Konzultatív értékesítés tréning

wilson_learning_sales_trening_growKonzultatív értékesítés tréningünk, nemzetközi know-how partnerünk, a Wilson Learning fejlesztése.

A Wilson Learning egy nemzetközi tréningcég,  1965 óta több mint 50 országban nyújt képzéseket 30 nyelven a világ legnagyobb vállalatai számára. A GROW Csoport, a Wilson Learning közép-kelet-európai képviselőjeként a hazai vállalatok számára is elérhetővé teszi a Wilson Learning világszínvonalú tréning programjait.

Miben újszerű és eltérő a Konzultatív értékesítés koncepciója a hagyományos értékesítési szemléletmódhoz képest?

sales_training_growA „Konzultatív értékesítés” tréning koncepciójának újszerűsége az, hogy az értékesítés folyamatát nem  ellentétes érdekek (a profitszerzés és az ügyféligény kielégítése) egymásnak feszülésének lépéseiként értelmezi, hanem mint kölcsönös probléma megoldási folyamatot, amelyben a megállapodás mindkét fél számára értékes, nyerő-nyerő helyzetet hoz létre és biztosítja a hosszú távú jó kapcsolatot.

A „Konzultatív értékesítés” modell eltér a hagyományostól, mivel az értékesítő részéről a legnagyobb energiaráfordítást a kezdeti – bizalomépítő és igényfelmérő – fázisokban igényli, majd az utókövetés fázisában annak érdekében, hogy az ügyfélelégedettség a további eladások támogatása érdekében megmaradon.

Az értékesítési tréning témái:

  •  A hatékony értékesítés gátló tényezőinek (a bizalom, az igény, a segítség és az elégedettség hiányának) a meghatározása és megtapasztalása
  • Technikák az akadályok elkerülésére, illetve legyőzésére (hitelesség és empátia; kérdések, figyelem, “PING”; az előny és haszon megfogalmazása; az ellenállás kezelése; ügyfélkapcsolati eszköztár)
  • Ezen technikák valós értékesítési helyzetekben való alkalmazása

A konzultatív értékesítés tréning hatására a résztvevők képesek lesznek:

  • Gyorsan elnyerni az ügyfeleik bizalmát
  • Hatékonyan összekapcsolni javaslataikat az ügyfelek legfontosabb igényeivel
  • Megtartani és növelni a ügyfeleikkel való hosszú távú üzleti kapcsolataikat
  • Egyértelműen megkülönböztetni magukat a versenytársaiktól

A képzés elvégzése után a résztvevők egy ezt igazoló Wilson Learning bizonyítványt kapnak és használhatják a programhoz tartozó, az értékesítést támogató elektronikus és nyomtatott eszközöket.

Az értékesítési képzés módszertana:

A program ötvözi az elméleti és a gyakorlati elemeket és igyekszik minden tanulási stílus igényeinek megfelelni, így biztosítva a tanulás hatékonyságát.  Az elmélet mellett minden modul tartalmaz olyan gyakorlatokat, amelyekben a résztvevők a saját értékesítési helyzetükre vonatkozóan alkalmazzák a tanultakat, illetve problémamegoldó esettanulmányok és készségfejlesztő szerepjátékok keretében kipróbálják az eszközök használatát.   A képzés anyagát videó-filmek szinesítik.

A tréninghez most grátisz Skillsoft eLearning kurzusokat kínálunk! Mélyítse el az élő tréningen szerzett tudását angolul is!

Technikai részletek:

A képzés helyszíne:

1037 Budapest, Montevideo u. 3./a., GROW Tréningterem

A tréning időpontjai:

2016. április 26-27.

A képzés trénere:

Makkay-Chambers Adrienne, akkreditált Wilson Learning szenior tréner

A képzés részvételi díja:

145.000.-Ft +ÁFA/fő, ami tartalmazza a képzést, az oktatási anyagokat, a helyszín és a kávészüneteke költségét. A résztvevő ebédköltségét a díj nem tartalmazza.

További információ a képzésről:

Sándor Orsolya
Tel.: +36 1 487-9075
e-mail: sandor.orsolya@grow-group.com