SZEREP. JÁTÉK. JÁTSZMA.
Mindenki játszik, mindenki szerepel, és a drámajátékhoz már két ember is elég. (Egy is.)

Dráma akkor lesz a játékból, amikor tudattalan hátsó szándék, ki nem mondott gondolat manipulálja a kommunikációt. Ez a szándék nem feltétlenül negatív. Lehet, hogy intimitásra, elismerésre, figyelemre vágyunk, de nem ezt mondjuk, hanem hibáztatunk, bírálunk, kritizálunk vagy kéretlenül gondoskodunk a másikról. A dráma rövid távon energizál, hosszú távon amortizál. Rombolja a kapcsolatokat és – előbb vagy utóbb – vesztessé válik minden szereplő.

Ahhoz, hogy hatni tudjunk a környezetünkre, hogy megkapjuk azt, amit szeretnénk, hogy boldogan és szabadon élhessünk és szerethessük egymást, meg kell tanulnunk felismerni és néven kell nevezni a dolgokat.

Ezt a néven nevezést gyakoroljuk a workshopon.

Mit tanulunk a workshopon?

 • beazonosítani az Üldöző, a Megmentő és az Áldozat szerepet
 • felismerni és kivédeni a konfliktusba hívó provokációt
 • kikeveredni a játszmából, ha belekeveredtünk
 • együttérzést adni magunknak és egymásnak
 • intimitást kialakítani
 • játékszabályokat tisztázni és tisztán játszani
 • elköteleződni önmagunkért és a boldog kapcsolatokért

Fontos! Ha EMCC akkreditáció előtt állsz, vagy szeretnéd azt megújítani: A képzésen való részvétel 6 órával beszámítható az EMCC egyéni akkreditáció megszerzéséhez illetve megújításához szükséges folyamatos szakmai fejlődést bizonyító óraszámba.

Kiknek hasznos a workshop?

 • Trénerek és coachok számára, akik élesíthetik a drámafelismerő érzékszerveiket, hogy kivédjék a fejlesztő kapcsolatok kerülő útjait
 • PCM és TA előképzettség nem feltétel
 • Bárki jöhet, aki új konfliktus megelőzési és -kezelési technikákra vágyik és akinek vannak fontos magánéleti és munkahelyi kapcsolatai, amelyekre vigyázni akar.

 

A GROW 2014 óta, mint regisztrált felnőttképző intézmény tart képzéseket, melyek célirányosan kompetenciakialakításra vagy -fejlesztésre irányulnak, de nem adnak szakképzettséget, végzettséget. 2020. július 31-ével életbe lépő 2011. évi CCIV. törvény, valamint egyes kapcsolódó törvények módosításáról szóló 2020. évi XXXIII. törvény értelmében a “coach”  megnevezés bárki által használható, függetlenül attól, hogy rendelkezik-e egyetemi szakirányú továbbképzésen szerzett szakképzettséggel, vagy végzett-e bármilyen képzést.

Tréner

Pataki Katalin, szenior tréner, coach, szupervizor

A képzés helyszíne

GROW Tréningterem: 1037 Budapest, Montevideo u. 3/a

A tréning időpontja

2024. ápr. 23. (9.00-17.00-ig)

A képzés részvételi díja

Listaár:
Ár: 70.000.-Ft+27%ÁFA

A GROW Integratív Coach képzés résztvevőknek:
Ár: 60.000.-Ft+27%ÁFA

Az ár tartalmazza a képzést, az oktatási anyagokat, a helyszín és kávészünet bekészítés költségeit.

Ha bármilyen kérdése van tréningünkkel kapcsolatban, vagy szeretne jelentkezni, az alábbi elérhetőségeken keressen minket:

Sándor Orsolya
Tel.: +36 20 2070-425
e-mail: sandor.orsolya@grow-group.com

Jelentkezés

  © 2018 copyright GROW Group | A Grow Education Kft. engedélyezett felnőttképzési intézmény, nyilvántartásba vételi száma: E-000773/2014 | B/2020/000102