Coaching

A GROW az elsők között kezdett vezetői coaching szolgáltatást nyújtani Magyarországon, így coaching üzletágunk évtizedes múlttal rendelkezik. Coachaink sokfélék, koruk, végzettségük, alkalmazott módszertanuk különbözik. Viszont mindannyian hiszünk a coaching alapgondolatában: egyenrangú partnerként, etikus és szakmailag megalapozott módon támogatjuk, kísérjük a hozzánk fordulókat, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki magukból. Széleskörű módszertanunkat az integratív megközelítéstől, a TA-n át, a Gestaltig csapat- és skill-coachingban is alkalmazzuk. Tudásunkat, módszereinket pedig nemzetközileg akkreditált Integratív Coach Képzésünkön nagy lelkesedéssel, hitelesen adjuk át azoknak, akik szívesen osztoznának velünk a személyes fejlesztési folyamatok örömén.

Advanced Business and Life Coach Training – ICF

A képzési programról Nemzetközi szakmai irányelvekkel összhangban! A GROW Csoport Coaching tréningjét az ICF – International Coach Federation – alapelveire, kompetenciare ...

Executive coaching

Egyéni támogatás, hogy a vezető a lehető legjobban hozhassa ki magából. Nemzetközi akkreditációval rendelkező, tapasztalt coachok, 10 éves tapasztalattal.

Készségfejlesztő coaching (Skill coaching)

A skill coaching során segítünk a coacholtnak megerősödni bizonyos témákban pl. önbizalom, készségfejlesztés, kommunikáció, vezetés, új pozíció betöltése, stb.

Team coaching

A team coaching változástámogatási- és fejlesztő eszköz. Fókuszában a cég életében egy aktuálisan jelenlévő probléma vagy projekt közös feldolgozása áll.