A jól tárgyalókból valódi tárgyalókat képzünk.

Abban hiszünk, hogy a technikák készséggé válásához valós üzleti problémákon kell gyakorolni. „Edzőket” biztosítunk, akik látják, hogy mire van szüksége ahhoz, hogy látványosan és mérhetően növekedjen a tárgyalási hatékonysága.

Kevésbé a finomkodásban, sokkal inkább a hideg-rideg valóságot mutató, tükröt tartó tárgyalási szakértőkben és a biztonságos tréning környezetben hiszünk. Erről szól a Survival Nego Tréning. A jól tárgyalókból valódi tárgyalókat képzünk.

A PROGRAM TÉMÁI

  • A két napos tanulási ívet tárgyalási szimulációkon keresztül való tanulásra fókuszálva építettük fel. A résztvevők folyamatos gyakorlására helyezzük a hangsúlyt, hogy valóban bevésődjön, kipróbálásra kerüljön, feldolgozódjon az újonnan szerzett tudás.
  • A tárgyalási gyakorlatokról videófelvételt készítünk, amit közösen elemzünk, és fokozatosan építjük fel az elméleti ismeretek gyakorlatba ültetését.

A PROGRAM EREDMÉNYEKÉNT A RÉSZTVEVŐK

  • Magabiztosabban, eredményesebben kommunikálnak tárgyalási szituációban
  • Könnyebben felismerik a tárgyaló partnereik szempontrendszerét, motivációit, céltudatosan építenek a partner számára fontos értékekre
  • Proaktív módon kezelik érzéseiket, változások közepette, konfliktushelyzetekben
  • Hatékonyan képesek kifejezni gondolataikat, véleményüket nehéz helyzetekben is
Tréner

Vrabecz József

A képzés helyszíne

1037 Budapest
Montevideo utca 3/a.
GROW Tréningterem

A tréning időpontja

2020. máj. 13-14.

A képzés részvételi díja

120 000 ft + Áfa / fő
Az ár tartalmazza a képzést, az oktatási anyagokat, a helyszín és a kávészünetek költségét. A résztvevő ebédköltségét a díj nem tartalmazza.

Jelentkezés
© 2018 copyright GROW Group | A Grow Education Kft. engedélyezett felnőttképzési intézmény, nyilvántartásba vételi száma: E-000773/2014