English  

Nyerges Dóra HR vezető Mazars

„A Grow csoporttal hosszú évekre tekint vissza partneri kapcsolatunk. A hosszú távú együttműködés alappillérjeit egyrészt azok az elkötelezett tanácsadók alkotják, akiknek legfontosabb közös értéke a HR szakma szeretete. A Grow szakértőihez bármikor fordulhatok tanácsért, ötletért közös szervezetfejlesztési projektjeinktől függetlenül is. Másrészt az évek óta tartó együttműködés során meggyőződhettem arról, hogy a folyamatosan bővülő szolgáltatási körnek, valamint a nemzetközi trendek és szaktudás hazai képviseletének köszönhetően,  a Grow tanácsadói mindig képesek új megoldásokkal, innovatív termékekkel meglepni.” 

Nagy Márta cégvezető Le Cheque Dejeuner

„Szervezet és fejlesztés két olyan fogalom, ami nélkül egy cég számára elképzelhetetlen a stratégia megvalósítása.
Több éves tapasztalatom az, hogy a GROW vezető tanácsadói kiváló emberi és szakmai felkészültséggel partnereink abban, hogy a Le Cheque Dejeuner vezetői csapata megvalósíthassa a céljait.
Ha létezik mester a személyes vezetői kompetenciák fejlesztéséhez, akkor számomra ez Generál Péter.
Ha létezik vezetői csapat fejlesztés, akkor ez GROW tréning, amiben kitűnő segítséget kaptunk (kapunk) számos területen: asszertivitás fejlesztése, változás management a válság kezelésére, egyéni fejlesztési központok meghatározása a belső vezetői előlépésekhez.
Együttműködésünk a GROW-val, legyen szó egyéni vagy csoportos készségek fejlesztéséről, mindegyik olyan beruházások voltak a Le Cheque Dejeuner részéről, amelynek mérhető sikereit minden vezető kollégám visszaigazolja és talán a piac sem hagyja figyelmen kívül.
Kívánok további közös sikereket magunknak a GROW támogatásával és kívánom, hogy minden újonnan csatlakozó is megtapasztalja ezen sikereket.”

 

Aradi Viktória HR tanácsadó Qualysoft

“A GROW-val egy vezetői kompetenciafejlesztési projekt keretein belül dolgozhattunk együtt. A közös munka során maximális rugalmassággal, precíz előkészítéssel és pontos kivitelezéssel találkoztunk. Minden általunk támasztott igény megvalósult, a résztvevők elégedettsége pedig teljes mértékben alátámasztja az együttműködésünk hatékonyságát és a képzés sikerességét.”

Nikola Tauzin Training Manager Unisys

“Részt vettem a Coach képzésen a GROW-nál és jószívvel tudom ajánlani mindenkinek! Még az ingyenes bemutató workshopokon is mindig kapok új ötleteket a vállalati képzések hosszú távú fejlesztéséhez.”

Nikola Tauzin Training Manager Unisys

“Én és a csapatom majdnem minden tagja részt vett a GROW által szervezett “Tréneri működés alapjai” tréningen és vezetőként öröm volt látni és hallani, hogy a beosztottjaim még hónapokkal a képzés után is lelkesen beszélnek a tréningről és az ott tanultak tovább dolgoztak bennük a tréning után is. Mindannyian arról számoltak be, hogy azonnal be tudtak építeni új elemeket, fejlesztéseket a napi munkájukba és még mindig motiváltak arra, hogy tovább dolgozzanak a saját egyéni fejlődésükön trénerként.
A tréninghez kapcsolódó legemlékezetesebb visszajelzések a résztvevőktől:
“Véleményed szerint mit lehetne fejleszteni ezen a tréningen?” – válasz: “Az egyetlen fejlesztés, amit javasolhatok az az, hogy a cégem küldjön ennél sokkal gyakrabban a GROW-hoz ilyen hasznos tréningekre!”

Rózsa Iván kommunikációs vezető Sanofi-Aventis

„Nagyon tömören, strukturáltan beszél a tréner a különböző tárgyalástechnikai módszerekről, kiválóan ösztönözve az elméletet a gyakorlatias megoldásokkal. Azonnal hasznosítható tudást nyújt!”

Fáy János HR igazgató Lufthansa Technik

„A program tartalma és levezetése igazi értékteremtő hatással bír a menedzsmentre”

Pallos György üzemvezető Richter Gedeon

„ A tréningen kiválóan megválasztott gyakorlatokkal segítette a tréner számunkra a gondolkodást, a problémákra megoldást. Segítette a kollégákat a nagyításban, a problémák megbeszélésében! Köszönöm!”

Nagy Attila karbantartó mérnök Richter Gedeon

„Nagyon tetszett a program lebonyolítási módja. A tréninget lebonyolító szakmai felkészültsége. Véleményem szerint sok hasznos információval gazdagodott a csapat, amelyek a mindennapok során segítségünkre lesz.”

Gálos Zoltán részlegvezető Richter Gedeon

„Nagyon hasznos volt az átalakulóban lévő szervezeti egységünk számára! Kitűztük az új célokat, megismertük vezetőink elvárásait. A tréner feladatai és rávezető kérdései maximálisan elősegítették a tréning sikerét!”

1/512345