XII. Ügyfélszolgálati konferencia – A győzelem taktikája

logo_nagy_meretMájus 18-20. között a visegrádi négycsillagos Hotel Silvanusban kerül sor a XII. Országos Ügyfélszolgálati Konferenciára, A győzelem taktikája címmel.A rendezvényen közel 20 szakmai előadás hallhatnak az érdeklődők. Az eddigi visszajelzések alapján több mint 130 ügyfélszolgálati vezető és szakértő részvételére számítanak.

 Kiemelt előadók:

A konferencia kiemelt előadója Kemény Dénes, a háromszoros olimpiai bajnok magyar vízilabda válogatott volt edzője, az MVLSZ elnöke. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabda válogatott volt szövetségi kapitánya a konferencia résztvevőivel osztja meg tapasztalatait és ad tippeket arra, hogyan lehetünk az ügyfélszolgálat bajnokai.

 A rendezvényen jelen lesznek a Grow csoport tanácsadói is (Sándor Orsolya, Mármarosi András), akik a mobilappokban rejlő lehetőségekről fognak előadni, saját fejlesztésű applikációkon keresztül.

Galambos Ágnes, a Krauthammer Kft. ügyvezető igazgatója a gamification call centerben betöltött szerepéről beszél.

A további előadások a HR, ügyfélszolgálati trendek, innováció és szabályozás témakörök köré szerveződnek. A részletes program ide kattintva töltheti le:(www.uszkonferencia.hu)

Három ok, hogy ne hiányozzon a rendezvényről!

1. Rendkívül sikeres és teltházas ügyfélszolgálati konferenciát tartottak 2015 novemberében is, eddig 11 sikeres konferencia van a hátuk mögött!

2. Hiánypótló, ez az egyetlen ügyfélszolgálati konferencia, ahol az ország ügyfélszolgálati vezetői találkozhatnak az állami és versenyszférából egyaránt.

3. A magas szakmai színvonal a garanciája annak, hogy a résztvevők professzionális és networking téren is gazdagabban térhetnek haza rendezvényükről.

És plusz egy ok:

A konferencia szponzori és támogatói köre jelentősen bővült, nekik köszönhetően közel önköltségi áron tudják biztosítani a részvételt. A DIMSZ tagok 15 százalékos kedvezménnyel vehetnek részt a konferencián.

 

Árakról és szponzori csomagokról Dorogi Kitti konferenciaszervező ad bővebb információt a dorogi.kitti@uszkonferencia.hu email címen. Bővebb információ, jelentkezés a weboldalon: www.uszkonferencia.hu, illetve Facebook oldalon facebook.com/ouszkonferencia.hu

 

Viszontlátásra május 18-án, Visegrádon!

avatar