Szolgáltatások

A szolgáltatás kategória bevezető szövege lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque commodo laoreet ante quis laoreet. Aliquam semper eros vitae accumsan volutpat. Fusce erat massa, auctor nec enim in, aliquam convallis mauris. Maecenas vitae fringilla lectus. Duis in pretium enim. Aliquam vestibulum rhoncus justo scelerisque blandit. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Praesent ut lacus risus.

Változásmenedzsment országos GPS kutatás 2017

HOGYAN GONDOLKODNAK ÉS MIT TESZNEK A SZERVEZETEK HUMÁN OLDALON, A VÁLTOZÁSOK MEGVALÓSÍTÁSA ÉRDEKÉBEN MA MAGYARORSZÁGON? Kik vesznek részt a kutatásunkban? A Változásmened ...

A Wilson Learning módszer

A Wilson Learning számos, világszínvonalú megoldást kínál, melyeknek fő fókusza a vezetés, értékesítés és egyéni hatékonyság témaköre.

Asszertív kommunikációs tréning

Megtanulhatja, hogyan érvényesítse úgy érdekeiket és jogait, hogy közben figyelembe veszi, tiszteletben tartja, és nem sérti mások érdekeit.

Indul: 2018. ősz

Időtartam: 2 nap

Csapat Innovációs Program

CSIP: Hatékony szervezeti folyamatok a vállalat minden szintjén, növekvő ügyfél-orientáció, magasabb munkavállalói elkötelezettség és a költségek csökkenése.

Csapatok működésfejlesztése

„A jövőben a jelenleginél magasabb csapatteljesítmény szükséges.” A GROW sokszínű módszertanával bármilyen problémával szembesülő csapatoknak megoldást nyújt.

Diagnózis és elkötelezettség mérés

A szervezetben rejlő erőforrások, potenciál, rugalmasság, elkötelezettség és változási képesség strukturált bemutatása egyéni, csapat vagy szervezeti szinten.

Emelt szintű interjútechnika tréning

A kiválasztási dilemmákra választ adó tréning, melynek segítségével a legalkalmasabb embert tudja majd kiválasztani egy pozícióra.

Indul: 2018. ősz

Időtartam: 2 nap

Értékesítési tréningek

Értékesítési tréningjeink a legkorszerűbb technikákat és tudást adják át értékesítő csapatának. Fókuszban a tárgyalátechnika, kommunikáció és a hatásgyakorlás.

Értekezlet és workshop vezetés tréning

Alakítson ki egy tudatosságot az értekezletek és workshopok vezetése terén, mellyel csapata teljesítményét javítani tudja majd!

Indul: 2018. ősz

Időtartam: 2 nap

Executive coaching

Egyéni támogatás, hogy a vezető a lehető legjobban hozhassa ki magából. Nemzetközi akkreditációval rendelkező, tapasztalt coachok, 10 éves tapasztalattal.

Hatásgyakorlás tréning

Akkor is hatunk, ha nem akarunk. Akkor is hatnak ránk, amikor észre sem vesszük. Tudjuk-e befolyásolni a HATÁST? Mi hat ránk, amikor igent mondunk?

Indul: 2018. ősz

Időtartam: 2 nap

Hidak a generációk között tréning

A vállalatokon belüli együttműködésben egyre nagyobb kihívásokat jelentenek a generációk közötti különbségek - erre kínál megoldást tréningünk.

Indul: 2018. ősz

Időtartam: 1 nap

HR Business Partner képzés

Készüljön fel velünk a JÖVŐ HR Business Partner szerepére! 3 modulos képzés a Grow szenior tanácsadóival és a HR szakma elismert tanácsadóival.

Indul: 2018. ősz

Időtartam: 4 hónap

HR tanácsadás

A GROW HR tanácsadásával a bevétel a munkaerő teljesítményének javulásával növekszik, a HR operatív költségei csökkennek, a munkaerő agilitása optimalizálódik.

Humán szakember képzések

Humán szakember képzéseink tartalmának minősége és oktatóink tapasztalata teszi képzéseinket piacvezetővé és évek óta teltházassá.

Időgazdálkodás tréning

A Grow időgazdálkodás tréningje segíti a résztvevőket, hogy rájöjjenek, mit tehetnének másként ahhoz, hogy úgy érezzük: az idő ugyan valóban repül, mégis saját életünknek ...

Indul: 2018. ősz

Időtartam: 2 nap

Integrált vezetői képzés

A vezetői tréning program ötvözi a GROW több mint 20 éves vezetésfejlesztési gyakorlatát, a nemzetközi leadership trendeket és szenior trénereink sokszínű tapasztalatát.

Indul: 2018. ősz

Időtartam: 4x2 nap

Integratív Coach Képzés

2+1 szintű coach képzés egészen az alapoktól akár a PCC szintű vizsgáig! Nemzetközileg akkreditált képzés, EMCC és folyamatban lévő ICF akkreditációval.

Indul: 2018. ősz

Időtartam: ~1 év

Készségfejlesztő coaching (Skill coaching)

A skill coaching során segítünk a coacholtnak megerősödni bizonyos témákban pl. önbizalom, készségfejlesztés, kommunikáció, vezetés, új pozíció betöltése, stb.

Kommunikációs tréningek

Kommunikációs tréningek vezetők és munkatársak számára számos témában: asszertív kommunikáció, konfliktuskezelés, hatásgyakorlás, tárgyalástechnika...

Komplex gondolkodást fejlesztő tréningek

Itt olyan tréningeket kínálunk, amelyek a vállalkozás stratégiai terveit segítenek megérteni, továbbgondolni vagy átkeretezni. Széles, konkrét és praktikus eszköztárat kínálunk!

Konfliktuskezelés tréning

Konfliktuskezelés tréningünk, nemzetközi know-how partnerünk, a Wilson Learning fejlesztése a hatékony konfliktuskezelés nélkülözhetetlen technikáit mutatja be.

Indul: 2018. ősz

Időtartam: 2 nap

Prezentációs technika tréning

Intenzív, gyakorlatias tréningprogramunk segít abban, hogy a résztvevők érdekes és meggyőző előadást tudjanak tartani.

Indul: 2018. ősz

Időtartam: 2 nap

Projektmenedzsment tréning

A képzés célja a hatékony projekt-alapú működéshez és projektmenedzsmenthez szükséges elméleti ismeretek és gyakorlati eszköztár átadása a résztvevők számára.

Indul: 2018. ősz

Időtartam: 2 nap

Survival Nego – Tárgyalástechnika tréning

A GROW és az Action Lab közös fejlesztése, a Survival Nego tárgyalástechnika tréning a jól tárgyalókból valódi tárgyalókat képez!

Indul: 2018. ősz

Időtartam: 2 nap

Személyes Hatékonyság tréningek

Készségfejlesztő programok több témában:EQ tréning, önismeret, stressz-kezelés, alkalmazkodóképesség-fejlesztés, kreativitás, időgazdálkodás, személyes márka...

Szervezetfejlesztő Tanácsadó képzés

“Walk the talk” - Önálló, rendszerszemléletű, felkészült és hiteles szervezetfejlesztő tanácsadók képzésében hiszünk.

Indul: 2018. ősz

Időtartam: ~ 9 hónap

Szervezeti kultúra fejlesztés

A kultúraváltás olyan gyakorlatok elterjesztése, alapvető együttműködési normává alakítása, melyek növelik a vállalat versenyképességét és az elkötelezettséget.

Team coaching

A team coaching változástámogatási- és fejlesztő eszköz. Fókuszában a cég életében egy aktuálisan jelenlévő probléma vagy projekt közös feldolgozása áll.

Trénerképzés

9 hónap, 8 modul, folyamatos gyakorlás, mentoring, coaching támogatással. Trénerképzésünket már 10. éve teltházzal indítjuk.

Indul: 2018. ősz

Időtartam: 9 hónap