Public Speech in English

Az emberek döntő többsége számára kihívást jelent nyilvánosan felszólalni angolul. Bátor az, aki tisztában van a félelmeivel, felvállalja félelmeit, de szembe mer nézni azokkal.  Mi bátorrá fejlesztjük azokat, akik többet akarnak elérni az életben.

Mi ez a módszer röviden?

Kevesen beszélnek jól, hatásosan és érdekesen nagyobb közönségek előtt.  Még kevesebben tudják angolul ugyenezt megtenni. Innovatív coaching programunk a vezetőknek ezt a készségét segít elsajátítani.

A módszer lényege

Azok, akik jól beszélnek nyilvánosság előtt, pozitív benyomást keltenek másokban.  Többet érnek el az életben, nagyobb az önbizalmuk és képesek értéket teremteni.

A legtöbb ember elsőszámú félelme a nyilvános szereplés.  Egy nyilvános beszéd elmondása azonban nemcsak egy készség meglétét feltételezi, de egy jóadag olyan ’fűszerezést’ is tartalmaz, amellyel hatást válthat ki az előadó.

Public Speach in EnglishProgramunk egy coaching alapú készségfejlesztés angolul, melyet William Benkő vezet, aki már számtalan szervezet vezetőit tette képessé arra, hogy jobban beszéljen nyilvánosság előtt, angol nyelven.

E programot mindenkinek ajánljuk, aki gyakran kerül nyilvános szereplést igénylő helyzetekbe és fontosnak tartja a hatás maximalizálását.

Hogy néz ki a gyakorlatban?

A program egyéni igények alapján kerül kialakításra egy konkrét eseményre felkészítve, vagy mint általános készségefejlesztési módszer.  Lehet egyetlen vezetőnek vagy egy vezetői csapatnak is igényelni a coachingot.

Kinek ajánljuk és milyen kontextusban?

Minden olyan vezetőnek, aki a közszerepléssel és az angol nyelvvel jobb viszonyba szeretne kerülni, hiszen szakmai és személyes sikere múlik egy egy angol nyilvános beszéd és/vagy prezentáció minőségén.