MAGYARBRANDS díjas 2022-ben a GROW Csoport

A Szakmai Bizottság döntése alapján két kategóriában, kiváló üzleti és innovatív márkának számít a hazai üzleti TOP márkák egyikeként.

Nagy öröm számunkra, hogy a Szakmai Bizottság döntése alapján a GROW Csoport 2022-ben is MAGYARBRANDS díjas, KIVÁLÓ ÜZLETI MÁRKÁNAK és INNOVATÍV MÁRKÁNAK számít, a hazai üzleti TOP márkák egyikeként.

A MagyarBrands program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt. A Program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki.

Serényi János, a MagyarBrands program elnöke így értékelte a 2022-es évet:Görög dinnyét nem kérek, kizárólag magyar görögdinnyét szeretnék venni.” Először csak szórakoztatónak, később már iránymutatónak éreztem ezt a zöldségesnél hallott mondatot, hiszen évről évre rohamosan nő az igény a hazai termékek, szolgáltatások iránt. Bizonyítottan igaz ez azon vállalatok kínálatára, amelyek most díjazottak lettek a kiváló fogyasztói márka, a kiváló üzleti márka, az innovatív márka kategóriákban. Természetesen ezúttal is számos, egymástól eltérő út vezetett el a MagyarBrands sikerhez. Egy tapasztalatot azonban – ha különböző megfogalmazásban is – visszatérően és igen gyakran osztottak meg velem a legsikeresebbek. Ennek lényege az, hogy folyamatosan csak akkor lehet kiugró teljesítményt elérni, ha a vállalat minden munkatársában tudatosul: A márkaígéretünk megvalósítása az én állandó, kötelező feladatom is, a beosztásomtól függetlenül.”

Nagy öröm számunkra, hogy ebben a komplex értékelési rendszerben idén nem csupán újra díjazottak lettünk, de immár két kategóriában nyerhettük el a márka elismerést. Köszönjük ezt csapatunknak és ügyfeleinknek!

GROW Csoport

 

© 2018 copyright GROW Group | A Grow Education Kft. engedélyezett felnőttképzési intézmény, nyilvántartásba vételi száma: E/2023/00003 | B/2020/000102