Nyerges Dóra HR vezető Mazars

„A Grow csoporttal hosszú évekre tekint vissza partneri kapcsolatunk. A hosszú távú együttműködés alappillérjeit egyrészt azok az elkötelezett tanácsadók alkotják, akiknek legfontosabb közös értéke a HR szakma szeretete. A Grow szakértőihez bármikor fordulhatok tanácsért, ötletért közös szervezetfejlesztési projektjeinktől függetlenül is. Másrészt az évek óta tartó együttműködés során meggyőződhettem arról, hogy a folyamatosan bővülő szolgáltatási körnek, valamint a nemzetközi trendek és szaktudás hazai képviseletének köszönhetően,  a Grow tanácsadói mindig képesek új megoldásokkal, innovatív termékekkel meglepni.” 

Nagy Márta cégvezető Le Cheque Dejeuner

„Szervezet és fejlesztés két olyan fogalom, ami nélkül egy cég számára elképzelhetetlen a stratégia megvalósítása.
Több éves tapasztalatom az, hogy a GROW vezető tanácsadói kiváló emberi és szakmai felkészültséggel partnereink abban, hogy a Le Cheque Dejeuner vezetői csapata megvalósíthassa a céljait.
Ha létezik mester a személyes vezetői kompetenciák fejlesztéséhez, akkor számomra ez Generál Péter.
Ha létezik vezetői csapat fejlesztés, akkor ez GROW tréning, amiben kitűnő segítséget kaptunk (kapunk) számos területen: asszertivitás fejlesztése, változás management a válság kezelésére, egyéni fejlesztési központok meghatározása a belső vezetői előlépésekhez.
Együttműködésünk a GROW-val, legyen szó egyéni vagy csoportos készségek fejlesztéséről, mindegyik olyan beruházások voltak a Le Cheque Dejeuner részéről, amelynek mérhető sikereit minden vezető kollégám visszaigazolja és talán a piac sem hagyja figyelmen kívül.
Kívánok további közös sikereket magunknak a GROW támogatásával és kívánom, hogy minden újonnan csatlakozó is megtapasztalja ezen sikereket.”

 

Aradi Viktória HR tanácsadó Qualysoft

“A GROW-val egy vezetői kompetenciafejlesztési projekt keretein belül dolgozhattunk együtt. A közös munka során maximális rugalmassággal, precíz előkészítéssel és pontos kivitelezéssel találkoztunk. Minden általunk támasztott igény megvalósult, a résztvevők elégedettsége pedig teljes mértékben alátámasztja az együttműködésünk hatékonyságát és a képzés sikerességét.”

Nikola Tauzin Training Manager Unisys

“Részt vettem a Coach képzésen a GROW-nál és jószívvel tudom ajánlani mindenkinek! Még az ingyenes bemutató workshopokon is mindig kapok új ötleteket a vállalati képzések hosszú távú fejlesztéséhez.”

Nikola Tauzin Training Manager Unisys

“Én és a csapatom majdnem minden tagja részt vett a GROW által szervezett “Tréneri működés alapjai” tréningen és vezetőként öröm volt látni és hallani, hogy a beosztottjaim még hónapokkal a képzés után is lelkesen beszélnek a tréningről és az ott tanultak tovább dolgoztak bennük a tréning után is. Mindannyian arról számoltak be, hogy azonnal be tudtak építeni új elemeket, fejlesztéseket a napi munkájukba és még mindig motiváltak arra, hogy tovább dolgozzanak a saját egyéni fejlődésükön trénerként.
A tréninghez kapcsolódó legemlékezetesebb visszajelzések a résztvevőktől:
“Véleményed szerint mit lehetne fejleszteni ezen a tréningen?” – válasz: “Az egyetlen fejlesztés, amit javasolhatok az az, hogy a cégem küldjön ennél sokkal gyakrabban a GROW-hoz ilyen hasznos tréningekre!”

Rózsa Iván kommunikációs vezető Sanofi-Aventis

„Nagyon tömören, strukturáltan beszél a tréner a különböző tárgyalástechnikai módszerekről, kiválóan ösztönözve az elméletet a gyakorlatias megoldásokkal. Azonnal hasznosítható tudást nyújt!”

Fáy János HR igazgató Lufthansa Technik

„A program tartalma és levezetése igazi értékteremtő hatással bír a menedzsmentre”

Pallos György üzemvezető Richter Gedeon

„ A tréningen kiválóan megválasztott gyakorlatokkal segítette a tréner számunkra a gondolkodást, a problémákra megoldást. Segítette a kollégákat a nagyításban, a problémák megbeszélésében! Köszönöm!”

Nagy Attila karbantartó mérnök Richter Gedeon

„Nagyon tetszett a program lebonyolítási módja. A tréninget lebonyolító szakmai felkészültsége. Véleményem szerint sok hasznos információval gazdagodott a csapat, amelyek a mindennapok során segítségünkre lesz.”

Gálos Zoltán részlegvezető Richter Gedeon

„Nagyon hasznos volt az átalakulóban lévő szervezeti egységünk számára! Kitűztük az új célokat, megismertük vezetőink elvárásait. A tréner feladatai és rávezető kérdései maximálisan elősegítették a tréning sikerét!”

Makrai Rita HR menedzser Béres

„A GROW trénerképző az, aminek lennie kell egy trénerképzőnek. Önismeretet ad, úgy képez trénerré, hogy közben egyszerre lehetsz tréner és tréningrésztvevő, s mindezt sok hiteles, profi trénerrel. A többi rajtad múlik!”

Kiss Anita HR vezető Sberbank

„Hitelesség és emberi kapcsolatok. Nekem ezt adta a GROW trénerképző. Senki nem akart meggyőzni arról, hogy a trénerség csak úgy jó, ahogy a GROW csinálja; de megtapasztaltam, hogy így van: szemléletmódot és értékeket kaptam, konkrét, felhasználható tudás formájában.„

Imre Alíz Richter Gedeon

„Amit nekem a trénerképző adott: csapat, élmény, biztonságos kilépés a “komfortzónából”, sokszínűség (sokféleképp lehet ugyanazt látni és sokféleképp lehet jól csinálni), tanulás saját magamról és a trénerkedésről.”

Malatinszky Petra belső tréner IBM

“A GROW trénerképző napjaira úgy emlékszem vissza, mint egy kaleidoszkóp érdekes képeinek kavargó váltakozására. A tanulási folyamatban más-más tapasztalt képző stílusát, módszereit ismerhettem meg színes tréning témákon keresztül. Amellett, hogy Pintér Zoltán kurzusvezető számomra a szakmában kiemelkedő példakép, az említett tréner és téma változatosság pont arra bátorított és azt segítette elő, hogy találjam meg saját egyedi tréneri stílusomat, megválasszam a hozzám közel álló képzési módszereket, és tegyem ezáltal tréningjeimet egyedivé, még hatékonyabbá. Mindebben nagy segítségemre volt még a támogató, szeretetteljes közeg, amit az évfolyamtársaim biztosítottak.”

Jánosi Zsófia Citibank

„Nagyon hasznos, gyakorlatias, jó hangulatú tréning volt. Remekül átültethető a mindennapokba.”

Árvay Andrea Department Head Citibank Europe PLC

„A program nagyon jól hasznosítható, gyakorlatias és releváns volt. Különösen hasznosak voltak számomra az egyéni beszélgetések, amikor teljesen konkrét példa alapján kaptam valóban „működő” eszközöket problémakezeléshez.”

Kovács Zoltán GTS Implementation & Electronic Banking Lead Citibank PLC

„Rendkívül gyakorlatias megközelítésű és személyre szabott program volt. Valóban emlékszem az elhangzottakra. Köszi”

Bacsáné Szabó Mária fiókvezető Raiffeisen Bank

„A mindennapi munkám során tudtam alkalmazni a Viktor által tanultakat. Kezdő vezetőként kezdtem el a tréninget, és magabiztosabb lettem, tudom, hogy mit miért kell csinálnom. Állandóan visszatérnek a tréningen hangzottak!”

Csapó Csilla fiókvezető Raiffeisen Bank

„Jól felépített, érdekes, a mindennapi gyakorlatban jól használható információt kaptunk. A leghasznosabb dolog volt, azok közül a tanfolyamok közül, ahol eddig részt vettem. A tréner személyisége, karizmája is nagy hatást gyakorolt rám, tudása, szakértelme megkérdőjelezhetetlen. Jó lenne, ha lennék még olyan helyzetben, hogy ilyen coach figyelné a fejlődésemet. Összességében nagyon hasznos időszaka volt az életemnek. Remélem a hatása sokáig tart. Köszönöm!”

Maczák Krisztina fiókvezető Raiffeisen Bank

„Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a képzésen. Remélem még nincs vége, mert számomra nagyon hasznos volt. Rengeteg útravalót viszek magammal. Minden tréningen fejlődtek vezetői képességeim. Emellett egy rendkívüli trénerrel és csapattal dolgozhattam együtt!! Számomra ez külön élmény volt!”

Dobi Ákos fiókvezető Raiffeisen Bank

„12 éve dolgozom a bankszektorban, ilyen hatékony, alkalmazható tréningben még soha nem volt részem. Sokat kaptam Lénárt Viktortól! Köszönöm!”

Benő Gergely szervezési csoportvezető Raiffeisen Bank

„Munkámban hasznosítható, kiváló programnak tartom. Mind tematikájában, mind naprakészségében ajánlom minden közép- és felsővezetőnek. Lénárt Viktor személyében egy kiváló embert, szakembert és trénert ismertünk meg, ez különlegesen magas színvonalra emelte a kurzusunkat. Köszönet érte!”

Nagy Róbert területi vezető Raiffeisen Bank

„Túlzás nélkül mondhatom, hogy a legjobb tréningsorozat volt, amelyen életemben részt vettem. Rólam és nekem szólt, a személyes képességeim fejlesztésére fókuszálva. A magánéletben is kiválóan használható. Mindenkinek ajánlom!”

Takács József képzés-fejlesztési vezető Budapest Airport

„A vállalat aktuális működési modelljére adott választ és kínált a gyakorlatba átültethető megoldásokat.”

Kiss Tamás értékesítési vezető Budapest Airport

„Kitűnő téma, nagyon jó feldolgozásban, élvezetesen vezetett tréning során.”

Holczinger Éva szakmai igazgatóhelyettes MEREK

„Sosem voltam még olyan szervezetfejlesztésen, ahol ennyire tudtak volna konkrét nehézségekre koncentrálni.
Nagyon figyeltek ránk a trénerek, meg akartál ismerni a működésünket. Nem csak technikából, de belőlünk is felkészültek voltak.
A konkrét megoldási lehetőségek és feladatok pedig egyértelműek és jó, hogy tudom, mivel kell foglalkoznunk a közeljövőben.”

 

Tóbi Csaba

„Egy olyan képzésen vehettem részt, melyen sokat tanultam, tapasztaltam, fejlődtem. A trénerek felkészültek, együtt dolgoznak a csoporttal, figyelnek arra, hogy ne csak a saját “dolgukat” mondják el, hanem azt is beletegyék, amit a csoportdinamika megkövetel. A képzés elegendő gyakorlati tudást, ismeretet adott, megfelelően felvértezett arra, hogy akár azonnal trénerként kezdjek el dolgozni.”

Horváth András tréner Klicker Consulting

„A trénerképző egy jó útravaló a tréneri válásban, egy kiváló vezető trénerrel, aki nemcsak az eszközöket mutatja be, de sokszor az összefüggéseket is. Mindezt úgy, hogy sikerült egy nagyon jó csapatot kovácsolni a trénerekből, akik mind, mind beletehették magukat és megélhették működésüket élesben úgy, hogy folyamatosan tanultunk egymástól. Jó hangulatban, minőségi munka!”

Tóth Boglárka tréner Klicker Consulting

“A Grow elindított egy úton…, új ismeretségekkel, gondolatokkal, szemlélettel, érzésekkel gazdagodtam Általuk, melyek maradandó élményként élnek bennem.”

Kun Róbert ügyvezető Survive-All

„Inspiráló, strukturált, jó hangulatú, családias, hasznos. Ezek a szavak jellemzik számomra a GROW trénerképzését.”

1/212