Tréningek

Minden tréning kísérlet, játék, tapasztalás – tehát tanulás. Hiszünk a fejlődésben. Mi a GROW-nál azt valljuk, hogy akkor fejlődünk, ha a tudatosságunk és ezzel a szabadságérzetünk növekszik. Minél mélyebb az önismeretünk és az emberismeretünk, annál több hasznos választási lehetőségünk van döntési és cselekvési helyzetekben. A tréning érzelmi intelligencia-fejlesztő, kivételes gyakorlóterep: szakértői figyelem mellett, biztonságos csoportkeretek között kapunk visszajelzést önmagunkról, újraélhetünk nehéz, kihívást jelentő szituációkat, modellezünk sikeres stratégiákat, keressük a saját hangunkat. Mi, a Grow trénerei, elkötelezett és szenvedélyes csapat vagyunk akik éljük, amit tanítunk. Hiszünk az emberben rejlő potenciálban, a jaték és tanulás iránti vágyában, a jó szándékban, a csoport és a közösség megtartó és támogató erejében. Hisszük, hogy a gyakorlatok segítségével megtapasztalható tanulás változást és fejlődést generálhat a tréningeken résztvevők további életében otthon és a munkahelyen egyaránt.

Kommunikációs tréningek

Ha szeretne másokkal jobban 'lenni', kezdje nálunk! Minden kommunikációs helyzetre kínálunk megoldást tréningjeink segítségével!

Vezetői hatékonyság tréningek

Minden 'soft' skill, ami egy vezetőnek a sikerhez kell: vezetői készségek fejlesztése, motiválás, teljesítménymenedzsment, változáskezelés tréning, empowerment, coaching ...

Személyes Hatékonyság tréningek

Készségfejlesztő programok több témában:EQ tréning, önismeret, stressz-kezelés, alkalmazkodóképesség-fejlesztés, kreativitás, időgazdálkodás, személyes márka...

Komplex gondolkodást fejlesztő tréningek

Itt olyan tréningeket kínálunk, amelyek a vállalkozás stratégiai terveit segítenek megérteni, továbbgondolni vagy átkeretezni. Széles, konkrét és praktikus eszköztárat kínálunk!

Értékesítési tréningek

Értékesítési tréningjeink a legkorszerűbb technikákat és tudást adják át értékesítő csapatának. Fókuszban a tárgyalátechnika, kommunikáció és a hatásgyakorlás.

Humán szakember képzések

Humán szakember képzéseink tartalmának minősége és oktatóink tapasztalata teszi képzéseinket piacvezetővé és évek óta teltházassá.

Skillsoft eLearning

A Blended Learning (vegyes tanulás) lényege, hogy élő tréningekhez és workshopokhoz eLearning anyagokat párosítunk, így létrehozva egy hatékonyabb tanulási folyamatot.

A Wilson Learning módszer

A Wilson Learning számos, világszínvonalú megoldást kínál, melyeknek fő fókusza a vezetés, értékesítés és egyéni hatékonyság témaköre.