MAGYARBRANDS díjas 2023-ban a GROW Csoport

A Szakmai Bizottság döntése alapján két kategóriában, kiváló üzleti és innovatív márkának számít a hazai üzleti TOP márkák egyikeként.

Nagy öröm számunkra, hogy a Szakmai Bizottság döntése alapján a GROW Csoport 2023-ben is MAGYARBRANDS díjas, KIVÁLÓ ÜZLETI MÁRKÁNAK és INNOVATÍV MÁRKÁNAK számít, a hazai üzleti TOP márkák egyikeként.

A Program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki.

Serényi János, a MagyarBrands program elnöke így értékelte a 2023-as évet:Valamennyien érezzük, hogy egyre drámaibban hat az éghajlatváltozás a mindennapi életünkre, és mindez erőteljesebben befolyásolja a vásárlási döntéseinket is. Jó látni, hogy a MagyarBrands díj elnyerésére sikerrel pályázók között egyre több az olyan márka, amely termékpalettája továbbfejlesztésével, vagy fenntartható csomagolási és logisztikai megoldásokkal, akár a témát érintő felelős tájékoztatással komolyan reagál a klímaváltozás okozta veszélyekre. A vásárlónak, a fogyasztónak, az ügyfélnek ez egy igen lényeges információ. Sőt, folyamatosan nő azon cégek köre is, amelyek már fenntarthatósági referenst foglalkoztatnak. Számos kutatás egyértelműen bizonyítja, hogy ebből fakadóan egy új „mágnes” van születőben, ezért is annyira fontos, hogy a márkaépítők e téren is megmutassák az elkötelezettségüket. Ez önmagában is nagyban növeli a bizalom erősödését, a márkához való kötődést

Nagy öröm számunkra, hogy ebben a komplex értékelési rendszerben idén újra díjazottak lettünk, és két kategóriában nyerhettük el a márka elismerést. Köszönjük ezt csapatunknak és ügyfeleinknek!

GROW Csoport

 

 

© 2018 copyright GROW Group | A Grow Education Kft. engedélyezett felnőttképzési intézmény, nyilvántartásba vételi száma: E-000773/2014 | B/2020/000102