KKV siker-csomag

Három lépés a siker felé

Eltökélt célja, hogy a  2015-ös évben több ügyfele, nagyobb árbevétele,
kevesebb ‘tűzoltásszerű’ munkája és elkötelezettebb munkatársai lennének?

Terveit és stratégiáját most három lépésben is támogathatja 44 % kedvezménnyel.
KKV februári árakció

Az alapozó csomag tartalma:

  • Kifejezetten a KKV-k számára kifejlesztett elemző eszközünk, mely megmutatja, hogy a vállalkozás fenntarthatósága szempontjából fontos építőkockák milyen állapotban vannak (Részletek itt!).
  • A csomag tartalma ezen kívül egy szervezeti diagnózis és HR átvilágítás készítése a vállalat kulcsembereivel lefolytatott telefonos interjúk alapján.
  • A diagnózis eredménye egy rövid írásos anyag és személyes visszajelzés. 

A tervező csomag az alapozó csomag elemein kívül tartalmazza még:

  • Tervező folyamat a cég igényeire szabva, az alapozó csomag eredménye alapján. Az 1 napos vagy 2 x ½ napos programban a legjobb gyakorlatokkal, professzionális módszertanokkal támogatjuk az Önök cégét abban, hogy a szervezet számára fontos kérdésekben előreléphessenek, megfogalmazzák a legfontosabb célokat, és kidolgozzák a megoldási javaslatokat és akcióterveket.
  • Ha ezek már készen vannak, akkor igény esetén felülvizsgáljuk, véleményezzük azokat.
  • Ha biztos a dolgában, segítünk munkatársait elkötelezetté tenni a közös célok iránt. 

A fejlesztő csomag a tervező csomag elemein kívül tartalmazza:

  • Kétnapos fejlesztési folyamat a cég igényeire szabva az alapozó és tervező csomagok eredménye alapján.
  • A fejlesztési folyamat során a kijelölt célok mentén a megvalósítás útjára lépünk. Két napos készségfejlesztő tréning (maximum 12 fő részére) esetén a munkatársak vagy vezetők szükséges készségeit fejlesztjük, a műhelymunka vagy tanácsadói folyamat esetén egy konkrét fejlesztendő folyamatra vagy rendszerre fókuszálunk.

Ajánlatunk március 1-ig történő megrendelés illetve februári és márciusi megvalósítás vagy kezdés esetén érvényes. Az ajánlatok a helyszínek, az étel-ital ellátás díját, valamint Budapest 100 km-es körzetén túl az utazási költségeket nem tartalmazzák. Áraink áfa nélkül értendőek.

Érdekel gomb