KKV üzletfejlesztés és innováció

KKV Innovációs workshop

KKV Üzletfejlesztési workshop - a kiemelkedően jó termék és szolgáltatás megtervezésének titka

A GROW KKV Consulting február 27., pénteken 9h-12h-ig INGYENES nyílt napot tart KKV-k számára, melynek során interaktív, workshop formátumban mutatunk be egy vadonatúj üzleti stratégia módszert és eszköztárat:

  • Hogyan érdemes az ügyfeleket szegmentálni – problémák, elvárt előnyök és megoldandó feladatok alapján – a szokásos demográfiai adatok helyett!
  • Miért értelmetlen önmagában a termékre vagy szolgáltatásra gondolni?
  • Mit jelent a vállalkozás ’érték-térképe’ és az ’ügyfél-profil térkép’  – és a leggyakoribb hibái e két terület beazonosításának.
  • Miért fontos és hogyan teremthet összhangot az ügyfélprofil és a vállalkozás által kínált érték-térkép között?
  • Hogyan tudunk olyan hozzáadott értéket kialakítani, mellyel ügyfeleink minket és nem versenytársainkat választanak?
  • Hogyan érdemes innoválni: az igazán nagyértékű munkák azonosításának titka
  • Hozzáadott érték ajánlat elemzése: a sikeres üzleti stratégia kulcspontjai

Bónusz:

  • minden résztvevő számára biztosítunk egy újfajta SWOT elemző eszközt, mely akciótervszerűen mutatja meg, mit kell tennie vállalkozása sikere érdekében az üzleti modell 9 építőkockájára alapozva (ügyfelek, hozzáadott érték, csatornák, ügyfélkapcsolat, tevékenység, erőforrások, partnerek, költségek és bevételek).

Ha úgy érzi, csak követi versenytársai kínálatát, és nem tudja igazán megfogalmazni, hogy miben is más az Ön vállalkozása, érdemes ellátogatni erre az ingyenes bemutató alkalomra!  Garantáljuk, hogy megváltoztatjuk eddigi stratégiai szemléletét és újfajta megközelítéssel kezdhet neki vállalkozása növelésének és üzleti stratégiája újrahuzalozásának!

A GROW Csoport Magyarország egyik legismertebb szervezetfejlesztőjeként különös figyelmet szentel a KKV szektornak, és speciális, nekik szóló, mindig cégre szabott csomagokkal segíti ügyfelei folyamatos fejlődését.

Regisztrálok gomb