Történetalapú vezetőképző tréning (Shackleton)

vezetoi_trening_shackleton2Történetalapú – ezáltal erősebb nyomot hagyó -, érzelmeket stimuláló, vezetésfejlesztési tréning, melynek hatására szimultán, többféle vezetői készség sajátítható el élményalapú, tapasztalati tanulás segítségével. A résztvevők megtanulják, hogy vezetőként mit kell nekik és csapatuknak tenni nehéz helyzetekben ahhoz, hogy eredményesek és motiváltak legyenek, így érve el céljaikat.

A tréning leginkább az érzelmi intelligenciát segít fejleszteni, ami a mai világban az üzleti sikereket jelentősen befolyásoló készség. A tréning során a vezetőket az alábbi 5 témában segítjük fejlődni: csapatmunka, motiváció, konfliktuskezelés, együttműködés fejlesztés és kommunikáció.
Tréningünk a Shackleton expedíció valós helyzetein, nehézségein keresztül, gyakorlatok segítségével mutatja be a vezetés dilemmáit és az arra adott válaszokat – a különböző vezetési stílusokat és azok alkalmazásának lehetőségeit. A tréning során rávilágítunk arra, hogy milyen módszerekkel alakítható ki az elkötelezettség, a kitartás, a pozitív gondolkodás, a motiváció, a csapatszellem és a felelősségtudat, változáskezelés – még extrém körülmények között is. A tréning eredményeként (többek között) a résztvevők jobban kezelik a nehéz helyzeteket, kudarcokat; képessé válnak azonosítani a csapaton belüli szerepeket; és felismerik a csapatmunka szerepét az eredmények elérésében.

Kiknek ajánljuk a történetalapú vezetőképző programunkat?

vezetoi_trening_shackleton1_finalVezetőknek, akik szeretnék megismerni a konfliktusok természetét és azok kezelését; akik fontosnak tartják a kitartást, a pozitív gondolkodást; akik szeretnék elkerülni a kiégést, motiválatlanságot; akik kíváncsiak arra hogy melyek a változás kezelésének hatékony eszközei extrém körülmények között is.

A tréning keretei:

Igény szerint egy- vagy kétnapos tréning vezetőknek vagy frissen kinevezett vezetőknek.