Szolgáltatások

A szolgáltatás kategória bevezető szövege lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque commodo laoreet ante quis laoreet. Aliquam semper eros vitae accumsan volutpat. Fusce erat massa, auctor nec enim in, aliquam convallis mauris. Maecenas vitae fringilla lectus. Duis in pretium enim. Aliquam vestibulum rhoncus justo scelerisque blandit. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Praesent ut lacus risus.

Változásmenedzsment országos GPS kutatás 2017

HOGYAN GONDOLKODNAK ÉS MIT TESZNEK A SZERVEZETEK HUMÁN OLDALON, A VÁLTOZÁSOK MEGVALÓSÍTÁSA ÉRDEKÉBEN MA MAGYARORSZÁGON? Kik vesznek részt a kutatásunkban? A Változásmened ...

Advanced Business and Life Coach Training – ICF

A képzési programról Nemzetközi szakmai irányelvekkel összhangban! A GROW Csoport Coaching tréningjét az ICF – International Coach Federation – alapelveire, kompetenciare ...

Csapat Innovációs Program

CSIP: Hatékony szervezeti folyamatok a vállalat minden szintjén, növekvő ügyfél-orientáció, magasabb munkavállalói elkötelezettség és a költségek csökkenése.

Csapatok működésfejlesztése

„A jövőben a jelenleginél magasabb csapatteljesítmény szükséges.” A GROW sokszínű módszertanával bármilyen problémával szembesülő csapatoknak megoldást nyújt.

Diagnózis és elkötelezettség mérés

A szervezetben rejlő erőforrások, potenciál, rugalmasság, elkötelezettség és változási képesség strukturált bemutatása egyéni, csapat vagy szervezeti szinten.

Emelt szintű interjútechnika tréning

A kiválasztási dilemmákra választ adó tréning, melynek segítségével a legalkalmasabb embert tudja majd kiválasztani egy pozícióra.

Indul: 2019. május 30-31.

Időtartam: 2 nap

Értékesítési tréningek

Értékesítési tréningjeink a legkorszerűbb technikákat és tudást adják át értékesítő csapatának. Fókuszban a tárgyalátechnika, kommunikáció és a hatásgyakorlás.

Executive coaching

Egyéni támogatás, hogy a vezető a lehető legjobban hozhassa ki magából. Nemzetközi akkreditációval rendelkező, tapasztalt coachok, 10 éves tapasztalattal.

Hatásgyakorlás tréning

Akkor is hatunk, ha nem akarunk. Akkor is hatnak ránk, amikor észre sem vesszük. Tudjuk-e befolyásolni a HATÁST? Mi hat ránk, amikor igent mondunk?

Indul: 2019. június 18-19.

Időtartam: 2 nap

HR Business Partner képzés

Készüljön fel velünk a JÖVŐ HR Business Partner szerepére! 3 modulos képzés a Grow szenior tanácsadóival és a HR szakma elismert tanácsadóival.

Indul: 2019. májustól

Időtartam: 4 hónap

HR tanácsadás

A GROW HR tanácsadásával a bevétel a munkaerő teljesítményének javulásával növekszik, a HR operatív költségei csökkennek, a munkaerő agilitása optimalizálódik.

Humán szakember képzések

Humán szakember képzéseink tartalmának minősége és oktatóink tapasztalata teszi képzéseinket piacvezetővé és évek óta teltházassá.

Időgazdálkodás tréning

A Grow időgazdálkodás tréningje segíti a résztvevőket, hogy rájöjjenek, mit tehetnének másként ahhoz, hogy úgy érezzük: az idő ugyan valóban repül, mégis saját életünknek ...

Indul: Tervezés alatt

Időtartam: 2 nap

Integrált vezetőképző – alapozó szint

A program ötvözi több mint 20 éves vezetésfejlesztési gyakorlatunkat, a nemzetközi trendeket és szenior trénereink tapasztalatát.

Indul: 2019. májustól

Időtartam: 4x2 nap

Integrált vezetőképző – haladó szint

2019-ben elindítjuk sikeres vezetői programunk haladó csoportját tapasztalt vezetők számára.

Indul: 2019. áprilistól

Időtartam: 4x2 nap

Integratív Coach Képzés

Kétszintű coach képzés egészen az alapoktól akár a PCC szintű vizsgáig! Nemzetközileg akkreditált képzés, EMCC és folyamatban lévő ICF akkreditációval.

Indul: 2019. május

Időtartam: ~1 év

Integratív Team- és csoportos coach képzés

A csoport dinamikáját, erejét, tudását, tapasztalatát hasznosító, hatékony változáskezelési és fejlesztési eszköz.

Indul: Tervezés alatt

Időtartam: 5 nap

Készségfejlesztő coaching (Skill coaching)

A skill coaching során segítünk a coacholtnak megerősödni bizonyos témákban pl. önbizalom, készségfejlesztés, kommunikáció, vezetés, új pozíció betöltése, stb.

Kommunikációs tréningek

Kommunikációs tréningek vezetők és munkatársak számára számos témában: asszertív kommunikáció, konfliktuskezelés, hatásgyakorlás, tárgyalástechnika...

Komplex gondolkodást fejlesztő tréningek

Itt olyan tréningeket kínálunk, amelyek a vállalkozás stratégiai terveit segítenek megérteni, továbbgondolni vagy átkeretezni. Széles, konkrét és praktikus eszköztárat kínálunk!

Konfliktuskezelés és önérvényesítés asszertív kommunikációval

Tanuljon win-win megoldásokat konfliktushelyzetben!

Indul: 2019. június 5-6.

Időtartam: 2 nap

PCM® alapozó tréning

Ismerje meg a PCM® kommunikációs modellt, és tanulja meg, hogy bánjon mások stresszével!

Indul: 2019. május 29-30.

Időtartam: 2 nap

PCM® haladó tréning

PCM® haladó tréning – még több gyakorlással és mélyebb megértéssel. A PCM® kritikus helyzetekben is praktikus, azonnal alkalmazható iránymutatást nyújt a gördüléken ...

Indul: Tervezés alatt

Időtartam: 1 nap

Prezentációs technika tréning

Intenzív, gyakorlatias tréningprogramunk segít abban, hogy a résztvevők érdekes és meggyőző előadást tudjanak tartani bármilyen előadói helyzetben.

Indul: 2019. június 4-5.

Időtartam: 2 nap

Projektmenedzsment tréning

A képzés célja a hatékony projekt-alapú működéshez és projektmenedzsmenthez szükséges elméleti ismeretek és gyakorlati eszköztár átadása a résztvevők számára.

Indul: 2019. május 15-16.

Időtartam: 2 nap

Stresszmenedzsment és Mindfulness

Mit szólnál, ha kevesebb időd menne el kellemetlen érzésekkel vagy munkatársaiddal való konfliktusokkal?

Indul: 2019. június 20-21.

Időtartam: 2 nap

Strukturált interjútechnika tréning

Bármely vállalati kultúrában, a hierarchia valamennyi szintjén, minden pozícióra hatékonyan alkalmazható kiválasztási módszertan.

Indul: 2019. április 29-30.

Időtartam: 2 nap

Survival Nego – Tárgyalástechnika tréning

A GROW és az Action Lab közös fejlesztése, a Survival Nego tárgyalástechnika tréning a jól tárgyalókból valódi tárgyalókat képez!

Indul: 2019. május 30-31.

Időtartam: 2 nap

Személyes Hatékonyság tréningek

Készségfejlesztő programok több témában:EQ tréning, önismeret, stressz-kezelés, alkalmazkodóképesség-fejlesztés, kreativitás, időgazdálkodás, személyes márka...

Szervezetfejlesztő Tanácsadó képzés

“Walk the talk” - Önálló, rendszerszemléletű, felkészült és hiteles szervezetfejlesztő tanácsadók képzésében hiszünk.

Indul: 2019. május

Időtartam: ~ 9 hónap