Skillsoft eLearning tanácsadás

Ha van már a szervezetnél Skillsoft eLearning hozzáférés, akkor abban tudunk segíteni, hogy konkrét fejlesztési témákhoz és igényekhez blended learning tanácsadóink segítségével kialakítunk egy releváns tanulási folyamatot (learning journey), a rendelkezésre álló rengeteg Skillsoft anyagból (kurzusok, videók, könyvek, esettanulmányok).

A legtöbb szervezetnél azért nincs kihasználva az eLearning, mert ‘csak úgy ott van’, és nem igazán világos, hogy kinek és pontosan mi is lenne való (releváns) egy adott kompetencia fejlesztéséhez.

A Skillsofton belül ca. 1000 féle online üzleti (soft skills) kurzus van, 10,000-hez közeli könyv bázis (elolvashatóak online egészben vagy fejezetenként) és több ezer rövid, de velős videó klip, amiben egy-egy témához nemzetközi szakértők mondják el a legfontosabb tudnivalókat.  …és akkor még nem is említettük az informatikai képzéseket, certifikációkat; vagy a végfelhasználói ‘desktop’ képzéseket (pl. Excel).  Blended learning tanácsadókként segítünk ezeket átlátni és könnyen szervezetre szabni, hogy munkatársai valóban kihasználják a rendelkezésre álló tudást, és így a vállalkozás versenyelőnyben legyen.  Hívjon minket bizalommal!

Hogyan történik a támogatás?

Grow Skillsoft Stratégia támogatás

 

Mi kell a sikerhez?

Skillsoft a sikerhez vezető út

Skillsoft üzleti hatás

A szervezeti tanulás útja

Skillsoft Grow A tanulás útja

 

Hogyan mérjük a sikert?

Hogyan mérjük a sikert Skillsoft