KONFLIKTUS . TUDATOSSÁG . KIUTAK.
A drámák elkerülése és a konfliktusok konstruktív kezelése.

A drámák elkerülésének és a konfliktusok konstruktív kezelésének a lényege a nyitottság, az őszinteség és az együttérzés. Annak a készsége, hogy verbálisan és non-verbálisan egyaránt közölni tudjuk saját pozitív és negatív gondolatainkat és érzéseinket anélkül, hogy szükségtelen szorongást vagy bűntudatot keltenénk, vagy megsértenénk mások méltóságát. Felismerése annak, hogy vannak bizonyos jogaink és van értékrendszerünk, amit nem szükséges feláldoznunk céljaink elérése érdekében. Annak a képessége, hogy megvédjük magunkat a becsapástól, és attól, hogy mások kihasználjanak minket. A játszmamentes élet feltétele önmagunk és mások tisztelete és partnerként kezelése.

Mit tanulunk a workshopon?

 • „Pathways to liberation”

NVC (Erőszakmentes Kommunikáció) gyakorlat, annak tudatosítására, hogyan is állunk empatikus készségeinkkel. Kiváló lehetőség az önreflexióra nemcsak coachoknak, trénereknek, hanem mindenkinek, aki fejleszteni szeretné az érzelmi intelligenciáját.

 • Jelenlét gyakorlatok
 • NVC transzformációk:

Vádaskodásból kapcsolódás. Düh/szégyen/bűntudat átalakítása.Bocsánatkérés/Megbocsátás.

Ellenségkép. Gyász/Ünnep/Tanulás.

 • Kiutak a Drámából – gyakorlás

              Üldöző/Megmentő/Áldozat játszmák kivédése

 • Mediáció

Hogyan segíthetjük elő a megbékélést, ha nem vagyunk részesei a konfliktusnak?

Hogyan segítsük elő a megbékélést, amikor a konfliktus részesei vagyunk? (belső konfliktus kezelése)

Hogyan tudunk úgy foglalkozni a konfliktussal, hogy mindannyiunk számára nagyobb biztonságot teremtsünk?

Kiknek hasznos a workshop?

 • Trénerek és coachok számára
 • PCM és TA előképzettség nem feltétel
 • Bárki jöhet, aki új konfliktus megelőzési és -kezelési technikákra vágyik és akinek vannak fontos magánéleti és munkahelyi kapcsolatai, amelyekre vigyázni akar.
 • a részvételnek nem feltétele a No Drama I. workshopon való részvétel, a két program egymástól függetlenül is elvégezhető

 

A GROW 2014 óta, mint regisztrált felnőttképző intézmény tart képzéseket, melyek célirányosan kompetenciakialakításra vagy -fejlesztésre irányulnak, de nem adnak szakképzettséget, végzettséget. 2020. július 31-ével életbe lépő 2011. évi CCIV. törvény, valamint egyes kapcsolódó törvények módosításáról szóló 2020. évi XXXIII. törvény értelmében a “coach”  megnevezés bárki által használható, függetlenül attól, hogy rendelkezik-e egyetemi szakirányú továbbképzésen szerzett szakképzettséggel, vagy végzett-e bármilyen képzést.

Tréner

Pataki Katalin, szenior tréner, coach, szupervizor

A képzés helyszíne

GROW Tréningterem: 1037 Budapest, Montevideo u. 3/a

A tréning időpontja

2024. okt. 28. 9.00-17.00-ig

A képzés részvételi díja

55.000 ft+áfa/fő

Az ár tartalmazza a képzést, az oktatási anyagokat, a helyszín és kávészünet bekészítés költségeit.

Ha bármilyen kérdése van tréningünkkel kapcsolatban, vagy szeretne jelentkezni, az alábbi elérhetőségeken keressen minket:

Sándor Orsolya
Tel.: +36 20 2070-425
e-mail: sandor.orsolya@grow-group.com

Jelentkezés

  © 2018 copyright GROW Group | A Grow Education Kft. engedélyezett felnőttképzési intézmény, nyilvántartásba vételi száma: E/2023/00003 | B/2020/000102