Nyílt képzések

GROW Learning Center, a GROW nyílt képzési üzletága. Mit kínálunk? Aktuálisan induló nyílt képzéseket a 2-3 napos készségfejlesztő képzésektől egészen az egy évet átfogó komplex szakmai programokig lehet válogatni képzési kínálatunkból. Nem találja azt a programot, vagy fejlesztési témát, amire szüksége lenne? Vegye fel velünk a kapcsolatot és megtaláljuk a megoldást képzési igényeire! Kapcsolatfelvétel: Vrabecz József (vrabecz.jozsef@grow-group.com, +36 1 487-9075)

Asszertív kommunikációs tréning

Megtanulhatja, hogyan érvényesítse úgy érdekeiket és jogait, hogy közben figyelembe veszi, tiszteletben tartja, és nem sérti mások érdekeit.

Indul: 2018. ősz

Időtartam: 2 nap

Emelt szintű interjútechnika tréning

A kiválasztási dilemmákra választ adó tréning, melynek segítségével a legalkalmasabb embert tudja majd kiválasztani egy pozícióra.

Indul: 2018. ősz

Időtartam: 2 nap

Értekezlet és workshop vezetés tréning

Alakítson ki egy tudatosságot az értekezletek és workshopok vezetése terén, mellyel csapata teljesítményét javítani tudja majd!

Indul: 2018. ősz

Időtartam: 2 nap

Hatásgyakorlás tréning

Akkor is hatunk, ha nem akarunk. Akkor is hatnak ránk, amikor észre sem vesszük. Tudjuk-e befolyásolni a HATÁST? Mi hat ránk, amikor igent mondunk?

Indul: 2018. ősz

Időtartam: 2 nap

Hidak a generációk között tréning

A vállalatokon belüli együttműködésben egyre nagyobb kihívásokat jelentenek a generációk közötti különbségek - erre kínál megoldást tréningünk.

Indul: 2018. ősz

Időtartam: 1 nap

HR Business Partner képzés

Készüljön fel velünk a JÖVŐ HR Business Partner szerepére! 3 modulos képzés a Grow szenior tanácsadóival és a HR szakma elismert tanácsadóival.

Indul: 2018. ősz

Időtartam: 4 hónap

Időgazdálkodás tréning

A Grow időgazdálkodás tréningje segíti a résztvevőket, hogy rájöjjenek, mit tehetnének másként ahhoz, hogy úgy érezzük: az idő ugyan valóban repül, mégis saját életünknek ...

Indul: 2018. ősz

Időtartam: 2 nap

Integrált vezetői képzés

A vezetői tréning program ötvözi a GROW több mint 20 éves vezetésfejlesztési gyakorlatát, a nemzetközi leadership trendeket és szenior trénereink sokszínű tapasztalatát.

Indul: 2018. ősz

Időtartam: 4x2 nap

Integratív Coach Képzés

2+1 szintű coach képzés egészen az alapoktól akár a PCC szintű vizsgáig! Nemzetközileg akkreditált képzés, EMCC és folyamatban lévő ICF akkreditációval.

Indul: 2018. ősz

Időtartam: ~1 év

Konfliktuskezelés tréning

Konfliktuskezelés tréningünk, nemzetközi know-how partnerünk, a Wilson Learning fejlesztése a hatékony konfliktuskezelés nélkülözhetetlen technikáit mutatja be.

Indul: 2018. ősz

Időtartam: 2 nap

Prezentációs technika tréning

Intenzív, gyakorlatias tréningprogramunk segít abban, hogy a résztvevők érdekes és meggyőző előadást tudjanak tartani.

Indul: 2018. ősz

Időtartam: 2 nap

Projektmenedzsment tréning

A képzés célja a hatékony projekt-alapú működéshez és projektmenedzsmenthez szükséges elméleti ismeretek és gyakorlati eszköztár átadása a résztvevők számára.

Indul: 2018. ősz

Időtartam: 2 nap

Survival Nego – Tárgyalástechnika tréning

A GROW és az Action Lab közös fejlesztése, a Survival Nego tárgyalástechnika tréning a jól tárgyalókból valódi tárgyalókat képez!

Indul: 2018. ősz

Időtartam: 2 nap

Szervezetfejlesztő Tanácsadó képzés

“Walk the talk” - Önálló, rendszerszemléletű, felkészült és hiteles szervezetfejlesztő tanácsadók képzésében hiszünk.

Indul: 2018. ősz

Időtartam: ~ 9 hónap

Trénerképzés

9 hónap, 8 modul, folyamatos gyakorlás, mentoring, coaching támogatással. Trénerképzésünket már 10. éve teltházzal indítjuk.

Indul: 2018. ősz

Időtartam: 9 hónap

Változásmenedzsment alapképzés

Az alapképzésen megismeri a változások természetét, a mögöttes emberi dinamikákat, és elsajátítja a legfontosabb változásmenedzsment modelleket.

Indul: 2018. ősz

Időtartam: 2,5 nap