English  

Trénerképző ‘Extra’–tréneri továbbképzések

Trénerképző ‘Extra’ – tréneri továbbképzések

Egyre többen döntenek úgy, hogy szakmai tapasztalataikat szeretnék a “másik oldalon” hasznosítani és trénerként dolgoznának tovább, vagy pedig vállalati munkakörük mellett belső trénerként is helyt kell állniuk. A GROW több mint 10 éve képez trénereket különböző hosszúságú és fókuszú trénerképző programokban és tapasztalatunk azt mutatja, hogy egyre nő az igény tréneri továbbképzésekre, akár hosszabb akár rövidebb képzéseken.

Erre az igényre dolgoztuk ki Trénerképző ‘Extra’-tréneri továbbképző programjainkat, amik

 • a tréneri szakmával most ismerkedők számára egy rövidebb, alapozó trénerképzést kínál, ahol kipróbálhatják magukat trénerként, és olyan alapvető tréneri eszközöket sajátíthatnak el, amivel akár egyszerűbb jellegű tréningeket képesek lesznek önállóan megtartani, vagy co-tréneri feladatokat ellátni
 • aktív trénerek számára kidolgozott képzéseket kínál, amik egy-egy speciális tréneri készség fejlesztését célozzák pl: dinamikus feldolgozási módszerek, grafikus facilitálás és tréneri retorika, csoportdinamika. Így a már trénerként tevékenykedőknek is van lehetősége további speciális területekben elmélyültebb tudást szerezni, új módszerekkel gazdagítani tréneri eszköztárukat.

 

Trénerképző ‘Extra’- tréneri továbbképzések 2016-ban:

 

Tréneri eszköztár bővítés – 2016. június 2-3-4.

trenerkepzes_grow_treneri_tovabbkepzes3 témára fókuszáló továbbképzést kínálunk már gyakorló trénereknek: dinamikus feldolgozási módszerek, grafikus facilitálás és tréneri retorika témában. Nálunk végzett trénereknek és gyakorló belső trénereknek is ajánljuk ezt a képzést. Ha a GROW 9 hónapos trénerképzését vagy a Tréneri működés alapjai képzésünket már elvégezte, kedvezményesen jöhet a képzésre.

Bővebben a Tréneri eszköztár bővítő képzésről>>

 

 

Tréneri alapképzés 3 napban – Tréneri működés alapjai – 2016. október 17-18., nov. 15.

trénerképzésEgy olyan tréneri képzést kínálunk, amely során a tréneri szakma iránt érdeklődők rövid időn belül megismerik és elsajátíthatják a tréneri szakmai alapjait.  A tréning kifejezetten technikai, elméleti és készség szinten fejleszti a tréneri szakma iránt érdeklődőket.

További információk a Tréneri működés alapjai programról>>

 

 

Mit érdemes a GROW Trénerképző ‘Extra’-tréneri továbbképzéseit választani?

   • Mert néhány napos (3-4 napos), rövidebb képzési idővel rendelkező tréner képzéseket, továbbképzéseket kínálunk, amik rövidebb időre szakítják ki a résztvevőket a munkából és akár másnaptól beépíthető tudást adnak a résztvevőknek.
   • Mert minőségi trénerképzéseket kínálunk! A piacon számtalan trénerképzési lehetőséggel lehet találkozni. A GROW neve ma már garancia a trénerképző programok minőségére, egyedi megközelítéssel rendelkező, személyiségfejlesztésre és önismereti alapokra épülő trénerképzésünkre, legtöbb résztvevőnk már ajánlás útján jut el. Ezt a tapasztalatot és megközelítést hordozzák Trénerképző ‘Extra’ képzéseink is.
   • Mert a GROW szenior trénerei vezetik tréneri továbbképző programjainkat is, akik a Grow 9 hónapos Trénerképző programjában is szerepet vállalnak.
   • Mert tréneri továbbképző programjainkon különféle kedvezményeket alkalmazunk, hogy a már nálunk végzett trénerek, vagy a későbbiekben további képzésekre jelentkezők jelentős árkedvezményekkel tudjanak élni.