Üzleti kommunikáció angolul – Business English Skills Training (BEST)

business_english_skills_training_grow

A BEST egy komplex képzési program, amely az ANGOL nyelvi képességek üzleti környezetben történő hatékony felhasználását segíti elő tréning módszertannal történő tanulási élmény formájában. Integrálja a hagyományos készségfejlesztést (asszertivitás, prezentációs készségek fejlesztése, hatékony meetingek, konfliktus kezelés, stb.) és a nyelvtanulást.

Miért különleges a BEST Program?

  • A program az üzleti nyelvet felhasználó, konkrétan alkalmazható szófordulatokat tartalmazó gyakorlatokon keresztül aktivizálja a meglévő passzív szókincset.
  • A résztvevőknek lehetőségük nyílik gyakorlati tapasztalataik megosztására, így kizárólag olyan helyzetekben tanulják és gyakorolják akár már meglévő, akár a képzés során szerzett nyelvi képességeiket, amelyekkel a napi munkájuk során találkoznak vállalati környezetben.
  • A szerepjátékok által a tanulási élmény valósághű, így a résztvevők a hibázás lehetőségét egyre inkább kockázatmentesnek élik meg.
  • A résztvevőknek lehetőségük van követendő szerepmodell megfigyelésére, ezen keresztül a lehető legmagasabb szintű nyelvi készségek elsajátítására, majd a tanultak gyakorlati kipróbálására, megtapasztalására, és az egyéni tanulságok levonására.
  • A tréning módszertanú nyelvi képzési program forradalmasítja az üzleti típusú felnőtt nyelvoktatást, mivel olcsóbb, hatékonyabb, és praktikusabb időbeli ütemezésű a hagyományos nyelvóráknál.

Kinek ajánljuk az angol nyelvű üzleti kommunikáció programot?

  • Azoknak, akik napi munkájuk során rákényszerülnek az angol nyelv flott használatára, de nincs idejük a hagyományos nyelvórákra járni; akik a hatékonyságot preferálják, miközben egyéni igényeiket is szeretnék kielégíteni.
  • Azoknak, akikben van némi ’félsz’, és fontos a biztonságérzet megteremtése a tanulás során; akik szeretik a gyors sikerélményeket; akik úgy érzik, ’beragadtak’ nyelvi készségeik fejlesztésében.

A BEST tréning keretei:

A program egy alapozó tréningből (1 v. 2 napos) és az arra épülő különböző üzleti nyelvi képességkörök szerint kialakított 8 különböző tréningből (egyenként 1/2 v. 1 naposak) áll.
A program rugalmasan alkalmazkodik az adott cég szakmai és nyelvi hátteréhez. Az előzetes helyzetfelmérés után programunkat maximálisan a helyi igényekhez alakítjuk.