Szervezetfejlesztés

Hitünk szerint a Szervezetfejlesztés művészet, melyet egyetlen megközelítés vagy módszer sem szoríthat korlátok közé, de a megközelítések vagy módszerek széles eszköztárát integráltan képes felhasználni és alkalmazni. A GROW-ban a megközelítések, modellek és módszerek nem korlátoznak minket és mindig azt alkalmazzuk, amelyik az ügyfélhelyzetben a legalkalmasabb, kreatívan és gördülékenyen integrálva a folyamatba. Tartózkodunk a felszínes megoldásoktól, bonyolult helyzetekben a probléma szívébe hatolunk, és a lényegre mutatunk rá. Beavatkozásaink élesek, pontosak, célratörők. Egyik akcióból, lépésből indul a következő, és a tanácsadói jelenlét folyamatos a vállalt cél eléréséig. Jelenlétünk ugyanakkor nem okoz függőséget, mert a szervezet, csapatok és emberek képessé tétele révén maradandó megoldásokra törekszünk. Úgy tapasztaljuk, hogy a Szervezetfejlesztés állandóan változik és megújul. De amire mindig törekszünk a Grow-ban az a Relevancia, Hatékonyság, Emberközpontúság. Igyekszünk mentesek lenni minden szükségtelen lépéstől, csak arra koncentrálunk, ami valódi üzleti és humán értéket képvisel a partnereink számára. Ennek a működésnek alapját képezi csapatunk széles és nemzetközileg is megalapozott szakmai háttere, humánfejlesztésben való jártassága és integratív tanácsadói szemlélete. Szervezetfejlesztői hitvallásunk: „We believe in minimal investment with maximum effects and speed. It is referred to as Grow style: “a style without style” (Bruce Lee).

Változásmenedzsment országos GPS kutatás 2017

HOGYAN GONDOLKODNAK ÉS MIT TESZNEK A SZERVEZETEK HUMÁN OLDALON, A VÁLTOZÁSOK MEGVALÓSÍTÁSA ÉRDEKÉBEN MA MAGYARORSZÁGON? Kik vesznek részt a kutatásunkban? A Változásmened ...

Csapat Innovációs Program

CSIP: Hatékony szervezeti folyamatok a vállalat minden szintjén, növekvő ügyfél-orientáció, magasabb munkavállalói elkötelezettség és a költségek csökkenése.

Csapatok működésfejlesztése

„A jövőben a jelenleginél magasabb csapatteljesítmény szükséges.” A GROW sokszínű módszertanával bármilyen problémával szembesülő csapatoknak megoldást nyújt.

Diagnózis és elkötelezettség mérés

A szervezetben rejlő erőforrások, potenciál, rugalmasság, elkötelezettség és változási képesség strukturált bemutatása egyéni, csapat vagy szervezeti szinten.

GROW EXpressz | PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Pályázati felhívás referencia projektre, a munkavállalói élmény (Employee Experience) fejlesztéséért A GROW tanácsadóiként hiszünk abban, hogy a munkavállalói élmény javí ...

HR tanácsadás

A GROW HR tanácsadásával a bevétel a munkaerő teljesítményének javulásával növekszik, a HR operatív költségei csökkennek, a munkaerő agilitása optimalizálódik.

Szervezeti kultúra fejlesztés

A kultúraváltás olyan gyakorlatok elterjesztése, alapvető együttműködési normává alakítása, melyek növelik a vállalat versenyképességét és az elkötelezettséget.

Üzleti stratégia és vízióalkotás

Tanácsadóként nem iparági szakértőként, hanem a folyamat szakértőiként látjuk szerepünket, ahol a fókusz egy erős, életképes, szervezetileg hatékonyan megvalósítható stra ...

Változásmenedzsment tanácsadás

A GROW változásmenedzsment módszerével csökken a változások elfogadási ideje, a vezetők és munkatársak elkötelezettebbek, felkészültebbek lesznek a változásra.