Skillsoft eLearning

 

Érdekli az eLearning, és még nincs bevezetve a szervezetnél?

  • Skillsoft elearningHa szeretné kipróbálni az eLearning megoldásokat vállalkozásánál, érdemes először az igényeket átgondolni a GROW Blended Learning szakértőivel!  Ki lesz a belső felhasználói (célcsoport) köre a tanulási folyamatnak? Vezetők, középvezetők, esetleg az értékesítői csapat? Bárki is legyen szenioritásban, funkcióban vagy munkakörben, segítünk úgy összeállítani a szervezetre szabott megoldást, hogy az maximálisan megfeleljen a belső igényeknek, miközben teljesen harmonikusan kiegészítik az élő tréningeket is.  Tudunk azonban már előre átgondolt, kész ‘csomagokat’ is ajánlani – a részletekről kérjen tájékoztatást!

Van már Skillsoft a szervezeten belül, de nincs jól kihasználva?

  • GROW Skillsoft tanácsadásSkillsoft felhasználáshoz tanácsadási szolgáltatás: amennyiben vállalata már globális Skillsoft ügyfél, úgy nem a hozzáférést, hanem azt segítünk elérni, hogy munkatársai ne egy rájuk zúduló elvárásként lássák az eLearninget, hanem egyénre szabott, tudásbázis-építőkockákként kezeljék, saját fejlődésük érdekében.

Miért hatékony a Skillsoft eLearning módszere?

  • A Skillsoft eLearning kurzusai, könyvei, videói és további képzési anyagai általában 1-2 órás időtartalmúak, de mindegyik feladat lebontható kisebb modulokra, ami lehetővé teszi a tanulási folyamat szüneteltetését, ugyanakkor egyúttal bármikor folytatható.
  • „Blended learning” tanácsadóink segítenek a legjobb, szervezeti és csapat igényekre szabott képzési csomag összeállításában, és biztosítják, hogy a munkatársak valóban hasznosítsák a rendelkezésre álló anyagokat!
  • A Skillsoft programok kiváló lehetőséget teremtenek a munkatársak angol nyelvtudásának fejlesztésére, mivel a kurzusok ezen a nyelven elérhetők, a videó anyagok pedig felirattal támogatottak.
  • Skillsoftnál minden munkakörre, szerepre és szenioritási szintre rendelkezésre állnak képzési anyagok.  
  • GROW Skillsoft IT coursesInformatikusok (IT) számára és végfelhasználói (Desktop) szinten egyaránt tudunk segíteni munkatársainak fejlődni, programozóknak a megfelelő képesítést és vizsgáztatást biztosítani online! Tekintse meg ezeket a lehetőségeket itt!

Blended Learning modell Grow HUN

 

A ‘Business’ kategóriában elérhető Skillsoft kurzusok

Skillsoft Business Courseware