Szolgáltatások

A szolgáltatás kategória bevezető szövege lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque commodo laoreet ante quis laoreet. Aliquam semper eros vitae accumsan volutpat. Fusce erat massa, auctor nec enim in, aliquam convallis mauris. Maecenas vitae fringilla lectus. Duis in pretium enim. Aliquam vestibulum rhoncus justo scelerisque blandit. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Praesent ut lacus risus.

Változásmenedzsment országos GPS kutatás 2017

HOGYAN GONDOLKODNAK ÉS MIT TESZNEK A SZERVEZETEK HUMÁN OLDALON, A VÁLTOZÁSOK MEGVALÓSÍTÁSA ÉRDEKÉBEN MA MAGYARORSZÁGON? Kik vesznek részt a kutatásunkban? A Változásmened ...

Advanced Business and Life Coach Training – ICF

A képzési programról Nemzetközi szakmai irányelvekkel összhangban! A GROW Csoport Coaching tréningjét az ICF – International Coach Federation – alapelveire, kompetenciare ...

Asszertív kommunikáció

Tanuljon win-win megoldásokat konfliktushelyzetben!

Indul: 2019. november 28-29.

Időtartam: 2 nap

Csapat Innovációs Program

CSIP: Hatékony szervezeti folyamatok a vállalat minden szintjén, növekvő ügyfél-orientáció, magasabb munkavállalói elkötelezettség és a költségek csökkenése.

Csapatok működésfejlesztése

„A jövőben a jelenleginél magasabb csapatteljesítmény szükséges.” A GROW sokszínű módszertanával bármilyen problémával szembesülő csapatoknak megoldást nyújt.

Diagnózis és elkötelezettség mérés

A szervezetben rejlő erőforrások, potenciál, rugalmasság, elkötelezettség és változási képesség strukturált bemutatása egyéni, csapat vagy szervezeti szinten.

Értékesítési tréningek

Értékesítési tréningjeink a legkorszerűbb technikákat és tudást adják át értékesítő csapatának. Fókuszban a tárgyalátechnika, kommunikáció és a hatásgyakorlás.

Executive coaching

Egyéni támogatás, hogy a vezető a lehető legjobban hozhassa ki magából. Nemzetközi akkreditációval rendelkező, tapasztalt coachok, 10 éves tapasztalattal.

GROW EXpressz | PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Pályázati felhívás referencia projektre, a munkavállalói élmény (Employee Experience) fejlesztéséért A GROW tanácsadóiként hiszünk abban, hogy a munkavállalói élmény javí ...

HR Business Partner képzés

Készüljön fel velünk a JÖVŐ HR Business Partner szerepére! 3 modulos képzés a GROW szenior tanácsadóival és a HR szakma elismert tanácsadóival.

Indul: 2020 márciustól

Időtartam: 5 x 2 nap, 3 modulban

HR tanácsadás

A GROW HR tanácsadásával a bevétel a munkaerő teljesítményének javulásával növekszik, a HR operatív költségei csökkennek, a munkaerő agilitása optimalizálódik.

Humán szakember képzések

Humán szakember képzéseink tartalmának minősége és oktatóink tapasztalata teszi képzéseinket piacvezetővé és évek óta teltházassá.

Integrált vezetőképző – alapozó szint

A program ötvözi több mint 20 éves vezetésfejlesztési gyakorlatunkat, a nemzetközi trendeket és szenior trénereink tapasztalatát.

Indul: 2020. márciustól

Időtartam: 8 + 1 nap

Integrált vezetőképző – haladó szint

2019-ben elindítjuk sikeres vezetői programunk haladó csoportját tapasztalt vezetők számára.

Indul: 2020. márciustól

Időtartam: 4x2 nap

Integratív Coach Képzés

Kétszintű coach képzés egészen az alapoktól akár a PCC szintű vizsgáig! Nemzetközileg akkreditált képzés, EMCC és ICF akkreditációval.

Indul: 2020 februártól

Időtartam: ~1 év

Integratív Team- és csoportos coach képzés

A csoport dinamikáját, erejét, tudását, tapasztalatát hasznosító, hatékony változáskezelési és fejlesztési eszköz.

Indul: 2020 tavasz

Időtartam: 5 nap

Készségfejlesztő coaching (Skill coaching)

A skill coaching során segítünk a coacholtnak megerősödni bizonyos témákban pl. önbizalom, készségfejlesztés, kommunikáció, vezetés, új pozíció betöltése, stb.

Kommunikációs tréningek

Kommunikációs tréningek vezetők és munkatársak számára számos témában: asszertív kommunikáció, konfliktuskezelés, hatásgyakorlás, tárgyalástechnika...

Komplex gondolkodást fejlesztő tréningek

Itt olyan tréningeket kínálunk, amelyek a vállalkozás stratégiai terveit segítenek megérteni, továbbgondolni vagy átkeretezni. Széles, konkrét és praktikus eszköztárat kínálunk!

PCM® alapozó tréning

Ismerje meg a PCM® kommunikációs modellt, és tanulja meg, hogy bánjon mások stresszével!

Indul: 2020 tavasz

Időtartam: 2 nap

Prezentációs technika tréning

Intenzív, gyakorlatias tréningprogramunk segít abban, hogy a résztvevők érdekes és meggyőző előadást tudjanak tartani bármilyen előadói helyzetben.

Indul: 2020 tavasz

Időtartam: 2 nap

Projektmenedzsment tréning

A képzés célja a hatékony projekt-alapú működéshez és projektmenedzsmenthez szükséges elméleti ismeretek és gyakorlati eszköztár átadása a résztvevők számára.

Indul: 2019. ősz

Időtartam: 2 nap

Strukturált interjútechnika tréning

Bármely vállalati kultúrában, a hierarchia valamennyi szintjén, minden pozícióra hatékonyan alkalmazható kiválasztási módszertan.

Indul: 2019. december 11-12.

Időtartam: 2 nap

Személyes hatás tréning: a befolyásolás magasiskolája

Egy komplex, 4 napos tréning, amely egyszerre foglalkozik a személyes hatás legfontosabb elemeivel.

Indul: 2019. november

Időtartam: 4 nap

Személyes Hatékonyság tréningek

Készségfejlesztő programok több témában:EQ tréning, önismeret, stressz-kezelés, alkalmazkodóképesség-fejlesztés, kreativitás, időgazdálkodás, személyes márka...

Szervezetfejlesztő Tanácsadó képzés

“Walk the talk” - Önálló, rendszerszemléletű, felkészült és hiteles szervezetfejlesztő tanácsadók képzésében hiszünk.

Indul: 2019. szeptembertől

Időtartam: ~ 9 hónap

Szervezeti kultúra fejlesztés

A kultúraváltás olyan gyakorlatok elterjesztése, alapvető együttműködési normává alakítása, melyek növelik a vállalat versenyképességét és az elkötelezettséget.

Team coaching

A team coaching változástámogatási- és fejlesztő eszköz. Fókuszában a cég életében egy aktuálisan jelenlévő probléma vagy projekt közös feldolgozása áll.

Tréneri eszköztár bővítése

3 napos tréneri továbbképzés, mely magába foglalja a dinamikus feldolgozási módszereket, a grafikus facilitálást, valamint a különböző retorikai eszközöket.

Indul: Tervezés alatt

Időtartam: 3 nap

Tréneri módszerek és eszközök

Élményalapú tudásátadás 6 napban.

Indul: 2020. márciustól

Időtartam: 6 nap