Survival Nego – Tárgyalástechnika tréning

Abban hiszünk, hogy a technikák készséggé válásához valós üzleti problémákon kell gyakorolni. „Edzőket” biztosítunk, akik látják, hogy mire van szüksége ahhoz, hogy látványosan és mérhetően növekedjen a tárgyalási hatékonysága. Kevésbé a finomkodásban, sokkal inkább a hideg-rideg valóságot mutató, tükröt tartó tárgyalási szakértőkben és a biztonságos tréning környezetben hiszünk. Erről szól a Survival Nego tárgyalástechnika tréning.

targyalastechnika-trening

Mit, miért és hogyan?

Aki képzetten tárgyal, az olcsóbban vesz, drágábban ad el és jobb feltételeket köt.
Előfordult már Önnel, hogy „megbeszélés” fedőnév alatt addig győzködték, amíg Ön masszív ellenállásba menekült? Vajon előfordult ez már fordítva is? Sokszor fel sem ismerjük, hogy tárgyalnunk kellene, mert a tárgyalás lehetne a legjobb megoldás a céljaink eléréséhez. Így azonban automatikusan elveszítjük a lehetőségét is a jobb üzlet elérésének, mi kifejezhető lehet számokban, időben és akár az üzleti és emberi kapcsolatok javulásában. Másrészről, elképzelhető, hogy felismeri, amikor majd – akár szó szerint is – az élete lesz a tét. Akkor azonban már nem fogja tudni a könyvekből elolvasott technikákat és taktikákat használni. Csak abban bízhat, amit már begyakorolt. Mi pont ebben segítünk. Abban hiszünk, hogy a technikák készséggé válásához valós üzleti problémákon kell gyakorolni. „Edzőket” biztosítunk, akik látják, hogy mire van szüksége ahhoz, hogy látványosan és mérhetően növekedjen a tárgyalási hatékonysága.

Az igazság az, hogy MINDEN NAP TÁRGYALUNK, akár tetszik, akár nem.
Olyan tárgyalásokban veszünk részt, amik könyörtelenül kihatnak az életünk alakulására. Lehet ez egy partnerrel folytatott éves tárgyalás, a bónuszért vívott harc, érdekérvényesítés vállalati osztályok között vagy akár a bölcsődei felvételi előremozdításáért való küzdelmünk. Talán fogalmazhatnánk úgy is, hogy a napi tárgyalásaink a bőrünkre mennek és rendszeresen az „életünkért” tárgyalunk. Hiszünk abban, hogy a társadalmi rendszerünkben a boldogulásunk egyik legfontosabb eszköze a tárgyalás.

A tárgyalás az a készségrendszer, aminek az eredménye azonnali kihatással van az üzleti eredményességre!
Tulajdonképpen mindegy, hogy milyen környezetben és miről tárgyalunk. A folyamat a legfontosabbal, a felkészüléssel kezdődik és az üzlet megállapodásával zárul le. A köztes utat már kiköveztük izgalmas gondolatokkal.

Survival Nego tárgyalástechnika tréningünkön olyan tárgyalókat képzünk:

  • akik látják, hogy milyen elképesztő különbségek lehetnek a tárgyalófelek motivációi között,
  • akik tudják, hogy az egyéni érdek miként kerül mindig üzleti célok elé,
  • akik értik, tudják és kezelik, hogy mivel/ hogyan kényszeríti eladásra/vételre az egyik fél a másikat a saját kondíciói mentén,
  • akik válaszolni tudnak arra, hogy miért vágyunk a partneri helyzetre és közben miért alkudozunk a legjobb vevőnkkel,

A tárgyalástechnika tréning főbb témái:

  • Milyen a „jó tárgyaló” és min kell változtatnom, hogy én is az legyek?
  • Az eladási meggyőzés és tárgyalás közötti különbség
  • A tárgyalás fogalomköre
  • A felkészülés és részletei, kihatásai a tárgyalásra
  • A kérdések és jelzések
  • Az ajánlat és ami mögötte van

A Survival Nego tárgyalástechnika tréning célcsoportja:
Olyan szakmeberek, akik döntési jogkörrel rendelkeznek vállalati erőforrások helyzetéről és változásáról.

A Survival Nego tárgyalástechnika tréning a GROW és az ActionLab közös fejlesztése.

Kapcsolódó esettanulmányaink: