkérdőjelezni a hiedelmeket, valamint értenünk kell az eltérő elvárásokat, az üzleti célrendszert, amely mellett a coaching folyamat létrejön.

Hiánypótló a képzés, mert célirányosan építjük fel az alap coaching készségekre a vezetői készségfejlesztés és szemléletformálás technikáit. A Grow Csoportban 15 éve foglalkozunk coachinggal, és mára már több mint 500 coachot képeztünk ki, miközben a vezetőfejlesztési programjainkon évente több száz vezető fordul meg. Mindez lehetővé teszi a számunkra, hogy lássuk a vezetők támogatási igényeit és ezt össze tudjuk hangolni a coach képzésünk tematikájával.

Végeredményben szeretnénk professzionális business coachokat képezni, akik a vezetők számára magas minőségben teremtenek értéket a mindennapi sikerességükhöz, és akik – a vezetők fejlesztésén keresztül – jelentős hatást gyakorolnak a hazai vezetési kultúrára.

Kiknek hasznos a képzés?

Olyan minimum alapszintű coach képzést végzett coachoknak, akik:

 • szeretnének nagyobb magabiztossággal dolgozni az ügyfeleik munkahelyi, szervezeti témáin;
 • szeretnének közép- és felsővezetői coaching folyamatokat vezetni;
 • szeretnének mélyebb rálátást kapni a különböző szervezeti formák működésére, kultúrájára, mint multi, kkv, családi vállalkozás;
 • szívesen megismernék közelebbről a vezetők tipikus kihívásait, a szereppel járó konfliktusokat, a vezetői életút egyes szakaszait.

A képzésre jelentkezés feltétele:

 • Minimum 50 órás alap coach képzés elvégzése után javasoljuk a képzést (Ezen a képzésen nem foglalkozunk az alap coaching készségek fejlesztésével és a coaching folyamat vezetésének modelljeivel, hanem a már meglévő coaching gyakorlatra építjük rá a vezetői coaching speciális technikáit, és a szervezeti kontextus sajátosságait.)
 • így a GROW Integratív Coach alapozó képzésén végzetteket is várunk, valamint haladó képzés után is releváns a képzés
 • ugyanakkor képzésre való jelentkezésnek NEM feltétele a GROW Integratív Coach képzésen való korábbi részvétel, más coach iskolák elvégzése után is lehet jelentkezni a programra.
 • a képzés azoknak hasznos, akik legalább 30 óra egyéni coaching ülésen túl vannak már így a business coach képzésben már csak az új szervezet-és vezetőfejlesztési eszközökre, modellekre tudunk fókuszálni.

Fontos! Ha EMCC akkreditáció előtt állsz, vagy szeretnéd azt megújítani: A képzésen való részvétel 30 órával beszámítható az EMCC egyéni akkreditáció megszerzéséhez illetve megújításához szükséges folyamatos szakmai fejlődést bizonyító óraszámba.

 

A képzés folyamata és moduljai:

A képzés keretei:

 • 7 alkalom, összesen 5,5 nap (ebből 2,5  nap online, 3 nap személyes). Az egész napos alkalmak 9.00-17.00-ig tartanak, a fél napos alkalmak 9.00-12.30-ig.
 • 4 kiscsoportos gyakorló coaching ülés és demo coaching alkalom (ebből 2 alkalom mentor coach szupervíziója mellett)
 • Egyéni tanulás:
  • gyakorlás további kiscsoportos gyakorló alkalmakon
  • gyakorlás saját ügyfélhelyzetekben
  • ismeretbővítő/készségfejlesztő „házifeladatok” feldolgozása
  • heti tananyag és kiegészítő inspiráló olvasnivalók feldolgozása

A képzés eredményeképpen a résztvevők:

 • megismerik a business coaching folyamatát, tudni fogják, hogyan keretezzenek, hogyan szerződjenek;
 • rálátást szereznek a vezetői szerep legfontosabb dilemmáira, ezáltal magabiztosabbak lesznek ügyfeleikkel;
 • integrálják a life coaching készségeiket és tapasztalataikat a biznisz coaching kontextusába;
 • képesek lesznek alkalmazni a vezetői skill coaching eszköztárát;
 • tetszés szerint kibővíthetik működési körüket és tapasztalataikat üzleti környezetben.

A képzés coach trénerei:

Németh Éva, business coach, tréner, tanácsadó

Közgazdászként végeztem, majd közel 20 éven át dolgoztam a pénzügy szektorban felsővezetőként, majd cégvezetőkén, imádtam a szakmám és a csapatépítést, vezetést.  Emellett továbbképeztem magam pszichológiai és filozófiai irányzatok, coaching és mediáció témakörökben. 11 éve pályát módosítottam, hogy a humánfejlesztésben teljesedhessek ki. Azóta senior coachként, KKV tanácsadóként, valamint az Integratív Coach képzés szakmai vezetőjeként, trénereként, a Team- és csoportos Coach képzés, valamint vezetőfejlesztő képzések trénereként tevékenykedem. Tényleg elmondhatom, hogy a hivatásom a hobbim, melyben minden tanulmányom és munkatapasztalatom esszenciális egyvelegét érvényesíthetem és adhatom át, a legnagyobb szenvedéllyel.

Váradi Szabó Zsuzsa, szenior tanácsadó, tréner, coach

Közgazdászként és szervezetfejlesztő tanácsadóként az üzleti közeg, a Budapesti Corvinus Egyetem Vezetéstudományi intézetben eltöltött 8 év alatt a vezetés elméletei, később trénerként a vezetőkkel való készségfejlesztői munka vált otthonossá. Szerencsés vagyok, mert az elmúlt 15 évben nemcsak csináltam, hanem tanítottam is a „szakmát”, az egyetemen és a Grow Csoport szakmai képzéseiben. A Business coach képzésbe leginkább az elmúlt 15 év vezetésfejlesztési tapasztalatait hozom, illetve a változásmenedzsment tanácsadóként a vezetőkkel való munka és vezetői coachingok világát.

Havasi Judit, Üzleti és Team Coach, Coaching Supervisor, a GROW Coaching üzletágának vezetője

Több mint 10 év vezetői és coach tapasztalattal a mindennapjaim része, hogy vezetőket, csapatokat és tehetségeket fejlesztek, teszem ezt a GROW Integrált Vezetőképzőjében, Coach képzésünkben és számos ügyfelünknél, személyre szabott folyamatokban. Coaching megközelítésben a Gestalt és a Cselekvésorientált irányzat áll hozzám a legközelebb. Elvégeztem a Transzformatív Team coach, és a Cselekvésorientált Coaching szakmai továbbképzéseket is, és párkapcsolati coachinggal is foglalkozom.

 

A GROW 2014 óta, mint regisztrált felnőttképző intézmény tart képzéseket, melyek célirányosan kompetenciakialakításra vagy -fejlesztésre irányulnak, de nem adnak szakképzettséget, végzettséget. 2020. július 31-ével életbe lépő 2011. évi CCIV. törvény, valamint egyes kapcsolódó törvények módosításáról szóló 2020. évi XXXIII. törvény értelmében a “coach”  megnevezés bárki által használható, függetlenül attól, hogy rendelkezik-e egyetemi szakirányú továbbképzésen szerzett szakképzettséggel, vagy végzett-e bármilyen képzést.

A képzés helyszíne

Az online képzési napok Teams-en lesznek megtartva, a személyes képzési napok pedig a GROW Tréningtermében (1037 Budapest, Montevideo u. 3/a)

A tréning időpontja

2025 februártól-pontos időpontok hamarosan

A képzés részvételi díja

430.000-. Ft + 27% ÁFA / fő, ami tartalmazza a képzést, az oktatási anyagokat, a személyes tréningnapokon a helyszín és kávészünet bekészítés költségeit.


Kedvezmény

A GROW Integratív Coach képzésében végzett hallgatók számára a képzés: 385.000.-Ft+ 27% ÁFA/fő

EMCC tagok számára 20% kedvezményt adunk a képzés listaárából!

Ha bármilyen kérdése van tréningünkkel kapcsolatban, vagy szeretne jelentkezni, az alábbi elérhetőségeken keressen minket:

Sándor Orsolya
Tel.: +36 20 2070-425
e-mail: sandor.orsolya@grow-group.com

© 2018 copyright GROW Group | A Grow Education Kft. engedélyezett felnőttképzési intézmény, nyilvántartásba vételi száma: E/2023/00003 | B/2020/000102