Baranyai Ágnes

„Nagyon színes, eseménydús, gyakorlatias képzés, profi trénerekkel, akiktől váratlan helyzetek profi megoldását is el lehetett lesni. A képzés legnagyobb felismerése számomra, hogy “mennyi rossz tréningen vettem már részt eddig és hogy mennyire másképp is lehetett volna csinálni. “

Dani Richard divízió vezető Alveola Kft.

„Pusztán tisztában lenni saját kompetenciáinkkal nem elegendő ahhoz, hogy a másokkal történő együttműködésünket kellő empátiával, érzelmi intelligenciával és tiszta, strukturált kommunikációs eszközökkel végezzük. A GROW trénerképzőjének egy éve alatt saját élményeken és személyes felismeréseken keresztül többet tanultam saját magam és a csoport működéséről, mint eddigi szakmai pályám során bármikor. Személyes hatékonyságom nem csak, mint tréner, hanem mint munkatársaim kollégája is jelentősen javult. Nem utolsó sorban pedig egy olyan szakmailag és emberileg egyedi csapatot ismerhettem meg, akikhez jó tartozni és öröm velük újra és újra találkozni.”

Horváth András tréner Klicker Consulting

„A trénerképző egy jó útravaló a tréneri válásban, egy kiváló vezető trénerrel, aki nemcsak az eszközöket mutatja be, de sokszor az összefüggéseket is. Mindezt úgy, hogy sikerült egy nagyon jó csapatot kovácsolni a trénerekből, akik mind, mind beletehették magukat és megélhették működésüket élesben úgy, hogy folyamatosan tanultunk egymástól. Jó hangulatban, minőségi munka!”

Imre Alíz Richter Gedeon

„Amit nekem a trénerképző adott: csapat, élmény, biztonságos kilépés a “komfortzónából”, sokszínűség (sokféleképp lehet ugyanazt látni és sokféleképp lehet jól csinálni), tanulás saját magamról és a trénerkedésről.”

Kiss Anita HR vezető Sberbank

„Hitelesség és emberi kapcsolatok. Nekem ezt adta a GROW trénerképző. Senki nem akart meggyőzni arról, hogy a trénerség csak úgy jó, ahogy a GROW csinálja; de megtapasztaltam, hogy így van: szemléletmódot és értékeket kaptam, konkrét, felhasználható tudás formájában.„

Kun Róbert ügyvezető Survive-All

„Inspiráló, strukturált, jó hangulatú, családias, hasznos. Ezek a szavak jellemzik számomra a GROW trénerképzését.”

Makai D. András Pro Energ Plus Kft.

„Az volt az elvárásom, hogy megtudjam mi kell ahhoz, hogy tréner legyek. Ehhez nagyon sok kézzelfogható dolgot kaptam és rengeteg emberi mintát, szemléletet, viselkedést, reagalást.”

Makrai Rita HR menedzser Béres

„A GROW trénerképző az, aminek lennie kell egy trénerképzőnek. Önismeretet ad, úgy képez trénerré, hogy közben egyszerre lehetsz tréner és tréningrésztvevő, s mindezt sok hiteles, profi trénerrel. A többi rajtad múlik!”

Malatinszky Petra belső tréner IBM

“A GROW trénerképző napjaira úgy emlékszem vissza, mint egy kaleidoszkóp érdekes képeinek kavargó váltakozására. A tanulási folyamatban más-más tapasztalt képző stílusát, módszereit ismerhettem meg színes tréning témákon keresztül. Amellett, hogy Pintér Zoltán kurzusvezető számomra a szakmában kiemelkedő példakép, az említett tréner és téma változatosság pont arra bátorított és azt segítette elő, hogy találjam meg saját egyedi tréneri stílusomat, megválasszam a hozzám közel álló képzési módszereket, és tegyem ezáltal tréningjeimet egyedivé, még hatékonyabbá. Mindebben nagy segítségemre volt még a támogató, szeretetteljes közeg, amit az évfolyamtársaim biztosítottak.”

Maráth Noémi tréner, coach

„Szerintem a GROW trénerképző nagyon erősen az egymástól való tanulásról szól; tanulsz a csoporttársaidtól, akik hasonló tudással rendelkeznek, mint te, tanulsz magadról, még akkor is, ha azt hiszed, már mindent tudsz, tanulsz a trénerektől, akik nagyon sokfélék, és szerintem ők is tanulnak tőlünk, és tanítasz is, azzal, hogy kipróbálod magad, hogy visszajelzéseket adsz, hogy megmutatod, mekkorát fejlődtél 19 tréningnap után, és ez egy olyan körforgás, ami nem ördögi, hanem nagyon is pozitív! Csak vedd észre idejében!”

Matisz Viktória életmód tanácsadó, tréner Mit ehet a sejt?

“Amikor eldöntöttem, hogy valahol részt szeretnék venni egy tréneri képzésen, számos lehetőséggel találtam szembe magamat. Pintér Zolival folytatott személyes interjú tett biztossá abban, hogy nekem erre a képzésre kell jönnöm.
Ekkor elmondta azt is, hogy havonta két alkalommal lesznek majd a tréningek. Ekkor még nem értettem, miért nem találkozunk sűrűbben, miért nem haladunk gyorsabban és intenzívebben. Ez valószínűleg egyrészről az én egyéni működésemből adódhatott, illetve abból, hogy semmilyen tapasztalatom nem volt a tréning világáról. Hónapról hónapra egyre jobban értettem meg, és vált világossá, hogy a teljes képzés felépítése nagyon is tudatos, sok éves tapasztalatra épül, minden kis részletnek jelentősége van. Ez a professzionális felépítés remek trénerekkel folyamatos önismereti munkán keresztül segített hozzá a szakmai fejlődéshez.”

Nikola Tauzin Training Manager Unisys

“Én és a csapatom majdnem minden tagja részt vett a GROW által szervezett “Tréneri működés alapjai” tréningen és vezetőként öröm volt látni és hallani, hogy a beosztottjaim még hónapokkal a képzés után is lelkesen beszélnek a tréningről és az ott tanultak tovább dolgoztak bennük a tréning után is. Mindannyian arról számoltak be, hogy azonnal be tudtak építeni új elemeket, fejlesztéseket a napi munkájukba és még mindig motiváltak arra, hogy tovább dolgozzanak a saját egyéni fejlődésükön trénerként.
A tréninghez kapcsolódó legemlékezetesebb visszajelzések a résztvevőktől:
“Véleményed szerint mit lehetne fejleszteni ezen a tréningen?” – válasz: “Az egyetlen fejlesztés, amit javasolhatok az az, hogy a cégem küldjön ennél sokkal gyakrabban a GROW-hoz ilyen hasznos tréningekre!”

Pintér Tamás tréner

„Rengeteg tapasztalatot, példát, gondolatot, ötletet, bíztatást, sok-sok fogás, gyakorlat, játék ismeretét adta számomra a trénerképző. Nagymértékben erősítette bennem a tréneri szemléletmódot.”

Tóbi Csaba

„Egy olyan képzésen vehettem részt, melyen sokat tanultam, tapasztaltam, fejlődtem. A trénerek felkészültek, együtt dolgoznak a csoporttal, figyelnek arra, hogy ne csak a saját “dolgukat” mondják el, hanem azt is beletegyék, amit a csoportdinamika megkövetel. A képzés elegendő gyakorlati tudást, ismeretet adott, megfelelően felvértezett arra, hogy akár azonnal trénerként kezdjek el dolgozni.”

Tóth Boglárka tréner Klicker Consulting

“A Grow elindított egy úton…, új ismeretségekkel, gondolatokkal, szemlélettel, érzésekkel gazdagodtam Általuk, melyek maradandó élményként élnek bennem.”