English  

Prezentációs tréning – prezi.com- ápr.

Prezentációs technika tréning -  A prezi.com használata

Miért prezi.com? Miben más mint egy hagyományos ppt?

prezentacios_trening_preziA prezi.com elsősorban egy újszerű prezentációkészítő eszköz, ami a megszokott, lineáris előadás helyett egy dinamikusabb, non-lineáris történetmesélést tesz lehetővé. Viszont ezen kívül még rengeteg dologra jó: készíthetünk vele önéletrajzot, egyszerű ábrákat, tananyagot, üzleti ajánlatot, de használhatjuk digitális whiteboardként is, ötleteléshez, (remote) meetingek vizuális facilitációjához is.

Technikailag a prezi.com a sok kisebb dia helyett egy óriási – majdnem végtelen – vásznat tesz elénk, ami sok jó ötlet megvalósítására, de sok hibára is lehetőséget ad. Másféle tervezést, felépítést – kicsit másféle logikát igényel. Nem csodaszer és nem is az “ütős prezentáció titka”, de jól használva segíthet élményt adni, emléket hagyni és érthetővé tenni összetett témákat is.

Hogy néz ki egy prezi.com-os prezi? http://prezi.com/outs6kbu04mf/?utm_campaign=share&utm_medium=copy

Kinek szól a prezi.com-prezentációs tréningünk?
A prezi.com nem igényel különösebb informatikai tudást: nem kell programozónak vagy dizájnernek lennünk, hogy jó preziket készítsünk. A prezi.com önállóan is megtanulható, de sokan azt mondják, hogy a kezdeti kísérletezés olyan macerás volt egyedül, hogy elment a kedvük, mielőtt a program meggyőzte volna őket. A tréningen meggyorsítjuk és élvezetesebbé tesszük a tanulást: egy saját prezentáció átgondolásán, átalakításán és előadásán keresztül a prezi.com működését releváns, gyakorlati problémamegoldáson keresztül gyakoroljuk be. A tréning végén ráadásul a résztvevők egy kész, felújított saját prezentációval távozhatnak.

A tréning eredményeként a résztvevők:

  • megismerik a prezi.com alkalmazási feltételeit, a vizualitás jó gyakorlatait és a prezintációk leggyakoribb tipikus hibáit
  • begyakorolják a program összes funkcióját
  • önállóan tudnak megtervezni, szerkeszteni egy prezit
  • kipróbálják a prezintálást – prezentációs és prezintációs gyakorlattal gazdagodnak, visszajelzést kapnak saját előadásukra
  • nem akarnak majd felállni a gépük elől.

 

Technikai részletek:

A képzéshez saját számítógép szükséges, kérjük ezt a tréningre elhozni!

A prezi.com – prezentációs tréning trénere:
Szabó Orsi

A képzés dátuma: 2017. ápr. 28

Jelentkezési határidő:

2017. ápr. 15.

A képzés díja: 50.000.-Ft+ÁFA/fő, ami tartalmazza a képzést, az oktatási anyagokat, a helyszín és ellátás költségeit.

A képzés helyszíne:
1037 Budapest, Montevideo u. 3/a., GROW Tréningterem

Kedvezmény: Ha egy cégtől legalább 2 fő regisztrál a képzésre, 10% kedvezményt adunk a képzési díjból.

Ha bármilyen kérdése van tréningünkkel tréningünkkel kapcsolatban, vagy szeretne jelentkezni, az alábbi elérhetőségeken keressen minket:

Sándor Orsolya
Tel.: +36 20 207-0425
e-mail: sandor.orsolya@grow-group.com

GROW_Learning_center_logo