A Wilson Learning módszer

Üzleti teljesítménynövelés az emberek készségfejlesztésével: a Wilson Learning módszereWilson Learning header

A Wilson Learning számos országban jelen van világszerte. Emberi Teljesítménynövelő Megoldásai (Human Performance Improvement Solutions, HPI) az üzleti világ emberi oldalára fókuszálnak, és így teremtenek szinergiákat a munkatársak és az üzleti stratégia között.

A Wilson Learning számos, világszínvonalú megoldást kínál, melyeknek fő területei a:

  • vezetés
  • értékesítés és
  • egyéni hatékonyság témakörei.

A Wilson Learning által alkalmazott HPI módszer része, hogy segítségével azonosíthatóak a készséghiányok, ill. egyénre szabható megoldásokat kínál a teljesítmény növelésének érdekében. A végeredmény pedig egy könnyen átültethető új készségcsomag, mely a mindennapi munkában is megtérül, így biztosítva a szervezet üzleti sikerét hosszú távon.

A Wilson Learning csapata a tréning során az ügyfélcsapat részévé válik: a siker pilléreit – a munkatársakat – közösen segítjük fejlődni.

Szeretné kipróbálni még idén a Wilson Learning tréningjeit? Tekintse meg 2015. tavaszi nyílt tréning kínálatunkat: Wilson Learning nyílt tréningek

A Wilson Learningről

A Wilson Learninget 1965-ben alapította az amerikai Larry Wilson, és a cég mára az egész világot átívelő szervezetfejlesztési vállalkozás lett, 5 regionális központtal, számos országban saját irodával.

Alapítása óta a Wilson Learning Worldwide a legtehetségesebb emberekkel dolgozik együtt, akik az ügyfelek értékesítési és vezetési tudását, ill. a munkatársak készségfejlesztési igényeit szem előtt tartva segítenek

  • Wilson Learning map50 országban
  • 30 nyelven
  • 800 nagyvállalatnak
  • Fortune 1000 és Forbes Global 2000 cégeknek.

A Wilson Learning know-how terjesztéséért 2013 óta a Grow Csoport felel mint exkluzív forgalmazó Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában.

A Wilson Learning specialitása abban rejlik, hogy saját tréninganyagait a lehető legszínvonalasabb módon megtervezi, és helyi szokásokhoz, nyelvekre adaptálva kínálja a résztvevőknek. Trénereink a legszigorúbb követeleményeknek felelnek meg és magyarul vagy angolul képesek tréningeket tartani, a piaci igényektől függően, és a helyi kultúrát maximálisan figyelembe véve.

A Wilson Learning céget rendszeresen a legrangosabb elismerésekkel illetik a szervezeti vezetés, értékesítés és készségfejlesztés kategóriákban.

A Wilson Learning részletes programkínálatát angolul itt olvashatja.

50 éves a Wilson Learning – részletek itt!WilsonL_50thAnniv_RGB.JPG

“A Wilson Learning által biztosított profizmus és szaktudás messze meghaladja a versenytársak által kínált programok színvonalát.” – Globális Program Menedzser, Hewlett Packard

 

Wilson award 1 Wilson award 2 Wilson award 3  Wilson award 4