MAGYARBRANDS díjas 2021-ben a GROW Csoport

A Szakmai Bizottság döntése alapján a kiváló üzleti márkának számít a hazai üzleti TOP márkák egyikeként.

A MagyarBrands program több mint egy évtizede díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. A MagyarBrands program küldetése az elmúlt 12 év alatt sem változott: a vásárlók és az üzleti világ figyelmét ráirányítani a legsikeresebb hazai fogyasztói, üzleti vagy innovatív márkák termékeire, szolgáltatásaira.

Nagy öröm számunkra, hogy a Szakmai Bizottság döntése alapján a GROW Csoport 2021-ben MAGYARBRANDS díjas, KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít, a hazai üzleti TOP márkák egyikeként.

A MagyarBrands program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt. A Program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki.

Serényi János, a MagyarBrands program elnöke így értékelte a 2021-es évet: „A pandémia – az élet oly sok területéhez hasonlóan – a vásárlói elvárásokat is alaposan módosította. Az ismertség, a kedveltség, az ár mellett egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az olyan értékek, mint a gondoskodás, a segítség, az együttérzés és a támogatás. Ez a tendencia a hazai márkák körében is jól érzékelhető: nem csak eladni, hanem adni, segíteni is akarnak. A márkák ma már nem csak a vevőhöz, hanem az Emberhez is szólnak. Az elismerő gratuláció ezért is jár a legjobbaknak.” 

Ezek a gondolatok is megerősítenek minket abban, hogy még ebben a megváltozott helyzetben is sikerült ügyfeleinkre hangolódni, és azt nyújtani, amire a legnagyobb szükség volt az adott pillanatban az eredményességhez. 

Büszkék vagyunk csapatunkra, és hálával tartozunk ügyfeleinknek, hogy ebben a komplex értékelési rendszerben elnyerhettük idén a kiváló üzleti márka elismerést. Köszönjük!

GROW Csoport

 

© 2018 copyright GROW Group | A Grow Education Kft. engedélyezett felnőttképzési intézmény, nyilvántartásba vételi száma: E/2023/00003 | B/2020/000102