HR tanácsadás

„Az üzleti eredményesség emberi oldala.” - hirdeti mottónk.

Hiszünk abban, hogy a hosszú távú üzleti eredményesség előfeltétele a szervezetek „emberi oldalának” megfelelő működése. Elkötelezett, motivált, képzett és tehetséges munkatársak és erős szervezeti kultúra: ezek mind szükségesek a tartós üzleti sikerhez. Nem elegendő az, ha „csak” jó stratégiával és jó termékekkel, szolgáltatásokkal rendelkezünk.

hr_tanacsadas_grow_finalMegközelítésünk szerint a HR feladata olyan hatékony humán rendszerek kialakítása és működtetése, melyek keretrendszert biztosítanak a stratégia és az üzleti terv megvalósításához. Ezek a rendszerek lehetővé teszik az egyéni és a szervezeti működés összehangolását, valamint keretet adnak a mindennapi működésnek: lehetőséget teremtve a szervezeti értékek megjelenítésére.

Üzleti céloknak és emberi értékeknek megfelelő rendszereket és ezeket összekapcsoló, a működési harmóniát garantáló folyamatokat építünk. Olyan HR szervezeti működést célzunk meg, mely képes megjeleníteni a szervezeti értékeket a szervezet tagjai számára. Hiszünk abban, hogy ha a HR értékteremtő működése által a cég képes bevonzani, megtartani, fejleszteni, elismerni és irányítani a munkavállalókat, akkor az üzleti eredményesség már nem az „emberi oldalon” múlik.

Tanácsadói megbízatásaink során kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink céljainak pontos megértésére és a folyamatos – minőségi – együttműködésre. Megoldásokra ügyfeleinkkel közösen jutunk egyesítve az ő szervezeti ismereteiket a mi szakmai tapasztalatainkkal. Pontos diagnózist alkotunk, és ügyfeleink céljaival összhangban javaslatokat teszünk a változtatásokra valamint azok bevezetésére. Szervezetfejlesztői tapasztalatunk segítségével pedig képesek vagyunk a közösen kidolgozott új rendszereket a szervezet valós működésébe is bevezetni.

SZOLGÁLTATÁSAINK:

Tehetségmenedzsment: A tudatos tehetségmenedzsment új szintre képes emelni a szervezetben rejlő üzleti értéket. A stratégiától a megvalósításig alaposan végiggondolt, integrált tehetségmenedzsment rendszert alakítunk ki az ügyféllel közösen, mely alapvető fontosságú a komplex kihívásokkal szembenéző szervezetek számára:

Bevonzani, fejleszteni és megtartani az igazán tehetséges embereket: a felsővezetők világszerte tudják, hogy a tehetség menedzselése, a dolgozók teljesítményének javítása a magasan teljesítő üzlet kiemelkedő prioritásai

A szervezet agilitásának és eredményességének növelése: a folyton és igen gyorsan változó piaci környezetre agilis válasz kell. Ebben a HR jelentős szerepet játszhat, amennyiben képes egy független, csupán HR folyamatokat adminisztráló funkcióból olyan üzleti partnerré válni, mely ‘nevel’, képes határokat átlépni és átjárhatóvá tenni, elősegíti a funkciók közötti kapcsolódást, átláthatóságot teremt, és ezáltal ösztönzi a munkavállalók mozgását a szervezeten belül

A munkaerő megismerését átalakítani kockázatból lehetőséggé: mivel a tehetség megkülönböztető előny, a szervezetek számára egyre fontosabb felismerni, ki válhat sikeressé egyes pozíciókban, hogyan javítható a termelékenység, és hogyan vethető be megfelelő számú ember a megfelelő készségekkel a megfelelő helyre

Teljesítménymenedzsment

teljesitmenymenedzsment_growA teljesítmény menedzsment rendszer nem egy egyszerű termék vagy formula, amit leemelhetünk a polcról vagy alkalmazhatunk egy website-ról. Arról szól, hogy ránézünk az üzletre, amit vezetünk, a képességekre, amiket alkalmazunk és egyszerűen standardokat határozunk meg a munkavállalóknak, hogy tudják, mit vár a szervezet tőlük, és hogy fejleszthessék az ehhez szükséges képességeiket.

Amikor egy szervezet teljesítmény menedzsment rendszer bevezetéséről dönt, Fontos, hogy tisztában legyen azzal, hogy mire képes egy ilyen rendszer és milyen lépések vezetnek sikerességének biztosításához. A már meglévő teljesítményértékelő rendszerekkel a vállalkozások gyakran nem az általuk elvárt eredményt és hatást érik el. A Grow segít implementálni az új, illetve átdolgozni a már meglévő rendszert, a maximális eredményességre fókuszálva.

Teljes körű teljesítmény menedzsment tanácsadással irányt mutatunk és szakértelmet adunk, mely segít a megfelelően testreszabott teljesítményértékelési rendszer kialakításában, és működtetésének megvalósításában.

Kapcsolódó esettanulmányaink: