Aradi Viktória HR tanácsadó Qualysoft

“A GROW-val egy vezetői kompetenciafejlesztési projekt keretein belül dolgozhattunk együtt. A közös munka során maximális rugalmassággal, precíz előkészítéssel és pontos kivitelezéssel találkoztunk. Minden általunk támasztott igény megvalósult, a résztvevők elégedettsége pedig teljes mértékben alátámasztja az együttműködésünk hatékonyságát és a képzés sikerességét.”

Árvay Andrea Department Head Citibank Europe PLC

„A program nagyon jól hasznosítható, gyakorlatias és releváns volt. Különösen hasznosak voltak számomra az egyéni beszélgetések, amikor teljesen konkrét példa alapján kaptam valóban „működő” eszközöket problémakezeléshez.”

Bacsáné Szabó Mária fiókvezető Raiffeisen Bank

„A mindennapi munkám során tudtam alkalmazni a Viktor által tanultakat. Kezdő vezetőként kezdtem el a tréninget, és magabiztosabb lettem, tudom, hogy mit miért kell csinálnom. Állandóan visszatérnek a tréningen hangzottak!”

Baranyai Ágnes

„Nagyon színes, eseménydús, gyakorlatias képzés, profi trénerekkel, akiktől váratlan helyzetek profi megoldását is el lehetett lesni. A képzés legnagyobb felismerése számomra, hogy “mennyi rossz tréningen vettem már részt eddig és hogy mennyire másképp is lehetett volna csinálni. “

Bátor Antal ügyvezető igazgató Bátor Kft.

“A Bátor Kft tevékenységének elemzése alkalmából Önöktől értékes információkat, hasznos javaslatokat és új impulzusokat kaptunk.
A közös munkánk eredményeként – mely rendkívül korrekt volt – a Bátor Kft szervezeti változtatása megkezdődött, a jövőkép is körvonalazódik.
Köszönöm a megtisztelő együttműködést.”

Benő Gergely szervezési csoportvezető Raiffeisen Bank

„Munkámban hasznosítható, kiváló programnak tartom. Mind tematikájában, mind naprakészségében ajánlom minden közép- és felsővezetőnek. Lénárt Viktor személyében egy kiváló embert, szakembert és trénert ismertünk meg, ez különlegesen magas színvonalra emelte a kurzusunkat. Köszönet érte!”

Csapó Csilla fiókvezető Raiffeisen Bank

„Jól felépített, érdekes, a mindennapi gyakorlatban jól használható információt kaptunk. A leghasznosabb dolog volt, azok közül a tanfolyamok közül, ahol eddig részt vettem. A tréner személyisége, karizmája is nagy hatást gyakorolt rám, tudása, szakértelme megkérdőjelezhetetlen. Jó lenne, ha lennék még olyan helyzetben, hogy ilyen coach figyelné a fejlődésemet. Összességében nagyon hasznos időszaka volt az életemnek. Remélem a hatása sokáig tart. Köszönöm!”

Dallos Molnár Andrea HR munkatárs Ivanics Csoport

“Közös munkánk az „Ügyfél-elégedettség és minőségfejlesztés” képzéssel kapcsolatosan volt, ahol az igényeinknek megfelelően valóban a gyakorlatból tanulhattak a kollégák. A színészek bevonásával különböző éles helyzeteket, ügyfél típusokat volt alkalmuk megismerni. Kifejezetten örültem a precíz, hiánytalan, részletekre is odafigyelő háttér adminisztrációnak. Ez TÁMOP képzési pályázat lévén kiemelten fontos jelentőséggel bírt.”

Dani Richard divízió vezető Alveola Kft.

„Pusztán tisztában lenni saját kompetenciáinkkal nem elegendő ahhoz, hogy a másokkal történő együttműködésünket kellő empátiával, érzelmi intelligenciával és tiszta, strukturált kommunikációs eszközökkel végezzük. A GROW trénerképzőjének egy éve alatt saját élményeken és személyes felismeréseken keresztül többet tanultam saját magam és a csoport működéséről, mint eddigi szakmai pályám során bármikor. Személyes hatékonyságom nem csak, mint tréner, hanem mint munkatársaim kollégája is jelentősen javult. Nem utolsó sorban pedig egy olyan szakmailag és emberileg egyedi csapatot ismerhettem meg, akikhez jó tartozni és öröm velük újra és újra találkozni.”

Dobi Ákos fiókvezető Raiffeisen Bank

„12 éve dolgozom a bankszektorban, ilyen hatékony, alkalmazható tréningben még soha nem volt részem. Sokat kaptam Lénárt Viktortól! Köszönöm!”

Fáy János HR igazgató Lufthansa Technik

„A program tartalma és levezetése igazi értékteremtő hatással bír a menedzsmentre”

Gálos Zoltán részlegvezető Richter Gedeon

„Nagyon hasznos volt az átalakulóban lévő szervezeti egységünk számára! Kitűztük az új célokat, megismertük vezetőink elvárásait. A tréner feladatai és rávezető kérdései maximálisan elősegítették a tréning sikerét!”

Holczinger Éva szakmai igazgatóhelyettes MEREK

„Sosem voltam még olyan szervezetfejlesztésen, ahol ennyire tudtak volna konkrét nehézségekre koncentrálni.
Nagyon figyeltek ránk a trénerek, meg akartál ismerni a működésünket. Nem csak technikából, de belőlünk is felkészültek voltak.
A konkrét megoldási lehetőségek és feladatok pedig egyértelműek és jó, hogy tudom, mivel kell foglalkoznunk a közeljövőben.”

 

Horváth András tréner Klicker Consulting

„A trénerképző egy jó útravaló a tréneri válásban, egy kiváló vezető trénerrel, aki nemcsak az eszközöket mutatja be, de sokszor az összefüggéseket is. Mindezt úgy, hogy sikerült egy nagyon jó csapatot kovácsolni a trénerekből, akik mind, mind beletehették magukat és megélhették működésüket élesben úgy, hogy folyamatosan tanultunk egymástól. Jó hangulatban, minőségi munka!”

Imre Alíz Richter Gedeon

„Amit nekem a trénerképző adott: csapat, élmény, biztonságos kilépés a “komfortzónából”, sokszínűség (sokféleképp lehet ugyanazt látni és sokféleképp lehet jól csinálni), tanulás saját magamról és a trénerkedésről.”

Jánosi Zsófia Citibank

„Nagyon hasznos, gyakorlatias, jó hangulatú tréning volt. Remekül átültethető a mindennapokba.”

Kiss Anita HR vezető Sberbank

„Hitelesség és emberi kapcsolatok. Nekem ezt adta a GROW trénerképző. Senki nem akart meggyőzni arról, hogy a trénerség csak úgy jó, ahogy a GROW csinálja; de megtapasztaltam, hogy így van: szemléletmódot és értékeket kaptam, konkrét, felhasználható tudás formájában.„

Kiss Tamás értékesítési vezető Budapest Airport

„Kitűnő téma, nagyon jó feldolgozásban, élvezetesen vezetett tréning során.”

Kovács Zoltán GTS Implementation & Electronic Banking Lead Citibank PLC

„Rendkívül gyakorlatias megközelítésű és személyre szabott program volt. Valóban emlékszem az elhangzottakra. Köszi”

Kun Róbert ügyvezető Survive-All

„Inspiráló, strukturált, jó hangulatú, családias, hasznos. Ezek a szavak jellemzik számomra a GROW trénerképzését.”

Maczák Krisztina fiókvezető Raiffeisen Bank

„Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a képzésen. Remélem még nincs vége, mert számomra nagyon hasznos volt. Rengeteg útravalót viszek magammal. Minden tréningen fejlődtek vezetői képességeim. Emellett egy rendkívüli trénerrel és csapattal dolgozhattam együtt!! Számomra ez külön élmény volt!”

Makai D. András Pro Energ Plus Kft.

„Az volt az elvárásom, hogy megtudjam mi kell ahhoz, hogy tréner legyek. Ehhez nagyon sok kézzelfogható dolgot kaptam és rengeteg emberi mintát, szemléletet, viselkedést, reagalást.”

Makrai Rita HR menedzser Béres

„A GROW trénerképző az, aminek lennie kell egy trénerképzőnek. Önismeretet ad, úgy képez trénerré, hogy közben egyszerre lehetsz tréner és tréningrésztvevő, s mindezt sok hiteles, profi trénerrel. A többi rajtad múlik!”

Malatinszky Petra belső tréner IBM

“A GROW trénerképző napjaira úgy emlékszem vissza, mint egy kaleidoszkóp érdekes képeinek kavargó váltakozására. A tanulási folyamatban más-más tapasztalt képző stílusát, módszereit ismerhettem meg színes tréning témákon keresztül. Amellett, hogy Pintér Zoltán kurzusvezető számomra a szakmában kiemelkedő példakép, az említett tréner és téma változatosság pont arra bátorított és azt segítette elő, hogy találjam meg saját egyedi tréneri stílusomat, megválasszam a hozzám közel álló képzési módszereket, és tegyem ezáltal tréningjeimet egyedivé, még hatékonyabbá. Mindebben nagy segítségemre volt még a támogató, szeretetteljes közeg, amit az évfolyamtársaim biztosítottak.”

Maráth Noémi tréner, coach

„Szerintem a GROW trénerképző nagyon erősen az egymástól való tanulásról szól; tanulsz a csoporttársaidtól, akik hasonló tudással rendelkeznek, mint te, tanulsz magadról, még akkor is, ha azt hiszed, már mindent tudsz, tanulsz a trénerektől, akik nagyon sokfélék, és szerintem ők is tanulnak tőlünk, és tanítasz is, azzal, hogy kipróbálod magad, hogy visszajelzéseket adsz, hogy megmutatod, mekkorát fejlődtél 19 tréningnap után, és ez egy olyan körforgás, ami nem ördögi, hanem nagyon is pozitív! Csak vedd észre idejében!”

Matisz Viktória életmód tanácsadó, tréner Mit ehet a sejt?

“Amikor eldöntöttem, hogy valahol részt szeretnék venni egy tréneri képzésen, számos lehetőséggel találtam szembe magamat. Pintér Zolival folytatott személyes interjú tett biztossá abban, hogy nekem erre a képzésre kell jönnöm.
Ekkor elmondta azt is, hogy havonta két alkalommal lesznek majd a tréningek. Ekkor még nem értettem, miért nem találkozunk sűrűbben, miért nem haladunk gyorsabban és intenzívebben. Ez valószínűleg egyrészről az én egyéni működésemből adódhatott, illetve abból, hogy semmilyen tapasztalatom nem volt a tréning világáról. Hónapról hónapra egyre jobban értettem meg, és vált világossá, hogy a teljes képzés felépítése nagyon is tudatos, sok éves tapasztalatra épül, minden kis részletnek jelentősége van. Ez a professzionális felépítés remek trénerekkel folyamatos önismereti munkán keresztül segített hozzá a szakmai fejlődéshez.”

Nagy Attila karbantartó mérnök Richter Gedeon

„Nagyon tetszett a program lebonyolítási módja. A tréninget lebonyolító szakmai felkészültsége. Véleményem szerint sok hasznos információval gazdagodott a csapat, amelyek a mindennapok során segítségünkre lesz.”

Nagy Márta cégvezető Le Cheque Dejeuner

„Szervezet és fejlesztés két olyan fogalom, ami nélkül egy cég számára elképzelhetetlen a stratégia megvalósítása.
Több éves tapasztalatom az, hogy a GROW vezető tanácsadói kiváló emberi és szakmai felkészültséggel partnereink abban, hogy a Le Cheque Dejeuner vezetői csapata megvalósíthassa a céljait.
Ha létezik mester a személyes vezetői kompetenciák fejlesztéséhez, akkor számomra ez Generál Péter.
Ha létezik vezetői csapat fejlesztés, akkor ez GROW tréning, amiben kitűnő segítséget kaptunk (kapunk) számos területen: asszertivitás fejlesztése, változás management a válság kezelésére, egyéni fejlesztési központok meghatározása a belső vezetői előlépésekhez.
Együttműködésünk a GROW-val, legyen szó egyéni vagy csoportos készségek fejlesztéséről, mindegyik olyan beruházások voltak a Le Cheque Dejeuner részéről, amelynek mérhető sikereit minden vezető kollégám visszaigazolja és talán a piac sem hagyja figyelmen kívül.
Kívánok további közös sikereket magunknak a GROW támogatásával és kívánom, hogy minden újonnan csatlakozó is megtapasztalja ezen sikereket.”

 

Nagy Róbert területi vezető Raiffeisen Bank

„Túlzás nélkül mondhatom, hogy a legjobb tréningsorozat volt, amelyen életemben részt vettem. Rólam és nekem szólt, a személyes képességeim fejlesztésére fókuszálva. A magánéletben is kiválóan használható. Mindenkinek ajánlom!”

Nikola Tauzin Training Manager Unisys

“Én és a csapatom majdnem minden tagja részt vett a GROW által szervezett “Tréneri működés alapjai” tréningen és vezetőként öröm volt látni és hallani, hogy a beosztottjaim még hónapokkal a képzés után is lelkesen beszélnek a tréningről és az ott tanultak tovább dolgoztak bennük a tréning után is. Mindannyian arról számoltak be, hogy azonnal be tudtak építeni új elemeket, fejlesztéseket a napi munkájukba és még mindig motiváltak arra, hogy tovább dolgozzanak a saját egyéni fejlődésükön trénerként.
A tréninghez kapcsolódó legemlékezetesebb visszajelzések a résztvevőktől:
“Véleményed szerint mit lehetne fejleszteni ezen a tréningen?” – válasz: “Az egyetlen fejlesztés, amit javasolhatok az az, hogy a cégem küldjön ennél sokkal gyakrabban a GROW-hoz ilyen hasznos tréningekre!”

1/212