Aradi Viktória HR tanácsadó Qualysoft

“A GROW-val egy vezetői kompetenciafejlesztési projekt keretein belül dolgozhattunk együtt. A közös munka során maximális rugalmassággal, precíz előkészítéssel és pontos kivitelezéssel találkoztunk. Minden általunk támasztott igény megvalósult, a résztvevők elégedettsége pedig teljes mértékben alátámasztja az együttműködésünk hatékonyságát és a képzés sikerességét.”

Árvay Andrea Department Head Citibank Europe PLC

„A program nagyon jól hasznosítható, gyakorlatias és releváns volt. Különösen hasznosak voltak számomra az egyéni beszélgetések, amikor teljesen konkrét példa alapján kaptam valóban „működő” eszközöket problémakezeléshez.”

Bacsáné Szabó Mária fiókvezető Raiffeisen Bank

„A mindennapi munkám során tudtam alkalmazni a Viktor által tanultakat. Kezdő vezetőként kezdtem el a tréninget, és magabiztosabb lettem, tudom, hogy mit miért kell csinálnom. Állandóan visszatérnek a tréningen hangzottak!”

Benő Gergely szervezési csoportvezető Raiffeisen Bank

„Munkámban hasznosítható, kiváló programnak tartom. Mind tematikájában, mind naprakészségében ajánlom minden közép- és felsővezetőnek. Lénárt Viktor személyében egy kiváló embert, szakembert és trénert ismertünk meg, ez különlegesen magas színvonalra emelte a kurzusunkat. Köszönet érte!”

Csapó Csilla fiókvezető Raiffeisen Bank

„Jól felépített, érdekes, a mindennapi gyakorlatban jól használható információt kaptunk. A leghasznosabb dolog volt, azok közül a tanfolyamok közül, ahol eddig részt vettem. A tréner személyisége, karizmája is nagy hatást gyakorolt rám, tudása, szakértelme megkérdőjelezhetetlen. Jó lenne, ha lennék még olyan helyzetben, hogy ilyen coach figyelné a fejlődésemet. Összességében nagyon hasznos időszaka volt az életemnek. Remélem a hatása sokáig tart. Köszönöm!”

Dobi Ákos fiókvezető Raiffeisen Bank

„12 éve dolgozom a bankszektorban, ilyen hatékony, alkalmazható tréningben még soha nem volt részem. Sokat kaptam Lénárt Viktortól! Köszönöm!”

Jánosi Zsófia Citibank

„Nagyon hasznos, gyakorlatias, jó hangulatú tréning volt. Remekül átültethető a mindennapokba.”

Kiss Tamás értékesítési vezető Budapest Airport

„Kitűnő téma, nagyon jó feldolgozásban, élvezetesen vezetett tréning során.”

Kovács Zoltán GTS Implementation & Electronic Banking Lead Citibank PLC

„Rendkívül gyakorlatias megközelítésű és személyre szabott program volt. Valóban emlékszem az elhangzottakra. Köszi”

Maczák Krisztina fiókvezető Raiffeisen Bank

„Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a képzésen. Remélem még nincs vége, mert számomra nagyon hasznos volt. Rengeteg útravalót viszek magammal. Minden tréningen fejlődtek vezetői képességeim. Emellett egy rendkívüli trénerrel és csapattal dolgozhattam együtt!! Számomra ez külön élmény volt!”

Nagy Márta cégvezető Le Cheque Dejeuner

„Szervezet és fejlesztés két olyan fogalom, ami nélkül egy cég számára elképzelhetetlen a stratégia megvalósítása.
Több éves tapasztalatom az, hogy a GROW vezető tanácsadói kiváló emberi és szakmai felkészültséggel partnereink abban, hogy a Le Cheque Dejeuner vezetői csapata megvalósíthassa a céljait.
Ha létezik mester a személyes vezetői kompetenciák fejlesztéséhez, akkor számomra ez Generál Péter.
Ha létezik vezetői csapat fejlesztés, akkor ez GROW tréning, amiben kitűnő segítséget kaptunk (kapunk) számos területen: asszertivitás fejlesztése, változás management a válság kezelésére, egyéni fejlesztési központok meghatározása a belső vezetői előlépésekhez.
Együttműködésünk a GROW-val, legyen szó egyéni vagy csoportos készségek fejlesztéséről, mindegyik olyan beruházások voltak a Le Cheque Dejeuner részéről, amelynek mérhető sikereit minden vezető kollégám visszaigazolja és talán a piac sem hagyja figyelmen kívül.
Kívánok további közös sikereket magunknak a GROW támogatásával és kívánom, hogy minden újonnan csatlakozó is megtapasztalja ezen sikereket.”

 

Nagy Róbert területi vezető Raiffeisen Bank

„Túlzás nélkül mondhatom, hogy a legjobb tréningsorozat volt, amelyen életemben részt vettem. Rólam és nekem szólt, a személyes képességeim fejlesztésére fókuszálva. A magánéletben is kiválóan használható. Mindenkinek ajánlom!”

Takács József képzés-fejlesztési vezető Budapest Airport

„A vállalat aktuális működési modelljére adott választ és kínált a gyakorlatba átültethető megoldásokat.”