Mindhero – A Blended Learning Journey

Mindhero logó

A Mindhero gamifikált digitális edzőtáborral hatékonyabbá tehetjük a hagyományos vagy a tisztán online képzéseket és közben valós idejű visszajelzést kaphatunk a résztvevők teljesítményéről.

Screen Shot 2017-10-20 at 10.14.02

Mint partnereink irányában elkötelezett szervezetfejlesztő és tanácsadó cég, alapvető fontosságú számunkra, hogy képzéseink a lehető legnagyobb hatékonysággal szolgálják a szervezetek fejlődését.

Tréningjeink hatékonyságának növelése érdekében a legmodernebb technológiai lehetőségek precizitását és az emberi minőségre fordított odafigyelésünket ötvözve hoztuk létre a Mindhero-t.

A Mindheroval egyszerűen adhatunk a jobb beépülés érdekében, a tréninget megelőzően és követően különböző feladatokat, anyagokat a képzettek számára.

Ezalatt az “edzőtábor” alatt a képzettek nem csak tanulnak, de tudásukról tanúbizonyságot is tesznek, melyek kiértékelése azonnali, dinamikus és automatikus.

Mindhero

Tapasztalataink és nemzetközi kutatások szerint a csupán tantermi elemeket alkalmazó képzések 30-40%-os beépülésével szemben, a gamifikált tanulási úton akár a 70-80%-os arányt is elérhetjük.

Mindezt pedig egy igényesen kidolgozott, szép és szórakoztató online környezetben.

Screen Shot 2017-10-20 at 9.43.55
“A Mindhero tréninghatékonyság növelő és mérő szolgáltatásunk 2017 szeptembertől már elérhető lesz bármelyik tréningprogramunk mellé. Ajánljuk mindazoknak a cégeknek és személyeknek akik szeretnének a piacon azon 4%-ba tartozni, akik a továbbképzés téren erőforrásaikat a lehető legjobban akarják kihasználni

 Mindhero kapcsolat(elérhetőségünkért kérjük kattintson a képre)