English  

Tréneri működés alapjai – 3 nap – október

Mit kínál a 3 napos tréneri alapképzés?

Egy olyan fejlesztési programot kínálunk, amely során a tréneri szakma iránt érdeklődők rövid időn belül megismerik és elsajátíthatják a tréneri szakmai alapjait. A képzés gyakorlatorientált, kiscsoportos képzés, megalapozott elméleti háttérrel. A tréning kifejezetten technikai, elméleti és készség szinten fejleszt, nem célja a személyiségfejlesztés, illetve az átfogó készségbeli fejlesztés, mint a nagy trénerképzőknek. A képzés elvégzése után a résztvevők képessé válnak co-tréneri feladatok és on-the-job támogatói szerep professzionális ellátására.

Kiknek hasznos a program?treneri_alapkepzes_grow

Akik szeretnének trénerré válni és ennek első lépcsőjeként rövid időn belül szeretnék megszerezni az ehhez szükséges alapismereteket,

  • vezetőknek, akik munkatársaikat maguk szeretnék fejleszteni,
  • oktatásszervezőknek, HR-eseknek, akik tréningek kiválasztásával, megrendelésével foglalkoznak,
  • akik szeretnék elsajátítani a csoportvezetés alapjait,
  • akik szeretnék jobban megismerni a tréninget, mint képzési formát

A tréneri alapképzés tréning eredménye:

A képzés elvégzésével a résztvevők megismerik a tréneri működés, a tréninganyag-kidolgozás, a csoportdinamika és a tréneri eszköztár alapjait,

  • ezáltal a már trénerként tevékenykedők új eszközöket, kreatívabb módszereket kaphatnak munkájukhoz
  • a tréneri pályán most indulók pedig képessé válnak arra, hogy trénerek mellett co-trainer-ként dolgozzanak emellett megszerzik mindazon készségeket, hogy technikai jellegű tréningeket (pl: terméktréning, betanítás) önállóan tudjanak megtartani.

Nikola Tauzin, Training Manager, Unisys:

“Én és a csapatom majdnem minden tagja részt vett a GROW által szervezett “Tréneri működés alapjai” tréningen és vezetőként öröm volt látni és hallani, hogy a beosztottjaim még hónapokkal a képzés után is lelkesen beszélnek a tréningről és az ott tanultak tovább dolgoztak bennük a tréning után is. Mindannyian arról számoltak be, hogy azonnal be tudtak építeni új elemeket, fejlesztéseket a napi munkájukba és még mindig motiváltak arra, hogy tovább dolgozzanak a saját egyéni fejlődésükön trénerként.
A tréninghez kapcsolódó legemlékezetesebb visszajelzések a résztvevőktől:
“Véleményed szerint mit lehetne fejleszteni ezen a tréningen?” – válasz: “Az egyetlen fejlesztés, amit javasolhatok az az, hogy a cégem küldjön ennél sokkal gyakrabban a GROW-hoz ilyen hasznos tréningekre!”

Technikai részletek:

A képzés időpontja:

2017. október 25-26., nov. 6.

A képzés részvételi díja:

180.000.-Ft + 0% ÁFA/fő, ami tartalmazza a 3 napos képzést, az oktatási anyagokat, a helyszín és a kávészünetek költségeit. A díj nem tartalmazza a résztvevők ebéd költségeit.

A képzés helyszíne:

1037 Budapest, Montevideo u. 3/a., GROW Tréningterem

A képzés trénere:

Pintér Zoltán, a GROW Trénerképző szakmai vezetője

Kedvezmények:

Aki részt vesz a Tréneri működés alapjai képzésen, majd ezután  a 9 hónapos GROW Trénerképző programra is szeretne jönni, a Tréneri működés alapjai képzés árának 50%-át jóváírjuk a következő GROW Trénerképző listaárából.

Kedvezmény korábbi ügyfeleink számára:

A creditrendszer

(a különböző kedvezmények nem összevonhatók)

További információkat és a képzés részletes tematikáját kérje alábbi elérhetőségeinken:

Vrabecz József
Tel.: +36 70 945-4471
e-mail: vrabecz.jozsef@grow-group.com

GROW_Learning_center_logo

 

 

 

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Kapcsolódó esettanulmányaink: