1.2.3! Elengedés, elfogadás, elindulás – Munkafüzet

Ezt a füzetet azzal a céllal készítettük, hogy sikeresebben küzdj meg a jelen bizonytalanságával és nehézségeivel. Megtaláld az életedben és önmagadban azokat a biztos pontokat, amikre támaszkodva
a közérzeted és a lelkiállapotod is jobb lehet.

A legjobbkor érkezett az ihlet és a segítség. Amikor Galambos Márton, a Forbes főszerkesztője megkeresett bennünket az évtervezőhöz hasonló füzet gondolatával, nagyon könnyen rá tudtunk hangolódni a munkára: szinte terápiás jellege volt már magának az elkészítésének is. Mi magunk is nagy szükségét éreztük annak, hogy végre leüljünk, töltsünk magunkkal legalább egy nyugodt fél órát és végig gondoljuk, min is megyünk most keresztül. Mi az, aminek a korona-helyzetben búcsút kellett intenünk, amiről le kell mondanunk, el kell gyászolnunk, és mi segít abban, hogy nyugvó pontra leljünk ebben a bizonytalanságban. Melyek lehetnek ebben a helyzetben az erőforrásaink, mi az, amire továbbra is hatással vagyunk, és így biztonsággal tervezhetünk: ki-ki a maga belátható időtávjában.

A füzet iránytűként tud szolgálni a jelen helyzet bizonytalanságai közepette. Segít abban, hogy elengedjük azokat a dolgokat, amikre nem vagyunk hatással, felfedezzük azokat az erőforrásokat és biztos pontokat (akár magunkban is) melyekre támaszkodhatunk, és újra azt érezhessük, mi vagyunk életünk kormányosai.

Nagyon szívünkhöz nőtt, így nagy szeretettel ajánljuk azoknak, akik úgy érzik, itt az ideje az újratervezésnek, vagy támogatásra vágynának lelki állóképességük, rezilienciájuk megerősítéséhez/fejlesztéséhez.

A füzet közvetlenül innen letölthető: 1.2.3! Munkafüzet

A tartalmi elkészítésében részt vett: Szalay Ágnes, Meretei Barbaraba, Sztrányay Eszter, a GROW Csoport tanácsadói

 

© 2018 copyright GROW Group | A Grow Education Kft. engedélyezett felnőttképzési intézmény, nyilvántartásba vételi száma: E/2023/00003 | B/2020/000102